Kundehistorier: Silvia Coletto, skole for betalte annoncer

Google-annoncer

Kundehistorier: Google Ads-ekspert

Google Ads er et skræmmende sted for nogle. For andre er det en legeplads.

Hvis du ved, hvor alt legetøjet er, og hvad du skal lege med, kan du gøre dette rum til din legeplads og dermed løfte din virksomhed til ekstraordinære højder.

Vores kunde, Silvia Coletto fra Skole for betalte annoncerer ekspert på dette område og giver virksomheder mulighed for at bruge betalte annoncer på Google.

Vi talte med hende for at finde ud af mere om Google Advertising, og hvorfor det er vigtigt for enhver virksomhed at indarbejde print sammen med sin online markedsføring.

Brug for hjælp til betalte annoncer?

Silvia flyttede fra Italien til England i 2014. Hun er ekspert i betalt annoncering og arbejder specifikt med markedsføring i søgemaskiner samt rådgivning om, hvordan man optimerer betalte annoncer for at få det bedste afkast.

Derudover holder Silvia forretningsforedrag og er forfatter til bogen "Are You Ready For Paid Ads: Sådan gør du din virksomhed klar til massiv vækst'.

Hun brænder især for at arbejde med business-to-business-virksomheder (B2B) og nonprofitorganisationer.

Som PPC-ekspert får Silvia ikke kun sine kunder i gang med betalte annoncer, men giver dem også undervisning, så de kan udnytte Googles fulde potentiale for deres virksomhed.

Hun har erfaring med at administrere kunder i alle størrelser og har administreret reklameudgifter på flere millioner pund på tværs af en lang række brancher og har regelmæssigt overgået kundernes forventninger i processen.

Ikke alle helte bærer kappe

Når man arbejder så tæt sammen med sit produkt eller sin service, kan mange virksomheder være ude af deres komfortzone med digital markedsføring. Resultatet er, at mange ikke ved, hvor de skal starte, når de skal markedsføre deres brand online.

Det er her, eksperter som Silvia kommer til deres ret.

Det siger hun: "Jeg taler med virksomhedsejere uden baggrund i digital annoncering og viser dem, hvilken rolle annoncering spiller for virksomheden.

"Jeg arbejder med små og mellemstore virksomheder, som tidligere har tabt penge på betalte annoncer. Derfor oplever jeg, at mange af mine kunder nu er bange for at prøve det igen. Det er mit job at finde ud af, hvorfor det ikke virkede tidligere. Derefter foretager jeg justeringer, så mine kunder kan udnytte den kraft, som betalte annoncer kan give dem."

Nogle virksomheder opgiver PPC for tidligt. Andre har overdrevne forventninger til, hvad de kan forvente af deres digitale marketingkampagner.

Silvia understreger, at: "Google Ads er bare et af mange tandhjul i den maskine, som virksomhederne skal lære at mestre.

Hun tilføjer: "Mange virksomheder tror, at Google Ads er en magisk kugle. Resultatet er, at mange små og mellemstore virksomheder bruger en dårlig strategi og taber penge på annoncekampagner, så de bliver bange for at prøve igen."

Afhængigt af deres situation på et givet tidspunkt bør virksomhederne prioritere de mål, de ønsker at nå.

Silvia argumenterer: "Nystartede virksomheder med investeringer vil finde betalte annoncer meget fordelagtige fra starten, da de har et tildelt budget at bruge. Nystartede virksomheder uden investeringer vil sandsynligvis kæmpe for at finde midlerne, og der vil sandsynligvis være andre ting, der står højere på prioriteringslisten i den fase.

"Men uden ordentlig sporing vil du ikke kunne se beviset på resultaterne uanset hvad."

Hvad er Google Ads?

Google Ads er en betalt platform, der sender din virksomhed ud til onlineverdenen på en række forskellige måder. Det er Googles PPC-reklamemodel (pay-per-click), som i bund og grund giver virksomheder mulighed for at købe besøg på deres hjemmeside.

Det fungerer på en enkel måde.

Brugerne indtaster søgeord, og relevante forespørgsler dukker op øverst på søgesiden.

Du vil f.eks. søge efter trykning af flyers og foldere.

Det er vigtigt at udnytte Googles globale publikum for at få dit brand til at vokse online.

Betalte annoncer er en af de mest almindelige metoder til online vækst. Nogle af de vigtigste fordele er:

● Googles enorme rækkevidde

Målrettet hensigt

● Springe over organiske resultater

● Få større konverteringer

Kraften i print i en digital verden

I en stadig mere digital verden kan det løfte dit brand til det næste niveau, hvis du udnytter kraften i print.

Desuden har det vist sig at være en vinderopskrift at kombinere digital markedsføring med trykt reklame. Af erfaring fortalte Silvia os, hvor vigtigt det er at bruge fysisk tryk i den digitale sfære:

"Det er ikke et enten-eller med print og digitalt. De har begge deres egne specifikke formål, som gør dem begge meget vigtige.

"Jeg ville 100% aldrig afvise print."

Mange virksomheder er fristet til at blive papirløse i et forsøg på at øge deres miljømæssige omdømme. Men i den forbindelse overser mange tre vigtige faktorer: miljøpåvirkningen ved at hoste data online, den bæredygtige karakter af de fleste moderne print og de fysiske mediers effektivitet i den virkelige verden.

Silvia prøvede at blive papirløs ved hjælp af digitalisering Visitkort men så ulemperne ved ikke at have fysiske handouts, når hun deltog i konferencer.

"Intet kan erstatte et visitkort. Digitale kort går tabt for folk, fordi de er nødt til at søge efter dine oplysninger. Hvorimod trykte visitkort og dine oplysninger er fysisk i deres hænder.

"På hver eneste konference, jeg deltager i, spørger hver eneste person altid: "Har du et visitkort?""

Silvias smukt designede visitkort kombinerer nu print og digitalt. Hendes kunstværker omfatter en QR-kode som sender folk til hendes digitale visitkort, hvor de kan se hendes bog, blog eller konkurrencer.

Udskrivning til konferencer

Konferencer er en stor chance for virksomheder til at vise, hvad de kan, og print er den perfekte platform.

Silvias konferencearsenal omfatter et bredt udvalg af Pull up-bannere, Visitkort og A6 Flyers. Bannere er et glimrende sted at tilføje iøjnefaldende billeder eller yderligere information, mens flyers og visitkort er perfekte til at give folk med hjem.

"Hvis der ikke var noget, der hed print, ville det være meget sværere at holde konferencer.

"Jeg sætter QR-koder på mine Pull Up-bannere og visitkort. Mange mennesker scanner disse koder, mens jeg taler, og det giver dem masser af muligheder for at få mine oplysninger.

"Uden print ville de ikke kunne få adgang til mine digitale visitkort med det samme!"

Solopress leverer varen!

Vi er stolte af, at vores kunder elsker deres produkter så meget, at de vil fortælle om os.

Silvia var især imponeret over ekspeditionstiden, trykkvaliteten og hvor nemt det var at bestille på vores hjemmeside.

"Hvis du har brug for at få trykt noget hurtigt og til en rimelig pris, kan jeg varmt anbefale Solopress. Der er ikke noget at udsætte på dem.

"Deres brugeroplevelse på hjemmesiden er en drøm, der går i opfyldelse for alle, der nogensinde har kæmpet med onlineprint før.

"Jeg vil ikke bruge nogen anden!"

Hvis du leder efter et pålideligt firma til at levere dine tryksager, er vi stolte af at være det mest betroede trykkeri i Storbritannien og vil med glæde tage dit brand til det næste niveau.