Nu ar fi Crăciun fără felicitări!

Southend United Cărți de Crăciun

În colaborare cu Southend United Football Club, Solopress a creat o surpriză de sezon pentru toți deținătorii de abonamente Southend, cu o felicitare personală. Felicitare de Crăciun.

Cu 2023 aproape de final, momentul a părut perfect pentru a ajunge la cei peste 3.000 de fani loiali și pentru a le mulțumi pentru sprijinul lor continuu, în ceea ce a fost o perioadă extrem de dificilă pentru echipă și pentru fanii săi.

O deducere de 10 puncte la începutul sezonului pentru că nu a reușit să achite datoriile fiscale și o schimbare de proprietar a clubului au dus la o primă jumătate de sezon plină de nervi, dar din fericire lucrurile sunt în sfârșit în creștere la Roots Hall.

În calitate de sponsori ai tricoului din față pentru sezonul 2023/24, Solopress este mândră să contribuie cu serviciile sale de tipărire a felicitărilor de Crăciun pentru a ajuta clubul să se conecteze cu suporterii săi în această perioadă. 

Pentru a da o întorsătură de sezon, echipa noastră talentată a mers în culise cu cel mai bun marcator al lui Blues, Harry Cardwell, cunoscut de fani ca "Cards", îmbrăcat în Moș Crăciun.

Harry Cardwell

Directorul comercial al lui Southend United, Rylee Doe, a adăugat: "Suntem extrem de recunoscători Solopress pentru acest gest incredibil de amabil de recompensare a deținătorilor noștri loiali de carduri de sezon. A fost un an dificil pentru toți cei asociați cu clubul, dar Crăciunul ne aduce un moment de reflecție și de a privi înainte spre ceea ce sperăm să fie un 2024 prosper.

"Știu că suporterii noștri, la fel ca și clubul, vor fi veșnic recunoscători Solopress pentru sprijinul lor continuu și așteptăm cu nerăbdare să mai avem multe sezoane împreună.

Urmați pașii lui Solopress

După ce am mers în culisele sălii Roots Hall și apoi am produs felicitarea de Crăciun, designerul nostru grafic, Oscar, ne-a împărtășit procesul său de creație și câteva sfaturi pe care le puteți folosi atunci când vă faceți propria felicitare.

Oscar a spus: "Am sosit mai devreme împreună cu Matt, graficianul nostru senior, pentru a decide unghiul de filmare și pentru a pregăti lumina. Matt făcuse o recunoaștere în prealabil, așa că aveam o idee bună.

"După ce a sosit modelul nostru, Harry Cardwell, l-am pus în pielea personajului și am început să facem fotografii. După ce am făcut câteva fotografii în tribună, am profitat de faptul că soarele era afară pentru a face câteva fotografii pe teren, lângă poartă.

"Din păcate, aceste imagini nu au ieșit la fel de bine ca fotografiile noastre din stand. Nu păreau la fel de clasice ca versiunea din tribuna de fotbal, așa că am decis să folosim acea fotografie pentru coperta cărții noastre de Crăciun."

Acum, după ce conținutul a fost produs, Oscar a avut sarcina de a transforma această ședință foto într-un Card de top.

El a adăugat: În ceea ce privește designul, provocarea a constat în găsirea unui echilibru bun. Deoarece Cardwell era personajul principal, am încercat să evit ca nimic să se suprapună peste el, astfel încât el să rămână punctul central al felicitării de Crăciun.

"Am adăugat câteva umbre și am ajustat iluminarea pentru a crea o mai mare concentrare asupra lui Cardwell. Am editat câteva cadouri doar pentru a adăuga acel spirit de sezon.

Doriți să vă creați propria felicitare de Crăciun? Iată Sfatul de top al lui Oscar:

"Pentru început, înțelegeți stilul și publicul căruia vă adresați, acest lucru vă va ajuta să decideți ce mesaj doriți să le transmiteți și dacă o imagine vectorială sau o fotografie este cea mai potrivită.

"De asemenea, aveți în vedere spațiul pentru copy pe față. De exemplu, imaginea noastră cu Cardwell a fost piesa centrală, așa că am folosit un număr minim de texte. Deoarece era îmbrăcat în Moș Crăciun, nu a fost nevoie să folosim tema Crăciunului, deoarece imaginea noastră a fost clară în acest sens."

Creați-vă felicitarea de Crăciun în patru pași!

De la finisajele cu folie până la realizarea unei copii de carbon a designului nostru prin intermediul Gama Solopress Green, iată lista noastră de verificare pentru felicitările de Crăciun:

  1. Faceți o listă
  2. Verificați de două ori
  3. Obraznic sau drăguț
  4. Solopress vine în oraș

Faceți o listă

Înainte de a începe să creați printurile de Crăciun, trebuie să știți cui le veți trimite. Fă o listă cu afacerile, brandurile și clienții care merită să primească felicitările tale de sezon.

Verificați de două ori

Angajamentul nostru constant față de imprimarea de calitate înseamnă că creativitatea poate rămâne singura dvs. preocupare. Aveți doi producători de imprimare:

Obraznic sau drăguț

Garantăm că toate felicitările noastre de Crăciun sunt mai mult decât frumos. Cu selecția noastră largă de stocuri, speciale finisaje și opțiuni ecologice, veți avea dificultăți în a găsi ceva obraznic în gama noastră! 

Solopress vine în oraș!

Toate comenzile de felicitări de Crăciun au livrare gratuită în Marea Britanie. De asemenea, puteți alege plicurile care să vă însoțească, plicurile albe fiind gratuite, iar cele colorate presupunând o mică taxă.

Se anunță un 2024 mare

În interiorul copertei frontale era ascunsă o surpriză, fiecare posesor de Christmas Card având șansa de a câștiga un tricou de deplasare semnat de echipa Southend.

United se află la jumătatea clasamentului din Liga Națională Vanarama, în ciuda deducerii celor 10 puncte. De Crăciun, fanii își vor dori ca în a doua parte a sezonului, echipa să recupereze diferența actuală de 11 puncte față de locurile de play-off.

Sperăm că sub noul consorțiu, condus de Justin Rees, 2024 poate deveni un an memorabil pentru toți cei asociați cu clubul, în special pentru fani.

Haideți, Blues!