Povești de început de drum: Ancoats Guitars se pregătește pentru North East Guitar Show

Amuzante, pline de viață și zgomotoase, spectacolele de chitară sunt o ocazie excelentă pentru tocilarii de chitară de a discuta despre valorile condensatoarelor de ton și despre razele diapazonului, fără teama de priviri goale sau de ridicol.

Mai important, acestea permit jucătorilor, comercianților cu amănuntul și persoanelor cu influență să vadă instrumentele de aproape și personal. Un eveniment precum Nord-Est Guitar Show reprezintă o oportunitate fantastică de a vedea, auzi, simți și compara tot felul de echipamente de chitară în viața reală. Acum că restricțiile Covid au fost relaxate, mulți din comunitatea chitarelor vor fi nerăbdători să meargă la un spectacol.

În mod natural, este o destinație ideală pentru Ancoats Guitars, noul producător de chitare al cărui prim an de activitate îl prezentăm în cronica noastră. Seria de bloguri Start-Up Stories.

Spectacolul de debut al Ancoats Guitars

North East Guitar Show este un eveniment ideal pentru ca Ancoats Guitars să își facă debutul. Această expoziție din Tyne & Wear este una dintre primele expoziții din calendar, iar linia de expozanți, dealeri și artiști va atrage cu siguranță o mulțime sănătoasă de entuziaști cu șase corzi.

Evenimentul este sponsorizat de unele dintre cele mai mari nume din industrie, printre care Ernie Ball, Mooer, Wilkinson și Bose, plus spectacole live și un bar cu licență, ceea ce înseamnă că va fi cu siguranță o afacere zgomotoasă și plină de viață.

Pentru chitarele Ancoats, un spectacol regional ca acesta este, de asemenea, concertul perfect de încălzire pentru Spectacolul de chitară, evenimentul național unde Ancoats Guitars va expune în data de 7th și 8th din luna mai.

Pregătirea

Pentru Dave Roberts, meșterul din spatele Ancoats Guitars, pregătirea a fost în primul rând despre produs. Va fi pentru prima dată când Ancoats Guitars va participa la o expoziție, așa că Dave a fost ocupat cu construirea de noi chitare și s-a asigurat că acestea sunt pregătite frumos pentru a fi cântate, pentru a reprezenta marca în cea mai bună lumină.

Pe lângă instrumentele în sine, un eveniment aglomerat are nevoie de materiale de prezentare care să atragă atenția și care să ajute Ancoats Guitars să iasă în evidență din mulțime. După cum se arată în postarea noastră anterioară de pe blog am lucrat deja cu Dave pentru a dezvolta identitatea vizuală a Ancoats Guitars și pentru a crea Papetărie de afaceri, Flyers și Postere.

Imaginea de ansamblu

Cu toate acestea, pentru standul de prezentare a chitarelor, aveam nevoie de o imprimare mare pentru a face o impresie mare. Dacă expuneți la o expoziție de chitare, este important să fiți sigur de spațiul și de numirile incluse în standul dumneavoastră. Standul Ancoats Guitars de la expoziția de chitară din nord-estul țării va consta într-o zonă de 2 m echipată cu o masă de trestie de dimensiuni standard de 1,80 m.

Având în vedere acest lucru, am început să lucrăm cu Dave pentru a selecta și a proiecta o suită de elemente de afișare care să creeze un stand cu aspect profesional și atrăgător, care să reflecte ceea ce reprezintă Ancoats Guitars.

Cum ne desfășurăm

Impactant și accesibil, Bannere cu role sunt prima alegere de format mare pentru mulți expozanți care doresc să își stabilească identitatea într-un spațiu mare. Sunt portabile și rapid de instalat, creând un fundal instantaneu.

Designul la care am ajuns prezintă cuvântul-simbol Ancoats Guitars și forme geometrice în stil Bauhaus, precum și texturi care fac aluzie la chitarele în sine și la moștenirea lor mancuniană. Dave a optat, de asemenea, pentru un cod QR care să îndrepte utilizatorii de smartphone-uri către site-ul său. site. Puteți afla mai multe despre ce trebuie și ce nu trebuie să faceți pentru a încorpora codurile QR în blogul nostru aici.

Să punem totul pe masă

Proaspăt adăugate la gama noastră de produse promoționale de imprimare sunt noile noastre fabuloase Fețe de masă imprimate. Imprimeul lor este perfect pentru a ascunde o masă de șevalet simplă, cu aspect ponosit, în timp ce vă evidențiază marca.

Designul prezintă din nou cuvântul-simbol, împreună cu o textură fotografică care prezintă arhitectura industrială pentru care este renumită zona Ancoats din Manchester. Nu au fost alese culori care să fure scena pentru această piesă, deoarece chitarele în sine trebuie să fie eroii odată ce sunt așezate pe masă.

Semnalarea

Ca o piesă suplimentară de imprimare care să atragă atenția, am ales să adăugăm Steaguri imprimate. Acestea sunt adesea folosite în aer liber, dar nu există niciun motiv pentru care nu pot fi folosite ca element al unui afișaj îndrăzneț în interior. Și, bineînțeles, Dave își poate refolosi steagul în afara atelierului său din Ancoats sau la orice eveniment în aer liber la care ar putea participa în viitor.

Dave a optat pentru modelul "Crest", care are o formă grozavă ce se potrivește foarte bine cu acest design. De data aceasta, am prezentat în mod proeminent logo-ul "A", precum și cuvântul-simbol Ancoats Guitars. Formele geometrice și texturile industriale au rolul de a lega toate cele trei elemente împreună și de a consolida marca.

Continuăm cu spectacolul...

Cultura chitarei a îmbrățișat întotdeauna lumea online și este minunat să poți vedea și asculta chitare pe Instagram sau YouTube. Cu toate acestea, nu există niciun substitut pentru a simți un instrument sub degete și pentru a auzi amplificatorul împingând un aer serios prin cameră. Suntem siguri că chitarele lui Dave și Ancoats vor fi un mare succes, iar Solopress le urează mult succes la spectacolul lor de debut.

Dave se va întoarce săptămâna viitoare, iar când o va face, așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu el și să aflăm totul despre experiențele sale. Când o vom face, ne vom asigura că vom împărtăși lecțiile pe care le-a învățat de la primul eveniment din industrie al Ancoats Guitars în următorul nostru blog Start-Up Stories.