Cum să beneficiați de utilizarea table talkers

Atunci când afacerea dvs. are multe de spus, de la oferte de nerefuzat la produse noi și interesante, găsirea spațiului și a bugetului pentru a face publicitate poate fi dificilă.

Vorbitori de masă reprezintă o modalitate rentabilă și compactă de promovare, ajutând clienții să se implice în relația cu marca dumneavoastră.

Aflați în acest ghid cum pot fi utile pentru afacerea dvs.

 

Ce sunt table talkers?

solopress table talkers produs nou pentru bar sau restaurant

Table talkers sunt reclame de pe masă, folosite în special în cafenele și restaurante pentru a atrage atenția clienților în timp ce aceștia mănâncă.

Acestea reprezintă o modalitate foarte accesibilă de a prezenta o afacere, un produs sau de a crește gradul de conștientizare cu privire la marca dvs.

Fiecare table talker este realizat cu un tip de hârtie ușor mai gros, variind de la 350 la 457 gsm - ceea ce le ajută să stea liber pe verticală sau să fie așezate pe o parte - Aflați mai multe despre tipurile de hârtie.

Acestea sunt formate din trei fețe, ceea ce înseamnă că la un singur table talker pot fi adăugate mai multe promoții diferite - oferindu-vă trei reclame într-una singură.

 

Beneficiile vorbitorilor de masă

Printre beneficiile cheie ale table talkers se numără...

  • Faceți ca afacerile dumneavoastră să strălucească
  • Evidențiați noile produse sau oferte
  • Atrageți atenția asupra unor produse mai puțin cunoscute
  • Țineți pasul cu tendințele sezoniere
  • Promovați-vă marca

 

Faceți ca afacerile dumneavoastră să strălucească

Fie că aveți o ofertă specială unică sau o ofertă recurentă, table talkers ajută clienții să fie informați despre ofertele curente prin designul lor unic.

Cu trei panouri disponibile pentru publicitate, puteți include o varietate de oferte pentru a atrage diferite tipuri de clienți.

Aceasta poate fi o promoție pentru o anumită zi sau oră, cum ar fi 2-4-1 joi, sau poate fi folosită pentru a prezenta un anumit produs, cum ar fi "Cumpărați două cafele și primiți o brioșă gratuită".

 

Evidențiați noile produse sau oferte

exemplu rece de masă de bar talkers

Când vine vorba de introducerea unui nou produs, clienții pot fi adesea ezitanți în a cumpăra și nu înțeleg prea repede de ce au nevoie de el.

Tipărirea unui table talker cu fotografii și detalii despre noua dvs. ofertă îi va atrage pe oameni să o încerce.

Chiar dacă nu faceți reclamă la ceva creat de dumneavoastră, puteți tipări table talkers pentru a anunța pe toată lumea despre o nouă marcă de bere pe care o aveți acum în stoc sau pentru a prezenta cele mai recente siropuri de cafea.

 

Atrageți atenția asupra unor produse mai puțin cunoscute

Meniul principal al cafenelei sau al restaurantului dvs. poate fi conceput pentru a se concentra pe mâncare, dar cum rămâne cu alte oferte suplimentare, cum ar fi băuturile și deserturile?

Table talkers sunt o modalitate excelentă și ieftină de a crea meniuri separate, suplimentare.

De ce să împachetezi totul într-un meniu uriaș în care unele elemente pot fi trecute cu vederea, când le poți oferi propriul lor reflector?

 

Țineți pasul cu tendințele sezoniere

un exemplu cool de table talkers de la un designer ucrainean

În loc să cheltuiți bani în exces pentru a retipări un meniu pregătit pentru Crăciun sau pentru un alt eveniment de sezon, folosiți un table talker.

Table talkers sunt o modalitate excelentă de a le prezenta clienților ofertele sensibile la timp, cum ar fi un desert sau o băutură cu tematică pascală. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a evidenția ingredientele de proveniență locală și de sezon.

 

Promovați-vă marca

Nu trebuie să fie folosit întotdeauna pentru a stimula vânzările. În schimb, îl puteți folosi pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii dumneavoastră.

Acesta ar putea fi un eveniment special care are loc în localul dumneavoastră, cum ar fi o seară de microfon deschis.

Sau ar putea fi o modalitate excelentă de a arăta personalitatea brandului dvs., printr-o glumă săptămânală sau prin știri recente despre noul personal sau despre o schimbare în cadrul afacerii.

 

Orice industrie poate beneficia de ele

De exemplu, table talkers pot fi folosite nu doar în baruri, cafenele și restaurante:

  • Spa-uri și saloane de manichiură - să tipărească vânzări, liste de produse și meniuri de servicii sau să facă reclamă la cursuri sau sesiuni de antrenament personal în sălile de sport. sfaturi pentru promovarea unui salon de manichiură.
  • Magazine cu amănuntul - amplasați un table talker într-un loc strategic, de exemplu pe rafturi, lângă vitrinele de îmbrăcăminte, pentru a face publicitate unei oferte sau pentru a prezenta un articol.
  • Birouri - tipăriți memento-uri pentru clienți și personal pe un table talker și plasați-le în zonele de recepție sau de întâlnire.

 

Indiferent de ceea ce promovați, table talkers de la Solopress pot atrage atenția clienților dvs. - cu livrare gratuită în Marea Britanie și un timp de execuție rapid. Cumpărați astăzi table talkers de masă.