Solopress lansează o nouă inițiativă de parteneriate caritabile

Solopress Charity Partnerships imagine de antet

Solopress este mândră să lanseze Parteneriate caritabile Solopress, o modalitate prin care organizațiile caritabile înregistrate în Regatul Unit pot economisi pe partea de imprimare și pot avea acces la conținut și resurse special concepute pentru a sprijini organizațiile caritabile.

Această nouă inițiativă înseamnă că orice organizație de caritate înregistrată în Marea Britanie nu numai că va putea să cumpărături fără TVA în cazul în care sunt eligibile, dar vor fi, de asemenea economisiți o suplimentare 10% la toate comenzile la solopress.com. 

Reducerea 10% este disponibilă pentru întreaga gamă de produse, inclusiv Flyers și Pliante, Bannere cu role, Postere, Felicitări de Crăciun, Calendare și multe altele.

Este... simplu și gratuit pentru a vă înscrie la Solopress Charity Partnerships:

  1. Mergeți la solopress.com/charity 
  2. Completați formularul cu datele dvs. și eligibilitatea pentru TVA cu cota zero
  3. Echipa noastră vă va verifica contul 
  4. Începeți să economisiți la imprimare!

Directorul general al Solopress, Simon Cooper, a comentat:

"Sectorul caritabil reprezintă o parte semnificativă a bazei noastre de clienți și de ceva timp ne doream să ne îmbunătățim oferta pentru aceștia.

"Cu ajutorul Solopress Charity Partnerships, sunt mândru să spun că acum putem oferi organizațiilor caritabile o imprimare și mai eficientă din punct de vedere al costurilor, precum și un conținut de susținere care le poate ajuta să își atingă obiectivele."

După ce contul fiecărei organizații caritabile a fost verificat pe site-ul Registrul Charity Commission, prețurile pe care le văd în timp ce navighează pe site-ul Solopress vor fi reduse cu 10% automat, iar TVA-ul va fi, de asemenea, eliminat dacă este eligibil pentru a fi taxat zero.