Печат на Solopress: Secret Paradise Spa

Solopress отпечата и изряза тези визитни картички от коприна с тегло 400 г/кв.м за Secret Paradise Spa в Лондон

Ароматните подправки и плодовите СПА процедури в Secret Paradise са божествени. Директорът на СПА центъра Надя Арейн разкрива защо тя също е в рая, когато става въпрос за безстресов печат на Solopress.com...

Тайният рай (www.secretparadisespa.com) е луксозен дневен СПА център за мъже и жени в Хендън, Северен Лондон, който предлага декадентски козметични и холистични процедури от цял свят. Удовлетвореността на нашите клиенти е от изключителна важност за нас и ние се гордеем и изпитваме огромно удоволствие от това, че сме изкарали широка усмивка на лицето ви.

Клиентите ни могат да избират между широка гама от процедури за лице, които включват 24-каратово злато за лице, розови листенца за лице и маска от зелена глина и авокадо, както и процедури за тяло, които варират от тибетски снопчета, пълни с хималайски соли, поставени на гърба, до Тайния райски скраб, който представлява ексфолиация на цялото тяло с помощта на изсушени кокосови стърготини, пълномаслено мляко и изсушени цветове от жасмин за едно наистина райско усещане! Освен че ще ви направим красиви отвън, ние се стремим да ви накараме да се чувствате уверени и отвътре.

Разглезени, подготвени и полирани

Избрах да използвам Solopress.com за нашия печат, тъй като първоначалното впечатление беше, че уебсайтът кратко съобщаваше за техните услуги. Както се казва в старата поговорка: "Никога нямаш втори шанс да направиш първо впечатление". Те отпечатаха и доставиха моята изрязана по поръчка визитни картички за рекордно кратко време с абсолютна прецизност и съвършенство.

Други компании имат отлично качество на печат, но Solopress имат наистина изключителен печат и аз ще ги препоръчвам на всеки друг бизнес, с който влизам в контакт, и ще се връщам за печат. Персоналът им е приятелски настроен и отзивчив, но най-много ми хареса тяхната услуга - бързината им. Ефективността е задължителна за успешния бизнес. Опитайте Solopress днес, никога няма да погледнете назад!

Solopress.com ги отпечата и изряза Визитни картички от коприна с тегло 400 гр. за Secret Paradise Spa

Solopress отпечата и изряза тези визитни картички от коприна с тегло 400 г/кв.м за Secret Paradise Spa в ЛондонSolopress отпечата и изряза тези визитни картички от коприна с тегло 400 г/кв.м за Secret Paradise Spa в Лондон

Solopress.com отпечата тези знаци за отворен и затворен гланц за Secret Paradise Spa

Solopress отпечата този надпис за Secret Paradise Spa в Лондон

Solopress отпечата тази табела за затворен център Secret Paradise Spa в Лондон

Solopress.com отпечата това Стикер за прахосмукачка за Secret Paradise Spa

Solopress отпечата този стикер за надпис за тоалетна за Secret Paradise Spa в Лондон

Изразете мнението си

Ако имате въпроси относно печата или дизайна или искате да споделите свои собствени визитки, флаери или стикери, отпечатани в Solopress.com, моля, превъртете надолу по тази страница до полето "Оставете отговор" по-долу и напишете коментарите си (можете да коментирате и чрез полето във Facebook)...

7 КОМЕНТАРИ

  1. Тези копринени визитни картички са УЖАСНИ! Тъкмо ни трябват нови визитки и следващия път определено ще опитаме нещо подобно.

  2. Страхотни дизайни 🙂 Съгласен съм, че SoloPress трудно могат да бъдат победени (все още не съм намерил някой, който да им се равнява). Съжалявам обаче, че не могат да предложат по-дебела карта с матово покритие, но всичко останало е перфектно.

  3. Коментар за конкурса за iPhone 5. Аз също съм клиент на SoloPress и все още не съм намерил друга компания, която да ги победи по време на доставка, качество и обслужване на клиентите.

  4. Работейки в кратки срокове за концерти и винаги опитвайки се да популяризираме сред публиката, съм съгласна с Надя, че Solopress премахва всички притеснения, свързани с поръчката - сигурни сте, че ще получите страхотно изглеждащ продукт - благодаря.

  5. Тези визитни картички изглеждат много впечатляващо, със сигурност ще ме насърчат да използвам рекламирания бизнес.

Коментарите са затворени.