Povești ale clienților: Mighty Dub Fest

Glastonbury, Download, Boardmasters: festivaluri muzicale emblematice din Marea Britanie care necesită puțină promovare, numai la simbolicul festival din Somerset vânzându-se în 25 de minute anul trecut.

Într-o industrie care încasează 1,1 miliarde de lire sterline pe an și care atrage anual 3,7 milioane de participanți la festivaluri ca la carte, cum poți să te bagi într-o petrecere atât de aglomerată?

Printul oferă un set de instrumente puternice pentru micii promotori: le amplifică vocea și îi ajută să își transmită mesajul către mase. Tiparul conectează oamenii la scopul tău și este o modalitate excelentă de a-ți extinde audiența, așa cum spune Katy Emmett de la Mighty Events Ltd a descoperit.

Vă prezentăm Mighty Dub Fest

Volkswagen campervans, muzică live, mâncare fabuloasă și beri geniale. Mighty Dub Fest cu siguranță sună ca o rețetă pentru o mulțime de distracție.

Nu faceți nicio greșeală, acest festival înfloritor este rezultatul unei munci grele și a unei experiențe de afaceri câștigate cu greu.

De fapt, Mighty Dub Fest a crescut atât de mult, încât a trebuit să își schimbe locația de trei ori în anii de început, devenind în cele din urmă cel mai mare festival VW din nord-estul țării.

Condus de Katy Emmett și de tatăl ei, Bruce, Mighty Dub Fest există deja de 12 ani. Înființat în 2010, co-organizatorul Katy, avea doar 11 ani atunci când rulotele VW au început să se adune în Northumberland.

Acum în vârstă de 24 de ani, Katy este foarte mândră de organizarea acestui eveniment de marcă din calendarul pasionaților de VW. Festivalul atrage în prezent peste 5 000 de persoane care vin cu rulote, camionete și alte vehicule.

Din 2015, Mighty Dub Fest își are casa în împrejurimile uimitoare ale pășunilor castelului Alnwick, devenit faimos ca locație a Școlii Hogwarts de Vrăjitorie și Magie din filmele Harry Potter. Am luat legătura cu Katy pentru a afla mai multe despre cum se întâmplă magia.

Un festival încărcat de istorie

De ce sunt VW-urile atât de populare și ce face ca un festival în jurul lor să fie atât de atrăgător?

Prima furgonetă Volkswagen oficială, VW T2, a fost lansată în producție în 1949. De-a lungul anilor 1950, T2 a fost folosit inițial pentru ambulanțe, mașini de pompieri și dube de înghețată, înainte de a deveni cunoscut sub numele de campervan.

Designul lor clasic și fermecător și-a păstrat atractivitatea de-a lungul deceniilor, într-un mod în care puține alte autovehicule au reușit să o facă.

Sinonime cu generația hippie, mașinile VW au o istorie bogată, împletită cu campingul și muzica.

Magia nu este sinonimă doar cu aranjamentele de dormit ale festivalului, ci și cu locația acestuia.

Castelul Alnwick i-a găzduit pe Daniel Radcliffe, Emma Watson și compania în timpul filmărilor pentru primele două filme Harry Potter, The Philosopher's Stone și The Chamber of Secrets.

Al doilea cel mai mare castel locuit din Anglia, al doilea după Castelul Windsor, Alnwick există din 1096, așa că este probabil ca o armată de VW să nu fie cea mai zgomotoasă mulțime care s-a adunat vreodată în fața zidurilor sale!

O familie în creștere

Un festival pentru toate vârstele, Katy se asigură că toată lumea se distrează. Spectacole de magie pentru copii, o discotecă silențioasă pentru familie și bingo târziu în noapte.

Katy estimează că 99% dintre participanții la festival își fac tabăra la fața locului, iar aproximativ 80% stau în rulote VW. Fie că stau în dube sau în corturi, toți cei care se află la fața locului se bucură de o priveliște a vechiului castel Alnwick.

Creșterea popularității Mighty Dub Fest nu este singurul obiectiv pentru care lucrează Katy și Bruce. Succesul lor i-a determinat să își formeze propria companie, Mighty Events, care are acum alte șapte festivaluri sub aripa sa.

Cea mai recentă aventură a Mighty Events se numește Happy 80's și are loc între 19 și 21 august la West Benridge Farm, Morpeth. Având în vedere popularitatea costumelor din anii '80 la Mighty Dub Fest, Katy și Bruce au știut că o temă din anii '80 ar putea susține propriul eveniment anual.

În cadrul acestei noi aventuri, spectacolele vor avea loc în direct, alături de spectacolele tribut ale anilor '80, alături de produse alimentare și de un bar la fața locului. Așadar, după ce v-ați săturat de unelte, grăsime și mâncare la Mighty Dub Fest, Happy 80's vă oferă o alternativă cu totul mai strălucitoare, care vă va face să vă relaxați și să dansați pe câmp.

Furgonete care se comportă prost

După cum probabil vă puteți imagina, organizarea unui festival VW vine cu un set unic de provocări cu care festivalul Glastonbury nu trebuie să se confrunte. Rulotele VW sunt pline de istorie și au devenit un fel de obiecte de colecție.

Dar, pe măsură ce trec deceniile, încep să apară probleme de fiabilitate. După cum recunoaște cu ușurință Katy însăși, propria sa rulotă T4 vopsită la comandă a avut partea ei de "probleme".

O oprire pentru pandemie

După ce a fost zdruncinat de turbulențele din ultimii doi ani, Mighty Dub Fest este pe cale să aibă cel mai liniștit weekend de desfășurare din 2019.

Deloc surprinzător, cel mai mare festival VW din nord-estul țării a fost nevoit să anuleze petrecerea din 2020, la fel ca fiecare festival din Marea Britanie.

Amenințată cu posibilitatea de a fi anulată doi ani la rând, Katy a decis să amâne evenimentul cu o lună. În cele din urmă, ediția din 2021 a avut loc între 30 iulie și 1 august și a fost cel mai de succes festival de până acum!

Katy a adăugat: "A fost cel mai mare eveniment pe care l-am avut vreodată! A fost primul eveniment pentru care mulți oameni au avut ocazia să se entuziasmeze de mult timp și am avut cel mai mare număr de oameni pe care l-am avut vreodată; a fost un weekend grozav".

Cum norul Covid nu mai planează asupra evenimentelor din această vară, Mighty Dub Fest 2022 este programat pentru perioada 17-19 iunie.

Tipărit la partid

Mighty Dub Fest a investit într-o serie de materiale tipărite pentru a promova festivalul de anul trecut și a repetat formula câștigătoare pentru evenimentul din acest an. Broșuri și pliante, Autocolante, Etichete, Stickere pentru ferestre, Cărți de vizită, Broșuri capsate, și Bannere din vinil, sunt din nou toate în mixul de marketing. Ca urmare, bilete pentru festivalul din 2022 vor fi cele mai căutate vreodată, datorită acestei campanii cuprinzătoare.

Katy a adăugat: "Este o chestie pentru festivalurile VW să aibă propriul autocolant unic pe care să îl împartă celor care se află în camping, astfel încât oamenii să poată spune "am fost acolo, am făcut asta!"".

Autocolante pentru bara de protecție trebuie să poată rezista la vremea temperamentală din Anglia, fie că este vorba de bombardamentul razelor UV sau de ploaia torențială. Site-ul nostru Autocolante impermeabile sunt un candidat ideal pentru un autocolant auto, cu opțiuni cu suport transparent pentru geamuri și opac pentru bare de protecție.

Mighty Dub Fest este acum cel mai mare festival VW din nord-estul Angliei și, cu unele dube care poartă autocolante de la ediția din 2012 a festivalului, este clar că oamenii nu se pot sătura de ceea ce li se oferă.

Dublarea în viitor

Katy dorește să achiziționeze mai multe produse Solopress în viitor, cu ochii ațintiți asupra Mighty Events. Gazebe de marcă și Fețe de masă imprimate pentru a adăuga o acoperire suplimentară pentru ceea ce devine deja rapid un brand foarte iubit și recunoscut pe scară largă.

Pentru a vedea întreaga gamă de muzică, evenimente, distracții pentru copii și toată mâncarea de festival la care ați putea visa, aruncați o privire la programul incredibil planificat pentru Mighty Dub Fest 2022 - și mai sunt încă multe altele care nu au fost încă anunțate!

Abia așteptăm să vedem cum îi putem ajuta pe Katy și pe Mighty Dub Fest anul acesta, pentru ceea ce pare a fi un weekend care te va înnebuni și te va lăsa epuizat la final.

Dacă dorești niște printuri care să te susțină, nu ezita să ne contactezi prin intermediul Chat live, trimiteți un e-mail la [email protected], sau sunați la 01702 7460047.