Povești ale clienților: WebBox

WebBox

WebBox este o agenție digitală cu sediul în Cardiff și Londra. Expertiza lor în domeniul digital este evidențiată de rezultatele convingătoare pe care le obțin pentru clienții lor. Dar există momente în care materialele promoționale trebuie să fie fizice. Acesta este momentul în care WebBox se asociază cu Solopress pentru a oferi clienților săi materiale de marketing de clasă mondială.

Născut pentru a marca

Nu este străină de vremuri economice dificile, WebBox s-a lansat în 2008, imediat după criza creditelor. Will Roberts, directorul general, a înființat WebBox dintr-o cameră de oaspeți, în timp ce încă studia la Universitatea Glamorgan. Determinarea sa și concentrarea pe servicii excelente pentru clienți au dus în curând la o creștere constantă, iar WebBox se mândrește acum cu o listă impresionantă de clienți.

Munca WebBox s-a dovedit a fi transformatoare pentru mărci interesante, printre care Arborele febreiSimply Gym, Atletism galez, Stadionul Twickenham, DS Smith, Raleigh International și multe altele.

Eficiență constantă - online și pe hârtie

Echipa de specialiști de la WebBox ajută clienții să își dezvolte afacerile online prin soluții web scalabile și campanii puternice de marketing digital. Combinând designul web, marketingul digital și brandingul, WebBox oferă un serviciu complet de marketing digital. Adăugând la pachet și servicii de tipărire, clienții WebBox obțin o imagine de marcă coerentă și profesională care se regăsește în toate comunicările lor.

Unul dintre motivele pentru care Solopress și WebBox colaborează atât de bine este faptul că avem valori comune care pun clientul în centrul a tot ceea ce facem. Graham Sanders, Senior Digital Designer, descrie spiritul WebBox în felul următor:

"Agenția a pornit la drum cu o viziune clară; am vrut să dezvoltăm o agenție digitală care să ne asculte cu adevărat și să pună servicii excepționale în centrul ofertei noastre."

Un magazin de imprimare unic

Atunci când vine vorba de materiale colaterale de marcă pentru clienți, fie că este vorba de papetărie de afaceri, materiale promoționale sau mărfuri, WebBox apelează la Solopress pentru toate cerințele sale de imprimare. Potrivit lui Sanders, "în esență, pentru orice tipăritură optăm pentru Solopress".

Cu toate acestea, înainte de a angaja Solopress, tipărirea nu a mers întotdeauna fără probleme pentru WebBox. "Până de curând, ne-a fost greu să găsim un tipograf de încredere care să fie capabil să respecte termenele strânse solicitate de unul dintre clienții noștri, Simply Gym (un lanț de centre de fitness din Marea Britanie)", afirmă Sanders. "Acest punct nevralgic a fost rezolvat prin utilizarea Solopress. Acum suntem capabili să proiectăm, să imprimăm și să expediem articolele mai repede ca niciodată."

Principii de imprimare

Ceea ce WebBox avea mare nevoie de la furnizorul lor de servicii de imprimare era o funcționalitate, o viteză și un serviciu consistent. Din fericire pentru ambele părți, relația dintre Solopress și WebBox a înflorit pe baza acestor principii:

"Experiența noastră cu Solopress a fost fără efort, de la ușurința de a comanda mai multe articole de diferite formate și dimensiuni până la instrumentul extrem de util de verificare online a probelor. Facilitatea Live Chat este un plus binevenit, deoarece putem vorbi oricând cu un membru al personalului. Am recomanda cu plăcere Solopress oricui."

Graham Sanders, Senior Digital Designer, WebBox

Construit pentru a rezista

WebBox s-a născut într-un mediu de afaceri dificil în 2008 și de atunci a reușit să facă față fiecărei provocări cu pasiune, talent și sârguință. Toate acestea au echipat agenția pentru a face față condițiilor nefavorabile cu care se confruntă toate afacerile în acest moment. De aceea, suntem încrezători că parteneriatul constructiv dintre WebBox și Solopress va dăinui pe tot parcursul circumstanțelor actuale și mult dincolo de acestea.