Verhalen van klanten: WebBox

WebBox

WebBox is een digitaal bureau gevestigd in Cardiff en Londen. Hun expertise op digitaal gebied blijkt uit de overtuigende resultaten die ze voor hun klanten behalen. Maar er zijn momenten dat promotiemateriaal fysiek moet zijn. Dat is wanneer WebBox samenwerkt met Solopress om hun klanten te voorzien van marketingmateriaal van wereldklasse.

Geboren om te merken

WebBox is niet vreemd aan moeilijke economische tijden en ging in 2008 van start, net na de kredietcrisis. MD Will Roberts startte WebBox vanuit een logeerkamer terwijl hij nog studeerde aan de Glamorgan University. Zijn vastberadenheid en focus op een uitstekende klantenservice leidden al snel tot een gestage groei en WebBox heeft nu een indrukwekkend klantenbestand.

Het werk van WebBox is transformerend gebleken voor boeiende merken, waaronder KoortsboomGewoon sportschool, Atletiek in Wales, Stadion Twickenham, DS Smith, Raleigh België en veel meer.

Consistent effectief - online en in gedrukte vorm

Het team van specialisten bij WebBox helpt klanten hun bedrijf online te laten groeien door middel van schaalbare weboplossingen en krachtige digitale marketingcampagnes. Door webdesign, digitale marketing en branding te combineren, biedt WebBox een uitgebreide digitale marketingservice. Door drukwerk aan het pakket toe te voegen, bereiken WebBox-klanten een consistente, professionele branding die in al hun communicatie wordt gebruikt.

Een van de redenen waarom Solopress en WebBox zo goed samenwerken, zijn onze gedeelde waarden die de klant centraal stellen bij alles wat we doen. Graham Sanders, Senior Digital Designer, beschrijft het WebBox-ethos als volgt:

"Het bureau begon zijn bestaan met een duidelijke visie; we wilden een digitaal bureau laten groeien dat echt luisterde en uitzonderlijke service centraal stelde in ons aanbod."

Een one-stop printshop

Als het aankomt op merkmateriaal voor klanten, of dat nu kantoorbenodigdhedenWebBox gebruikt Solopress voor al zijn drukwerk, promotiemateriaal of merchandise. Volgens Sanders "kiezen we voor Solopress voor vrijwel al het drukwerk".

Voordat we Solopress in de arm namen, verliep het drukken voor WebBox echter niet altijd even soepel. "Tot voor kort vonden we het moeilijk om een betrouwbare drukker te vinden die kon voldoen aan de strakke deadlines van een van onze klanten Simply Gym (een keten van fitnesscentra in het Verenigd Koninkrijk)," zegt Sanders. "Dit probleem werd opgelost door Solopress te gebruiken. We kunnen nu sneller dan ooit artikelen ontwerpen, afdrukken en verzenden."

Principes afdrukken

Wat WebBox zo hard nodig had van hun drukwerkleverancier was consistente functionaliteit, snelheid en service. Gelukkig voor beide partijen is de relatie tussen Solopress en WebBox gegroeid op basis van deze principes:

"We hebben onze ervaring met Solopress als moeiteloos ervaren, van het gemak van het bestellen van meerdere artikelen van verschillende formaten en afmetingen tot de uiterst handige online tool voor het controleren van drukproeven. De Live Chat-faciliteit is een welkome aanvulling omdat we altijd met een medewerker kunnen praten. We zouden Solopress aan iedereen aanbevelen."

Graham Sanders, Senior digitaal ontwerper, WebBox

Duurzaam gebouwd

WebBox werd in 2008 geboren in een moeilijke zakelijke omgeving en is sindsdien elke uitdaging aangegaan met passie, talent en toewijding. Dit alles heeft het agentschap in staat gesteld om te gaan met de ongunstige omstandigheden waarmee alle bedrijven op dit moment te maken hebben. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat de constructieve samenwerking tussen WebBox en Solopress zal standhouden in de huidige omstandigheden en ver daarna.