Historier om nystartede virksomheder: Ancoats Guitars gør klar til North East Guitar Show

Sjove, livlige og højlydte guitarshows er en fantastisk chance for guitarnørder til at diskutere tonekondensatorværdier og gribebrættets radier uden frygt for tomme blikke eller latterliggørelse.

Endnu vigtigere er det, at de giver spillere, forhandlere og influencere mulighed for at se instrumenterne helt tæt på. En begivenhed som North East Guitar Show repræsenterer en fantastisk mulighed for at se, høre, føle og sammenligne alle former for guitarudstyr i virkeligheden. Nu hvor Covid-restriktionerne er lempet, vil mange i guitarfællesskabet være utålmodige efter at komme ud og deltage i et show.

Det er naturligvis en ideel destination for Ancoats Guitars, den spændende nye guitarfabrikant, hvis første år vi fortæller om i vores Blogserien Start-Up Stories.

Ancoats Guitars' debutkoncert

North East Guitar Show er en ideel begivenhed for Ancoats Guitars til at få sin debut. Denne Tyne & Wear-messe er en af de første i kalenderen, og rækken af udstillere, forhandlere og kunstnere vil helt sikkert tiltrække et sundt publikum af seksstrengede entusiaster.

Arrangementet er sponsoreret af nogle af de største navne i branchen, bl.a. Ernie Ball, Mooer, Wilkinson og Bose, og med liveoptrædener og en bar med alkoholbevilling bliver det helt sikkert en højlydt og livlig affære.

For Ancoats-guitaristerne er et regionalt show som dette også den perfekte opvarmningskoncert til Guitarshowet, den nationale begivenhed, hvor Ancoats Guitars udstiller den 7. november.th og 8th i maj.

Gør dig klar

For Dave Roberts, håndværkeren bag Ancoats Guitars, har forberedelserne først og fremmest handlet om produktet. Det bliver første gang, Ancoats Guitars udstiller på en messe, så Dave har haft travlt med at bygge nye guitarer og sørge for, at de er smukt indrettet til at spille på, så de repræsenterer mærket i sit bedste lys.

Sammen med selve instrumenterne kræver et travlt arrangement nogle opsigtsvækkende udstillingsmaterialer, der kan hjælpe Ancoats Guitars med at skille sig ud fra mængden. Som beskrevet i vores tidligere blogindlæg Vi har allerede arbejdet sammen med Dave om at udvikle Ancoats Guitars' visuelle identitet og om at skabe Papirvarer til virksomheder, Flyvere og Plakater.

Det store billede

Til guitarmessen havde vi dog brug for et stort print for at gøre et stort indtryk. Hvis du skal udstille på en guitarmesse, er det vigtigt at være sikker på, hvilken plads og hvilke aftaler der følger med din stand. Ancoats Guitars' stand på North East Guitar Show vil bestå af et 2 m stort område udstyret med et 6 fods bukkebord i standardstørrelse.

Med dette i tankerne gik vi i gang med at samarbejde med Dave om at udvælge og designe en række udstillingselementer, der ville skabe en professionel og iøjnefaldende stand, som ville afspejle, hvad Ancoats Guitars handler om.

Sådan ruller vi

Effektivt og til at betale, Rullebannere er førstevalget i stort format for mange udstillere, der ønsker at etablere deres identitet i et stort rum. De er bærbare og hurtige at installere og skaber en øjeblikkelig kulisse.

Det design, vi nåede frem til, indeholder Ancoats Guitars' ordmærke og varemærke i Bauhaus-stil med geometriske former samt teksturer, der hentyder til selve guitarerne og deres mancunianske arv. Dave valgte også at have en QR-kode, der leder smartphone-brugere til hans Hjemmeside. Du kan lære mere om, hvad du skal og ikke skal gøre, når du indarbejder QR-koder, i vores blog her.

Lægger det hele på bordet

Nyt i vores sortiment af reklametryksager er vores fantastiske nye Trykte duge. Det heldækkende print er perfekt til at skjule et almindeligt, lurvet bord, samtidig med at det fremhæver dit brand.

Designet indeholder ordmærket igen sammen med en fotografisk tekstur, der viser den industrielle arkitektur, som Ancoats-området i Manchester er berømt for. Der blev ikke valgt nogen scenestjælende farver til dette værk, da guitarerne selv skal være heltene, når de er placeret på bordet.

Flagger det op

Som et ekstra stykke opsigtsvækkende print valgte vi at tilføje Trykte flag. De bruges ofte udendørs, men der er ingen grund til, at de ikke kan bruges som en del af en fed indendørs udstilling. Og selvfølgelig kan Dave genbruge sit flag uden for sit værksted i Ancoats eller ved andre udendørs arrangementer, han måtte deltage i fremover.

Dave valgte 'Crest'-modellen, som er en fantastisk form, der virkelig fungerer godt med dette design. Denne gang havde vi "A"-logoet og Ancoats Guitars' ordmærke på en fremtrædende plads. De geometriske former og industrielle teksturer binder alle tre elementer sammen og forstærker brandet.

Videre med showet...

Guitarkulturen har altid omfavnet onlineverdenen, og det er dejligt at kunne se og høre guitarer på Instagram eller YouTube. Men der er ingen erstatning for at føle et instrument under fingrene og høre forstærkeren skubbe noget seriøs luft rundt i rummet. Vi er sikre på, at Dave og Ancoats guitarer bliver et kæmpe hit, og Solopress ønsker dem held og lykke med deres debutshow.

Dave vender tilbage fra messen i næste uge, og når han gør det, glæder vi os til at tale med ham og høre alt om hans oplevelser. Når vi gør det, vil vi sørge for at dele de ting, han har lært af Ancoats Guitars' allerførste brancheevent, i vores næste Start-Up Stories-blog.