Povești ale clienților: Stargazy Rum Liqueur

Când Solopress a introdus anul trecut imprimarea în folie de aur, alături de Rose Gold, Silver Foil și Spot UV, a atins imediat un punct sensibil pentru companiile care aveau deja un pic de strălucire în brandingul lor. Unul dintre aceste branduri a fost Stargazy, un lichior de rom din Cornwall, care în prezent se bucură de o mare popularitate.

Lansat în iulie 2019, Stargazy "Cosmic Caramel" este un lichior obținut din rom învechit, aromat cu caramel, sare de mare din Cornish și note de floare de gorse și nucă de cocos. În timpul parteneriatului cu Stargazy pentru a imprima materialele lor distinctive, am fost impresionați de brandingul lor sofisticat și totuși jucăuș. Am fost curioși să aflăm mai multe, așa că am vorbit cu Alison Dunne de la Stargazy despre originile produsului și despre afacerea în sine.

The Rum & Crab Shack

Se pare că Stargazy este produsul unei prietenii de 25 de ani între Alison, partenerul ei Luke și prietenele lor Sarah și Neyth. Afacerea se concentrează în jurul The Rum & Crab Shack din St Ives, pe care Sarah și Neyth îl conduc. Atât localul, cât și meniul au fost inspirate de restaurantele de pe coasta de est a Statelor Unite, combinând o atmosferă convivială cu fructe de mare locale proaspete.

Stargazy nu este prima băutură originală care provine de la The Rum & Crab Shack. Prietenii au colaborat anterior pentru a lansa pe piață un rom condimentat numit Dead Man's Fingers, pentru care Solopress s-a ocupat și de imprimare. Succesul acestuia a făcut ca romul să crească de la romul casei de la The Rum & Crab Shack până la a deveni unul dintre cele mai populare romuri din lume. Halewood familie de vinuri și băuturi spirtoase în 2018. Brandul Dead Man's Fingers cuprinde acum zece variante de produse, cu arome care variază de la Hazelnut la Hemp!

Spirite înalte

În urma succesului înregistrat de Dead Man's Fingers, cei patru au decis să creeze ceva nou de la zero: un lichior de rom care să se adreseze clienților pretențioși, în căutarea unei băuturi fine și cu un conținut de alcool ușor mai mic. Potrivit lui Alison:

"Tendința nolo (fără alcool sau cu conținut redus de alcool) de a bea mai puțin și mai bine a făcut ca cererea de romuri care îndeplinesc aceste criterii să crească. Stargazy are o ABV de 22%, cu un profil de aromă echilibrat care se potrivește cu cele mai accesibile lichioruri."

Băutura în sine poate fi savurată pură, cu gheață, sau încorporată în cocktailuri precum Espresso Martinis sau Stargazer, cu suc de mere și lămâie verde.

Construirea mărcii

Numele Stargazy a fost influențat de o serie de surse locale:

"Brandul a fost inspirat în egală măsură de o legendă din Cornwall veche de 500 de ani, de legăturile istorice locale cu explorarea spațială din secolul XX și de dorința de a crea un alt produs de rom din Cornwall modern, cu statut de cult."

Stargazy nu numai că este un nume care sună bine, cu o derivare potrivită, dar evocă și un stil de viață idilic din Cornwall. Vă puteți imagina privind cerul după o zi grea de vară, savurând un cocktail revigorant cu rom.

Superstar arată bine

Tratamentul titlului, logo-ul și designul ambalajului sunt toate opera lui Luke, partenerul lui Alison. Brandingul vizual realizat de Luke reprezintă un echilibru perfect între eleganța modernă și distracție - la fel ca o seară fantastică în oraș. După cum spune echipa Stargazy:

"Steluța distinctă de Stargazy și eticheta din folie aurie decupa un aspect atrăgător și iese în evidență ca un exponat ideal pentru barul din spate, pentru o petrecere sau ca o soluție de cadou."

The cărți de vizită pe care Solopress le-a produs au imprimarea în foiță de aur care ridică și evidențiază literele frumoase ale mărcii Stargazy. Următorul lucru pe lista de cumpărături de tipărire a Stargazy sunt hârtia de împachetat și cărțile de cadou, astfel încât primirea unei sticle de Cosmic Caramel să fie o experiență și mai specială! Alison a considerat că Solopress a fost alegerea naturală ca partener de imprimare pentru noua afacere:

"Am mai folosit Solopress înainte cu brandul Dead Man's Fingers și am fost întotdeauna mulțumiți de viteza și calitatea oferită. Pentru lansarea Stargazy, am știut că vom fi pe mâini bune, iar odată cu introducerea Imprimare cu folie de aur a fost ca și cum ar fi fost menit să fie!"

Lansare în viitor

Publicul a gustat pentru prima dată din Stargazy la festivalul Port Eliot din iulie 2019, unde și-a arătat aprecierea, bând barul până în ziua a doua! De la lansare, nu numai că produsul a câștigat o popularitate enormă, dar fondatorii au înființat încă un bar pe malul portului în St Ives, de data aceasta numit în onoarea noii lor beri:

"Dorim să transformăm brandul nu doar într-o băutură, ci și într-o experiență, de unde și noul nostru cocktail bar "Stargazy" din St Ives. Și sperăm că veți vedea un bar pop-up Stargazy la un festival vara viitoare!".

Tăiați la urmăritor

Toate acestea ne aduc la cea mai importantă chestiune, cum să punem mâna pe propriul tău aparat. Stargazy "Cosmic Caramel" este, bineînțeles, disponibil pentru a fi cumpărat de la The Rum & Crab Shack și de la Stargazy Bar, pe malul portului din St Ives. Dar, dacă nu puteți ajunge în Cornwall, puteți comandați o sticlă direct online. Pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă acolo jos, pe Harbourside, și pentru a fi la curent cu noile produse și oferte interesante, puteți urmări Stargazy Rum pe Instagram, și Keep it Cosmic!

Dacă doriți să explorați modul în care imprimarea cu folie de aur, aur roz sau argint vă poate îmbunătăți brandul, consultați Cărți de vizită din folie de aluminiu și Cărți poștale din folie.