10 eșecuri epice ale logo-ului de afaceri - la ce te gândeai?

Dirty Bird logo de pui Dirty Bird care pare falic

S-ar putea să fiți șocat și să vă înroșiți când veți vedea aceste logo epic eșuează - suntem siguri că întreprinderi în spatele logo-uri sunt și ei!

Serios, la ce te-ai gândit? Nu prea ne putem face o idee despre aceste logo-uri. A fost un fel de scăpare freudiană sau designerii s-au răzbunat pe un client dificil?

1. Pui prăjit Dirty Bird

Dirty Bird logo de pui Dirty Bird care pare falic

Recent, Dirty Bird a lăsat lumea cu gura căscată din cauza acestui logo din Cardiff. Clienta Abigail Griffiths a spus,

"Stăteam la coadă cu cei doi fii ai mei când m-am uitat la logo și mi-am dat seama ce reprezintă. Nu este genul de lucru care ar trebui să fie expus în preajma copiilor."

Pasărea zburătoare a distribuit, de asemenea, afișe cu inscripțiile "Touch My Thigh" și "Touch My Breast".

2. Doughboys

Doughboys logo-ul rău pentru afaceri arată un "d" și un "b" care se confruntă unul lângă altul, care arată ca organele genitale ale unui bărbat.

Acesta a fost logo-ul original al Doughboys, care nu a fost prea bine primit și nu a durat prea mult. Diana Cabrera a fost însărcinată să creeze o lucrare de artă mai gustoasă în 2012.

3. Comisia arhidiecezană pentru tineret a Bisericii Catolice

logo-ul comisiei de tineret a bisericii catolice prezintă o siluetă înnegrită a unui preot cu o siluetă albă de copil mic la nivelul șoldului preotului

Logo-ul Comisiei Arhidiecezane pentru Tineret a Bisericii Catolice a fost creat și lansat în 1973. Suntem destul de încrezători că acest logo nu va mai fi lansat niciodată în secolul XXI.

4. Centrul pediatric Arlington

Arlington Paediatric Center - logo-ul arată o siluetă bărbătească înaltă care își pune mâna pe o siluetă mică la înălțimea șoldului
Ți-ai duce copilul acolo? Pur și simplu, nu. Ai ratat Arlington. Dă-l jos acum!

5. Sun Rise Sushi

logo-ul ciudat și foarte obraznic al lui sun rise sushi are un obiect rotunjit, de culoare roșu închis, care se presupune a fi soarele în spatele unei case galbene în stil japonez - cu toate acestea, arată total diferit

Ce am putea spune despre acesta? Dacă vă uitați bine, puteți vedea că ar trebui să fie un soare roșu care stă în spatele unei case galbene. Dar, să fim cinstiți, nu este ceea ce ați văzut mai întâi niciunul dintre voi.

6. Un stil

Logo-ul amuzant eșuat de "A Style" are un "A" uriaș înnegrit cu două pete negre rotunjite - ceea ce face ca totul să arate ca o poziție sexuală.
Este o muncă murdară, dar cei de la A Style sunt siguri că o vor face. A Style este un producător italian de îmbrăcăminte cu sediul în Milano, iar acest logo a apărut înaintea hainelor, când compania a fost înființată în 1991. Acest marketing de tip "gorilă" a fost adoptat de mult timp de către companie, aceasta lipind odată acest simbol pe semafoarele din Milano.

7. Mont Sat

Logo-ul Mont Sat prezintă o antenă parabolică cu aspect obraznic și o tijă masivă care iese dintr-un loc ciudat.
Mont-Sat aici, trimițând toate semnalele corecte și demonstrând că au de ce să zâmbească.

8. Doctorii în informatică

eșecul logo-ului doctorului în calculatoare - arată un mouse de calculator cu aspect falic

Poate că se numesc "doctori", dar nu au cum să repare această eroare epică.

9. Coacerea lui Mamma

Logo-ul de coacere al lui Mamma's arată o siluetă de cuptor - care se dublează pentru a arăta ca o femeie cu sâni mari cu focul la o parte grosolană pe fustă

Asta e o mamă tare!

10. Destine

Comparație amuzantă între logo-ul Destiny și un soldat de între picioare

Utilizatorul Reddit Starboy11 a realizat această minunată comparație între inghinalul lui Master Chief și noul logo pentru Destiny al celor de la Bungie. Sam Prell a împărtășit-o pe joystiq declarând: "Nu este o idee bună,

"Când ești artist, inspirația poate veni de oriunde. O scenă frumoasă din natură. O formă abstractă de lut. Între picioare, de la un super-soldat cibernetic."

7 COMENTARII

  1. Nu văd cum Dirty Bird Fried Chicken nr. 1 poate fi considerat un eșec din toate punctele de vedere. Cred că este perfect. Nr. 3. Comisia de Tineret a Bisericii Catolice din Arhiepiscopie, pe de altă parte. Dacă este adevărat, este cu adevărat de neînțeles.

Comentariile sunt închise.