Cool Coffee Cups - Rebranding, emballage og design

Mr. Cup Coffee - blinkende gif, der demonstrerer enkelheden i Mr. Cup-kaffemaskinen

Vikl dine fingre rundt om disse Seje kaffekopper - garanteret at give dig en Koffeinholdigt sus.

Sweez - Sød og iskold

Brandingprojektet for Sweez blev udført af Maurício Cardoso, medejer af det brasilianske designfirma Episk! Aventuras Criativas. Rebrandingen var baseret på Sweez' image - vintage, retro og sjov. Cardoso nød at arbejde med denne opgave, da virksomhedens ejere først gik i gang med at lancere Sweez, da brandingen var godkendt.

Sweez-logo - blågrøn baggrund med cremefarvet/beige tegneserie og typografi

Foto af en servitrice på Sweez, der holder deres søde, retro-agtige kaffekop

Sweez' rebranding-billede viser nyt brevpapir, konvolutter, visitkort og flyers. Flyerne ligner en halvåben chokoladebar.

Sweez kaffekop med personlige sukkerpakker

Foto af toiletloftet viser chokolade ned ad væggene og hængende fra loftet

MR. CUP Branding

MR. CUP rebranding var designet af Maria Aksyutaen designer fra Moskva, Rusland. Maria ønskede at give Kaffebar et urbant image og at "henvise til den æstetik, der er udviklet på gaden". Rebrandingen omfattede nye Kuverter, Brevpapir, visitkortCD, app, forklæder, sukkerdispenser, kaffevogn og bæreposer.

Mr. Cup Coffee - blinkende gif, der demonstrerer enkelheden i Mr. Cup-kaffemaskinen

Collage af kaffekop-design til Mr. Cup - viser en brun papirpose, en kaffekop med 'Mr. Cup' skrevet på den i gult med en sort baggrund og et visitkort til ejeren

MR. CUP papirspose - branding har en massiv 'MR. CUP' skrevet på posen i sort med gul og hvid baggrund.

MR. CUP-omrørere kommer i en æske, der ligner tændstikker

Vanilje

Serbisk designer, Mario Dragichar sammensat dette smukke brand image for sin lokale mad-takeaway virksomhed Vanilla i Bijelijina.

Vaniljeemballage - finurlig måde at pakke et individuelt kaffekrus ind på

Gruppebillede af brandimage for Vanilla - menuer, webdesign til tablet, visitkort og loyalitetskort

Kaffekop til Vanilla viser en prikket kop med brunt låg og etiket

Vaniljecafé-emballage til pandekager - ligner et stykke flagranke

Mockup af kaffekop

Har du brug for et design til dig selv? Dette seje og kreative design kan downloades med tilladelse fra Graphic Soulz. Grafikken har velstrukturerede lag og mapper for optimal tilpasning. Mix og match lågets farve, og rediger teksten for at gøre din kaffekopemballage personlig.

Gif, der viser de forskellige farver, som kaffekoppens mockup fås i

Stillbillede af den limegrønne kaffekop - etiketten omkring emballagen er limegrøn, brun og orange med et badge med teksten 'stylish creative retro design'.

Gif, der viser mulighederne for at tilpasse de seje kaffekopper

Stereotype kaffekopper

Ung grafisk designer med base i Hviderusland, Alex Litovkablev bedt om at skabe en række unikke drikkevarepakker til sit skoleprojekt. Projektet var en stor succes, og han er siden blevet omtalt i mange publikationer.

Billede af 3 kaffekopper ved siden af hinanden - den ene ligner en engelsk politibetjent, den anden ligner en mexicaner iført sombrero, og den tredje er en hollandsk dame iført traditionelt tøj.

Billedet af den første kaffekop - 'English Tea' - er af en engelsk politibetjent i sort uniform. Låget er af politihatten og koppen af kroppen.

Anden kaffekop - 'Mexican Coffee' - hatten er af en sombrero, koppen af et overskæg og et smil

3. kaffekop er af en traditionel hollandsk kvinde med en spids, hvid hat og blonde fletninger, med en barmfager kavalergang

Gawatt roterende kaffekopper

Skabt af Backbone Branding med arbejde fra art director Stepan Azaryan, grafisk designer Karen Gevorgyan og animator Narin Manvelyan. Gawatts nye kaffekop har et låg, der, når det drejes, ændrer ansigtet på din kaffebeholder.

Gawatt's kaffe - en demonstration af figurerne og deres forskellige ansigtsudtryk på krusene

Starbox

Tyrkisk grafisk designer, Atilla Karabyhar på smart vis skabt dette emballagekoncept til dine Starbucks-behov. Er du nogensinde blevet bedt af dine kolleger om at gå kafferunden, og en følelse af frygt overmander dig, når du indser, at du skal bære deres dyrebare drikkevarer uden at spilde? Dette emballagedesign gør det nemt og problemfrit at bære de irriterende kopper.

Grafisk design af, hvordan Starbox-konceptet vil se ud - pappet vikles op omkring 3 kopper for at danne et håndtag, der er let at bære.

Starbox-emballage - et billede, der viser dig, hvordan den ser ud, før du pakker den ind

Blue print, der skitserer de vigtigste komponenter i, hvordan emballagedesignet fungerer

3 KOMMENTARER

  1. Jeg er helt vild med Vanilla-designet af den kroatiske designer. Det er subtilt, blidt og perfekt til enhver kop kaffe. Det er dejligt at se, at designerne nu om dage udvider sortimentet til også at omfatte andet tilbehør. Godt gået Mario Dragic.

Der er lukket for kommentarer.