Verhalen van klanten: Silvia Coletto, Betaalde Advertenties School

Google-advertenties

Klantverhalen: Google Ads expert

Google Ads is voor sommigen een afschrikwekkende plek. Voor anderen is het een speeltuin.

Als je weet waar al het speelgoed ligt en met welk speelgoed je moet spelen, kun je van deze ruimte je speeltuin maken, waardoor je bedrijf tot buitengewone hoogten stijgt.

Onze klant, Silvia Coletto van Betaalde Advertenties Schoolis een expert op dit gebied en geeft bedrijven meer mogelijkheden via betaalde advertenties op Google.

We spraken met haar om meer te weten te komen over Google Advertising en waarom het opnemen van print samen met je online marketing noodzakelijk is voor elk bedrijf.

Hulp nodig met betaalde advertenties?

Silvia verhuisde in 2014 van Italië naar Engeland. Ze is een expert op het gebied van betaalde advertenties en houdt zich specifiek bezig met zoekmachinemarketing en geeft advies over het optimaliseren van betaalde advertenties voor het beste rendement.

Daarnaast geeft Silvia zakelijke lezingen en is ze de auteur van 'Are You Ready For Paid Ads: Hoe je je bedrijf klaarstoomt voor enorme groei'.

Ze is vooral gepassioneerd over het werken met business-to-business (B2B) bedrijven en non-profits.

Als PPC-expert helpt Silvia haar klanten niet alleen op weg met betaalde advertenties, maar geeft ze ook trainingen zodat ze het volledige potentieel van Google voor hun bedrijf kunnen benutten.

Ze heeft ervaring met het managen van klanten van elke omvang en heeft meerdere miljoenen ponden aan reclame-uitgaven beheerd in een groot aantal sectoren, waarbij ze regelmatig de verwachtingen van klanten overtrof.

Niet alle helden dragen capes

Door zo nauw samen te werken met hun product of dienst kunnen veel bedrijven uit hun comfortzone met digitale marketing vallen. Als gevolg daarvan weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen bij het online vermarkten van hun merk.

Dat is waar experts zoals Silvia van pas komen.

Ze zei: "Ik spreek met bedrijfseigenaren zonder achtergrond in digitale reclame en laat hen zien welke rol reclame speelt voor het bedrijf.

"Ik werk met kleine en middelgrote bedrijven die eerder geld hebben verloren met betaalde advertenties. Als gevolg daarvan merk ik dat veel van mijn klanten nu bang zijn om het weer te proberen. Het is mijn taak om uit te zoeken waarom het in het verleden niet werkte. Vervolgens maak ik aanpassingen zodat mijn klanten de kracht kunnen benutten die betaalde advertenties hen kunnen geven."

Sommige bedrijven geven PPC voortijdig op. Anderen hebben opgeblazen verwachtingen van wat ze van hun digitale marketingcampagnes kunnen verwachten.

Silvia benadrukt dat: "Google Ads zijn slechts een van de vele radertjes in de machine die bedrijven moeten leren beheersen.

Ze voegt eraan toe: "Veel bedrijven denken dat Google Ads een soort wondermiddel is. Als gevolg daarvan gebruiken veel kleine tot middelgrote bedrijven een slechte strategie en verliezen ze geld met advertentiecampagnes, waardoor ze bang worden om het nog eens te proberen."

Afhankelijk van hun situatie op een bepaald moment, moeten bedrijven prioriteiten stellen voor de doelen die ze willen bereiken.

Silvia stelt: "Start-ups met investeringen zouden betaalde advertenties vanaf het begin zeer voordelig vinden omdat ze een toegewezen budget hebben om uit te geven. Start-ups zonder investering zouden waarschijnlijk moeite hebben om de fondsen te vinden en er zullen in dat stadium waarschijnlijk andere dingen hoger op de prioriteitenlijst staan.

"Maar als je het niet goed bijhoudt, zul je hoe dan ook geen bewijs van resultaten zien."

Wat is Google Ads?

Google Ads is een betaald platform dat je bedrijf op verschillende manieren onder de aandacht brengt van de online wereld. Dit is het pay-per-click (PPC) advertentiemodel van Google waarmee bedrijven in wezen bezoeken aan hun website kunnen kopen.

Hoe het werkt is eenvoudig.

Gebruikers typen trefwoorden in en relevante zoekopdrachten verschijnen bovenaan de zoekpagina.

Je wilt bijvoorbeeld zoeken naar Flyers en folders drukken.

Het wereldwijde publiek van Google benutten is essentieel om uw merk online te laten groeien.

Betaalde advertenties zijn een van de meest gebruikte methoden voor online groei. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn

Het enorme bereik van Google

Gerichte intentie

Voorsprong op organische resultaten

Verkrijg meer conversies

De kracht van drukwerk in een digitale wereld

In een steeds digitalere wereld kan de kracht van drukwerk je merk naar een hoger niveau tillen.

Bovendien is het combineren van digitale marketing met gedrukte reclame een winnend recept gebleken. Uit ervaring vertelde Silvia ons hoe belangrijk het is om fysiek drukwerk te gebruiken in de digitale wereld:

"Het is niet of-of met print en digitaal. Ze hebben allebei hun eigen specifieke doelen waardoor ze allebei erg belangrijk zijn.

"Ik zou 100% print nooit afwijzen."

Veel bedrijven komen in de verleiding om papierloos te gaan werken in een poging om hun ecocertificaat op te krikken. Daarbij houden veel bedrijven echter geen rekening met drie belangrijke factoren: de milieu-impact van het online hosten van gegevens, de duurzame aard van het meeste moderne drukwerk en de effectiviteit van fysieke media in de echte wereld.

Silvia probeerde papierloos te worden door digitaal Visitekaartjes maar zag de nadelen van het niet hebben van fysieke hand-outs wanneer ze conferenties bijwoonde.

"Niets kan een visitekaartje vervangen. Digitale visitekaartjes raken mensen kwijt omdat ze moeten zoeken naar je gegevens. Gedrukte visitekaartjes en je gegevens liggen fysiek in hun handen.

"Op elke conferentie die ik bijwoon, vraagt iedereen altijd 'Heb je een visitekaartje?".

Silvia's prachtig ontworpen visitekaartjes combineren nu print en digitaal. Haar kunstwerk omvat een QR-code die mensen naar haar digitale visitekaartje stuurt, waar ze haar boek, blog of wedstrijden kunnen bekijken.

Afdrukken voor conferenties

Conferenties bieden bedrijven een enorme kans om te laten zien wat ze in huis hebben en drukwerk biedt het perfecte platform.

Silvia's conferentie-arsenaal omvat een brede selectie van Spandoeken optrekkenVisitekaartjes en A6 Vliegers. Banners zijn een briljante plek om in het oog springende visuals of meer informatie toe te voegen, terwijl flyers en visitekaartjes de perfecte hand-outs zijn om mee naar huis te nemen.

"Als drukwerk niet bestond, zouden conferenties veel moeilijker worden.

"Ik plaats QR-codes op mijn Pull Up Banners en visitekaartjes. Veel mensen scannen deze codes terwijl ik aan het praten ben en het geeft ze genoeg mogelijkheden om mijn informatie tot zich te nemen.

"Zonder drukwerk zouden ze mijn digitale visitekaartjes niet meteen kunnen gebruiken!"

Solopress levert!

We zijn er trots op dat onze klanten zoveel van hun producten houden dat ze over ons willen schreeuwen.

Silvia was vooral onder de indruk van de doorlooptijden, de kwaliteit van het drukwerk en het gemak van bestellen op onze website.

"Als je iets snel en tegen een redelijke prijs wilt laten drukken, kan ik Solopress van harte aanbevelen. Je kunt ze niets verwijten.

"Hun gebruikerservaring op de website is een droom die uitkomt voor iedereen die ooit heeft geworsteld met online afdrukken.

"Ik ga niemand anders gebruiken!"

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om je drukwerk te leveren, zijn we er trots op het meest vertrouwde drukbedrijf in het Verenigd Koninkrijk te zijn en zullen we met plezier je merk naar een hoger niveau tillen.