Solopress lanceert nieuw initiatief voor liefdadigheidspartnerschappen

Solopress Charity Partnerships header afbeelding

Solopress lanceert met trots Solopress Goede Doelen Partnershipsis een manier voor liefdadigheidsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk om te besparen op drukwerk en toegang te krijgen tot inhoud en bronnen die speciaal zijn ontworpen om liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen.

Dit nieuwe initiatief betekent dat alle in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde liefdadigheidsinstellingen niet alleen BTW-vrij winkelen als ze daarvoor in aanmerking komen, maar zal ook bespaar 10% extra op alle bestellingen op solopress.com. 

De 10% korting is beschikbaar op het hele productassortiment, inclusief Vliegers en Folders, Rolbanners, Posters, Kerstkaarten, Kalenders en nog veel meer.

Het is eenvoudig en gratis om je aan te melden voor Solopress Charity Partnerships:

  1. Ga naar solopress.nl/liefdadigheid 
  2. Vul het formulier in met je gegevens en of je in aanmerking komt voor btw met nultarief
  3. Ons team verifieert je account 
  4. Begin met besparen op je print!

De Managing Director van Solopress, Simon Cooper, gaf commentaar:

"De liefdadigheidssector vertegenwoordigt een aanzienlijk deel van ons klantenbestand en we wilden ons aanbod aan hen al enige tijd verbeteren.

"Met Solopress Charity Partnerships kan ik met trots zeggen dat we liefdadigheidsinstellingen nu drukwerk kunnen bieden dat nog kosteneffectiever is, en daarnaast ondersteunende content kunnen delen die hen kan helpen hun doelen te bereiken."

Zodra de account van elk goed doel is geverifieerd op de Charity Commission's registerworden de prijzen die ze zien wanneer ze op de website van Solopress surfen, verlaagd met 10% automatisch, waarbij de btw ook wordt geschrapt als deze in aanmerking komt voor een nultarief.