Hvad er en folder? 10 vigtige spørgsmål om foldere

Trykning af foldere er en enkel og omkostningseffektiv måde for dig at få dit budskab ud til nuværende og potentielle kunder. Vores guide besvarer de 10 vigtigste spørgsmål om foldere, som du måske har, før du bestiller et parti til din virksomhed.

Hvad er en folder?

En folder er et lille ark trykt papir, som formidler et kort budskab klart og tydeligt.

Virksomheder bruger foldere til at reklamere for deres produkter og tjenester som en del af deres marketingstrategi. De bruges ofte også til at fortælle folk om nye butikker, særlige tilbud og begivenheder.

 • Det kan de enten være:
 • Udleveret ansigt til ansigt
 • Leveres til kunderne gennem brevsprækken
 • Hæftet til en brochure og sendt videre

Hvad er forskellen på flyers og foldere?

Historisk set har ordene "Flyer" og "Leaflet" betydet forskellige ting:

 • Flyvere: Et enkelt ark papir med en forside og en bagside - bruges ofte til at promovere arrangementer og klubaftener.
 • Brochurer: Et foldet ark, der er foldet for at skabe effekten af flere sider og give plads til mere indhold

Men som tiden er gået, er de to begreber blevet mere udskiftelige og anses generelt for at være det samme i dag.

Hvad er standardstørrelsen på en folder?

A5 Flyers er den hyppigste størrelse, som vores kunder bestiller, og måler 148 x 210 mm.

DL-foldere er et populært valg, da de har et højt, slankt design, der fungerer godt til mange typer virksomheder. Det giver rigelig plads til tekst og plads til billeder - den perfekte kombination. Den Foldere i DL-størrelse måler 99 x 210 mm.

Det er dog muligt at bestille en lang række størrelser, afhængigt af dine behov og formålet med de foldere, du skal have produceret. Det er især nyttigt, hvis du vil have dem til at passe i en bestemt emballage, hvis de skal sendes ud til dine kunder som en del af en større pakke.

Vi tilbyder forskellige Folderens dimensioner der spænder fra A7 til A2 - samt vores dristige Square Flyers der er perfekte til moderne, designorienterede møbler.

Er foldere en god måde at reklamere på?

Foldere er en omkostningseffektiv måde at promovere din virksomhed på ved at reklamere for dine produkter og tjenester over for potentielle kunder. Det er en hurtig metode til at få et klart budskab ud til et bredt publikum.

De giver dig også mulighed for at være kreativ i en markedsføringskampagne. Benyt lejligheden til at vise dine designfærdigheder ved at skabe en fantastisk reklameartikel, der imponerer alle de rigtige mennesker.

Flyers bliver sandsynligvis også opbevaret af modtagerne, og 45% af dem, der modtager en flyer med posten, vil sandsynligvis opbevare den på en opslagstavle eller i en køkkenskuffe. ifølge en DMA-undersøgelse.

Hvad skal der stå i en folder?

Den vigtigste ting at overveje, når Design af en folder er dette: Vil det lokke læseren, og vil de forstå, hvad det handler om ved et hurtigt blik? Hvis svaret er nej, så gå tilbage til tegnebrættet.

Når man overvejer hvordan man skriver en folderTænk på det budskab, du vil have læseren til at tage med sig. Gode foldere har brug for:

 • Fordelagtig og relaterbare overskrifter
 • Nøglebudskab eller tema
 • Kopi skrevet i almindeligt engelsk
 • Designet brydes op med underoverskrifter
 • Bullet points til at beskrive vigtige oplysninger
 • Opfordring til handling: Hvad vil du have dem til at gøre?
 • Vigtige detaljer: Telefonnummer / hjemmeside / e-mailadresse / sociale tags

Kontaktoplysningerne skal være vises tydeligt så folk ved, hvordan de kan finde ud af mere. Inkluder et kort med din placering fremhævet for at guide kunderne til dine lokaler.

Glem heller ikke at Billeder til at fremvise dine produkter og øge den visuelle tiltrækningskraft af din flyer. Jo mere visuel din virksomhed er, jo mere bør du fokusere på billeder.

Hvad er den bedste skrifttype til foldere?

Det er let at lade sig rive med, når man vælger en skrifttype, som er vigtig for æstetikken, men sørg for, at din tekst er læsbar.

Brug af en Letlæselig skrifttype for alle tekstblokke, f.eks. beskrivelser af produkter eller tjenester, er afgørende.

Helvetica er et stærkt valg til en flyer. Det er en enkel sans serif-skrifttype, der viser information på en ren og effektiv måde.

Helvetica-"familien" omfatter forskellige komponenter som f.eks. Helvetica Bold - ideel til dine overskrifter og nøglebudskaber.

Det er bedst ikke at gå amok med antallet af skrifttyper, du bruger. Hvis du bruger tre eller flere på en enkelt folder eller flyer, bør du måske spørge dig selv, om du virkelig har brug for så mange.

Hvor lang tid tager det at trykke foldere?

Trykning af flyers sker hurtigt, når dit artwork er færdigt.

Hos Solopress forstår vi behovet for hastighed og tilbyder gratis levering næste dag i Storbritannien på Flyer-ordrer.

Det er især nyttigt, hvis du udstiller på en messe eller et arrangement og har brug for foldere i sidste øjeblik, eller ved enhver lejlighed, hvor en hård deadline betyder, at du er nødt til at producere reklamemateriale uden forsinkelse.

Hvad er den bedste måde at uddele foldere på?

Når du har trykt dine flyers, har du flere måder at distribuere dem på.

Du kan dele dem ud direkte og sørge for, at du har den rette tilladelse, eller betale en professionel. Uddeling af brochurer virksomhed.

Det kan være en effektiv måde at trække folk til fra en travl gade eller øge synligheden i et andet område - længere væk, men med mange besøgende.

Alternativt kan du sende dem ud til kunderne. Du har et par valgmuligheder:

 • Døren falder - masseindlevering af uadresserede foldere og flyers gennem brevsprækkerne
 • Adresseret post - sende dem direkte til adresser i din godkendte kontaktdatabase
 • Send pakker ind - at inkludere foldere i emballagen til de produkter, du sender til kunderne

Skal jeg have tilladelse til at dele foldere ud?

Tjek med din kommune, om du har brug for en tilladelse til at uddele gratis foldere, da det kan variere fra by til by.

Indtast dit postnummer i feltet Regeringens hjemmeside for at få et præcist billede af dit lokalområdes regler.

Du kan få brug for en licens, der dækker uddeling af flyers på gaden. Men hvis du poster gennem brevsprækker eller efterlader dem i en bygning, hvor folk kan hente dem, behøver du ikke tilladelse til at gøre det, medmindre lokalerne er private.

Hvordan designer jeg mine egne foldere?

Du kan tage en proaktiv rolle i at skabe dine egne foldere ved at indsende designs af høj kvalitet til os i Photoshop eller InDesign.

Hvis du ikke har erfaring med designsoftware, kan du bruge vores gratis online Fremstilling af foldere online, hvor du kan vælge mellem en lang række iøjnefaldende designs og indtaste dine egne oplysninger og billeder.

2 KOMMENTARER

 1. Jeg tror, der er en tastefejl i afsnittet om forskellen mellem flyer og folder. Der står 'folder', når der skal stå 'foldet'.
  Mvh,

  Paul Carling

  Gedditor

Der er lukket for kommentarer.