Povești ale clienților: Silvia Coletto, Școala de anunțuri plătite

Anunțuri Google

Povești ale clienților: Expert Google Ads

Google Ads este un loc descurajant pentru unii. Pentru alții, este un loc de joacă.

Știind unde se află toate jucăriile și cu care să vă jucați vă puteți ajuta să transformați acest spațiu în terenul dumneavoastră de joacă, ridicând astfel afacerea dumneavoastră la înălțimi extraordinare.

Clienta noastră, Silvia Coletto din Școala de anunțuri plătite, este un expert în acest domeniu și împuternicește întreprinderile prin intermediul anunțurilor plătite pe Google.

Am vorbit cu ea pentru a afla mai multe despre Google Advertising și de ce este imperativ pentru orice afacere să încorporeze materiale tipărite împreună cu marketingul online.

Aveți nevoie de ajutor cu reclamele plătite?

Silvia s-a mutat din Italia în Anglia în 2014. Este expertă în publicitatea plătită și se ocupă în special de marketingul pentru motoarele de căutare, precum și de consultanță privind optimizarea anunțurilor plătite pentru a obține cele mai bune rezultate.

În plus, Silvia ține conferințe de afaceri și este autoarea cărții "Ești pregătit pentru reclame plătite: Cum să vă pregătiți afacerea pentru o creștere masivă".

Este pasionată în special de lucrul cu companiile business-to-business (B2B) și cu organizațiile non-profit.

În calitate de expert PPC, Silvia nu numai că își ajută clienții să înceapă să utilizeze anunțurile plătite, dar le oferă și cursuri de formare, astfel încât aceștia să poată debloca întregul potențial al Google pentru afacerea lor.

Cu experiență în gestionarea clienților de toate dimensiunile, a gestionat cheltuieli de publicitate de mai multe milioane de lire sterline într-o multitudine de industrii, depășind în mod regulat așteptările clienților.

Nu toți eroii poartă pelerine

Lucrul atât de strâns legat de produsul sau serviciul lor poate lăsa multe companii în afara zonei lor de confort în ceea ce privește marketingul digital. Drept urmare, mulți nu știu de unde să înceapă atunci când își comercializează brandul online.

Aici își fac treaba experți precum Silvia.

Ea a spus: "Vorbesc cu proprietarii de afaceri care nu au experiență în domeniul publicității digitale și le arăt ce rol joacă publicitatea pentru companie.

"Lucrez cu întreprinderi mici și mijlocii care au pierdut bani pe reclame plătite anterior. Ca urmare, am constatat că mulți dintre clienții mei sunt acum speriați să încerce din nou. Este treaba mea să îmi dau seama de ce nu a funcționat în trecut. Apoi fac ajustări astfel încât clienții mei să poată valorifica puterea pe care le-o pot oferi reclamele plătite."

Unele companii renunță prematur la PPC. Altele au așteptări exagerate cu privire la ceea ce se așteaptă de la campaniile lor de marketing digital.

Silvia subliniază că: "Google Ads este doar una dintre multele rotițe ale mașinii pe care întreprinderile trebuie să învețe să o stăpânească.

Ea adaugă: "Multe companii cred că Google Ads este ca un glonț magic. Ca urmare, multe întreprinderi mici și mijlocii folosesc o strategie slabă și pierd bani prin campaniile publicitare, astfel încât se tem să mai încerce din nou."

În funcție de situația în care se află la un moment dat, întreprinderile ar trebui să prioritizeze obiectivele pe care doresc să le atingă.

susține Silvia: "Întreprinderile nou-înființate care dispun de investiții ar găsi reclamele plătite foarte avantajoase încă de la început, deoarece au un buget alocat pentru a le cheltui. Întreprinderile nou-înființate fără investiții ar întâmpina probabil dificultăți în găsirea fondurilor și, în această etapă, vor fi probabil alte lucruri mai importante pe lista de priorități.

"Cu toate acestea, fără o urmărire adecvată, nu veți vedea dovada rezultatelor în niciun caz."

Ce este Google Ads?

Google Ads este o platformă plătită care difuzează afacerea dvs. în lumea online într-o varietate de moduri diferite. Acesta este modelul de publicitate cu plată la clic (PPC) al Google, care permite în esență companiilor să cumpere vizite pe site-ul lor web.

Modul de funcționare este simplu.

Utilizatorii introduc cuvinte cheie, iar interogările relevante apar în partea de sus a paginii de căutare.

De exemplu, doriți să căutați tipărirea de pliante și fluturași.

Exploatarea audienței globale a Google este esențială pentru a vă dezvolta brandul online.

Anunțurile plătite oferă una dintre cele mai comune metode de creștere online. Unele dintre beneficiile sale cheie includ:

● Întinderea enormă a Google

● Intenție orientată

● Rezultatele organice de salt

● Obțineți conversii mai mari

Puterea tiparului într-o lume digitală

Într-o lume din ce în ce mai digitală, valorificarea puterii tiparului vă poate duce brandul la un alt nivel.

În plus, combinarea marketingului digital cu publicitatea tipărită s-a dovedit a fi o rețetă câștigătoare. Din experiență, Silvia ne-a explicat importanța utilizării printurilor fizice în sfera digitală:

"Nu este vorba de o alegere între print și digital. Ambele au propriile lor scopuri specifice, ceea ce le face pe amândouă foarte importante.

"Niciodată n-aș putea să nu dau cu piciorul la tipar."

Multe companii sunt tentate să renunțe la hârtii, în încercarea de a-și îmbunătăți acreditările ecologice. Cu toate acestea, multe dintre ele nu iau în considerare trei factori importanți: impactul asupra mediului al găzduirii datelor online, caracterul durabil al majorității tipăriturilor moderne și eficiența suporturilor fizice în lumea reală.

Silvia a încercat să renunțe la hârtii prin mijloace digitale Cărți de vizită dar a văzut dezavantajele lipsei de documente fizice atunci când a participat la conferințe.

"Nimic nu poate înlocui o carte de vizită. Cărțile de vizită digitale se pierd în ochii oamenilor, deoarece îi obligă să vă caute detaliile. În schimb, cărțile de vizită tipărite și detaliile dvs. se află fizic în mâinile lor.

"La fiecare conferință la care am participat, fiecare persoană mă întreba mereu: "Aveți o carte de vizită?"".

Cărțile de vizită frumos concepute ale Silviei combină acum imprimatul și digitalul. Lucrările ei artistice includ un Cod QR care îi trimite pe oameni la cartea ei de vizită digitală, unde pot vedea cartea, blogul sau concursurile ei.

Tipărire pentru conferințe

Conferințele oferă o șansă imensă pentru întreprinderi de a-și prezenta acreditările, iar presa scrisă oferă platforma perfectă.

Arsenalul de conferințe al Silviei include o selecție largă de Trageți în sus Bannere, Cărți de vizită și Zburători A6. Bannerele reprezintă un loc excelent pentru a adăuga elemente vizuale atrăgătoare sau informații suplimentare, în timp ce pliantele și cărțile de vizită sunt documentele perfecte pe care oamenii le pot lua cu ei acasă.

"Dacă nu ar exista presa scrisă, atunci conferințele ar fi mult mai dificile.

"Am pus coduri QR pe bannerele mele și pe cărțile de vizită. Mulți oameni scanează aceste coduri în timp ce eu vorbesc și le oferă o mulțime de opțiuni pentru a prelua informațiile mele.

"Fără imprimare, nu ar putea accesa instantaneu cărțile mele de vizită digitale!"

Solopress livrează!

Suntem mândri că clienții noștri își iubesc atât de mult produsele încât vor să ne vorbească despre noi.

Silvia a fost deosebit de impresionată de timpii de execuție, de calitatea tipăriturilor și de ușurința cu care se pot face comenzi pe site-ul nostru.

"Dacă aveți nevoie de ceva tipărit rapid și la un preț rezonabil, vă recomand Solopress. Nu poți să le reproșezi nimic.

"Experiența lor de utilizare pe site este un vis devenit realitate pentru toți cei care s-au luptat vreodată cu tipărirea online.

"Nu am de gând să folosesc pe altcineva!"

Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere care să vă livreze produsele tipărite, suntem mândri să fim cea mai de încredere companie de tipărire din Marea Britanie și vom fi încântați să vă ducem brandul la următorul nivel.