10 episke fiaskoer med virksomhedslogoer - hvad tænkte du på?

Dirty Bird-kyllingelogo, der ser fallisk ud

Du bliver måske chokeret og rød i hovedet, når du ser disse Episke logo-fails - Vi er sikre på, at virksomheder bagved logoer er det også!

Helt ærligt, hvad tænkte du på? Vi kan ikke helt forstå disse logoer. Var det en slags freudiansk fejltagelse, eller var designerne ude på at hævne sig på en hård kunde?

1. Stegt kylling fra Dirty Bird

Dirty Bird-kyllingelogo, der ser fallisk ud

Dirty Bird fik for nylig folk til at skrige over dette logo i Cardiff. Kunden Abigail Griffiths sagde,

"Jeg stod i kø med mine to små sønner, da jeg så på logoet og indså, hvad det repræsenterer. Det er ikke den slags ting, der bør vises i nærheden af børn."

Den flagrende fugl har også delt plakater ud med teksten "Touch My Thigh" og "Touch My Breast".

2. Doughboys

Doughboys' dårlige forretningslogo viser et 'd' og et 'b' ved siden af hinanden, som ligner en mands kønsorganer.

Det var Doughboys' oprindelige logo, som ikke faldt i god jord og ikke holdt ret længe. Diana Cabrera fik til opgave at designe deres mere smagfulde kunstværk i 2012.

3. Den katolske kirkes ærkebispedømmes ungdomskommission

Den katolske kirkes ungdomskommissions logo viser en sort silhuet af en præst med en hvid silhuet af et lille barn i hoftehøjde med præsten.

Den katolske kirkes logo for ærkebispedømmets ungdomskommission blev designet og udgivet i 1973. Vi er ret sikre på, at dette logo aldrig vil blive udgivet i det 21. århundrede.

4. Arlington pædiatrisk center

Arlington Paediatric Center - logoet viser en høj mandlig silhuet, der lægger sin hånd på en lille silhuet i hoftehøjde
Ville du tage dit barn med derhen? Bare nej. Du har svigtet Arlington. Tag det ned nu!

5. Sun Rise Sushi

sun rise sushis mærkelige og meget frække logo har et afrundet, mørkerødt objekt, der skal forestille solen bag et gult hus i japansk stil - men det ser helt anderledes ud.

Hvad kan vi overhovedet sige om den her? Hvis man kigger rigtig godt efter, kan man se, at det skulle være en rød sol, der sidder bag et gult hus. Men lad os være ærlige, det er ikke det, nogen af jer så først.

6. En stil

En sjov logofail fra 'A Style' har et kæmpe sort 'A' med to afrundede sorte pletter - hvilket får det hele til at ligne en sexstilling.
Det er beskidt arbejde, men A Style er sikker på at gøre det. A Style er en italiensk tøjproducent med base i Milano, og dette logo kom før tøjet, da virksomheden blev grundlagt i 1991. Denne "gorilla"-markedsføring har virksomheden længe benyttet sig af, og de klistrede engang dette symbol på trafiklys over hele Milano.

7. Mont Sat

Mont Sats logo viser en frækt udseende parabol med en massiv stang, der kommer ud af et mærkeligt sted.
Mont-Sat sender her alle de rigtige signaler og viser, at de har noget at smile af.

8. Computerlægerne

Computerdoktor-logoet fejler - viser en computermus, der ser fallisk ud

De kalder sig måske 'læger', men de kan på ingen måde rette den episke fejl.

9. Mors bagning

Mamma's bagelogo viser en silhuet af en ovn - som fordobles for at ligne en storbarmet kvinde med ild i en uhøflig del af hendes nederdel.

Det er en lækker mor!

10. Skæbne

Sjov sammenligning mellem Destiny-logoet og en soldats skridt

Reddit-brugeren Starboy11 lavede denne vidunderlige sammenligning af Master Chiefs lyske og det nye logo til Bungies Destiny. Sam Prell delte det på joystiq og sagde,

"Når man er kunstner, kan inspirationen komme alle steder fra. En smuk scene i naturen. En abstrakt form af ler. Skridtet på en kybernetisk supersoldat."

7 KOMMENTARER

  1. Jeg kan ikke se, hvordan No. 1 Dirty Bird Fried Chicken kan betragtes som en fiasko i nogen henseende. Jeg synes, den er perfekt. Nr. 3. Den katolske kirkes ærkebispedømmes ungdomskommission på den anden side. Hvis det er rigtigt, er det virkelig uforståeligt.

Der er lukket for kommentarer.