Sådan får du gavn af at bruge table talkers

Når din virksomhed har meget at fortælle om, fra uundgåelige tilbud til spændende nye produkter, kan det være svært at finde plads og budget til at reklamere for det hele.

Bordtalere er en omkostningseffektiv og kompakt måde at reklamere på - og hjælper med at få kunderne til at engagere sig i dit brand.

Lær, hvordan table talkers kan gavne din virksomhed med denne guide.

 

Hvad er table talkers?

solopress table talkers helt nyt produkt til bar eller restaurant

Table talkers er bordreklamer, der mest bruges på caféer og restauranter til at fange kundernes opmærksomhed, mens de spiser.

De er en meget overkommelig måde at fremvise et tilbud, et produkt eller skabe opmærksomhed om dit brand.

Hver bordtaler er lavet med en lidt tykkere papirtype, der spænder fra 350 til 457 g/m² - hvilket hjælper dem med at stå frit lodret eller blive lagt på siden. Lær mere om papirtyper.

De består af tre sider, hvilket betyder, at der kan tilføjes flere forskellige kampagner til en enkelt bordtaler - så du får tre reklamer i én.

 

Fordele ved table talkers

Nogle af de vigtigste fordele ved table talkers er...

  • Få dine tilbud til at skinne
  • Fremhæv nye produkter eller tilbud
  • Gør opmærksom på mindre kendte produkter
  • Følg med i sæsonens trends
  • Fremhæv dit brand

 

Få dine tilbud til at skinne

Uanset om du har et engangstilbud eller et tilbagevendende tilbud, hjælper table talkers med at informere kunderne om dine aktuelle tilbud med deres unikke design.

Med tre paneler at annoncere på kan du inkludere en række forskellige tilbud for at appellere til forskellige typer kunder.

Det kan være en kampagne på en bestemt dag eller et bestemt tidspunkt, f.eks. 2-4-1 torsdage, eller bruges til at fremvise et bestemt produkt, f.eks. køb to kaffe og få en gratis muffin.

 

Fremhæv nye produkter eller tilbud

sejt eksempel på barbordstalere

Når man skal introducere et nyt produkt, kan kunderne ofte tøve med at købe og være langsomme til at forstå, hvorfor de har brug for det.

Hvis du trykker en bordtaler med fotos og detaljer om dine nye tilbud, vil det lokke folk til at prøve dem.

Selv hvis du ikke reklamerer for noget, du selv har skabt, kan du printe table talkers til at fortælle alle om et nyt ølmærke, du nu har på lager, eller til at præsentere dine nyeste kaffesirupper.

 

Gør opmærksom på mindre kendte produkter

Hovedmenuen på din café eller restaurant er måske designet til at fokusere på mad, men hvad med dine andre ekstra tilbud som drikkevarer og desserter?

Table talkers er en fremragende og billig måde at skabe separate, supplerende menuer på.

Hvorfor pakke det hele ind i en kæmpe menu, hvor nogle ting måske bliver overset, når du kan give dem deres eget spotlight?

 

Følg med i sæsonens trends

et cool eksempel på table talkers fra en ukrainsk designer

I stedet for at bruge for mange penge på at genoptrykke en menu til jul eller en anden sæsonbestemt begivenhed, så brug en table-talker.

Table talkers er en god måde at præsentere kunderne for tidsbegrænsede tilbud, f.eks. en dessert eller en drink med påsketema. De kan også bruges til at fremhæve lokalt indkøbte ingredienser i sæsonen.

 

Fremhæv dit brand

En table talker behøver ikke altid at blive brugt til at øge salget. I stedet kan du bruge den til at øge kendskabet til dit brand.

Det kan være en særlig begivenhed, der finder sted i din virksomhed, f.eks. en open mic-aften.

Eller det kan også være en god måde at vise dit brands personlighed på gennem en ugentlig vittighed eller seneste nyt om nye medarbejdere eller en ændring i virksomheden.

 

Enhver branche kan drage fordel af dem

Table talkers kan bruges til mere end bare barer, caféer og restauranter, for eksempel:

  • Spaer og neglesaloner trykke salg, produktlister og menuer for tjenester eller reklamere for hold eller personlig træning i fitnesscentre. tips til at promovere en neglesalon.
  • Detailbutikker - Placer en table talker på et strategisk sted, f.eks. på en hylde ved siden af en udstilling af tøj, for at reklamere for et tilbud eller fremvise en vare.
  • Kontorer - Udskriv påmindelser til kunder og personale på en bordtaler og placer dem i receptionen eller i mødeområder.

 

Uanset hvad du vil promovere, kan table talkers fra Solopress tiltrække dine kunders opmærksomhed - med gratis levering i Storbritannien og hurtig ekspedition. Køb table talkers i dag.