Hoe je voordeel kunt halen uit het gebruik van tafelgespreksleiders

Als je bedrijf veel te bieden heeft, van niet te missen aanbiedingen tot spannende nieuwe producten, kan het lastig zijn om de ruimte en het budget te vinden om overal reclame voor te maken.

Tafelpraters zijn een kosteneffectieve en compacte manier om reclame te maken, zodat klanten zich betrokken voelen bij je merk.

Leer met deze gids hoe tafelgespreksleiders uw bedrijf van dienst kunnen zijn.

 

Wat zijn tafelpraters?

solopress tafelpraters gloednieuw product voor bar of restaurant

Table Talkers zijn tafelreclames die meestal worden gebruikt in cafés en restaurants om de aandacht van klanten te trekken terwijl ze eten.

Ze zijn een zeer betaalbare manier om een deal of product onder de aandacht te brengen of je merk meer bekendheid te geven.

Elke tafelprater is gemaakt met een iets dikkere papiersoort, variërend van 350 tot 457 g/m², zodat ze vrij verticaal kunnen staan of op hun zij kunnen worden gelegd. meer informatie over papiersoorten.

Ze bestaan uit drie kanten, wat betekent dat er verschillende promoties kunnen worden toegevoegd aan een enkele tafelprater - waardoor je drie advertenties in één hebt.

 

Voordelen van tafelgesprekspartners

Enkele belangrijke voordelen van tafelpraters zijn...

  • Laat je deals schitteren
  • Nieuwe producten of aanbiedingen onder de aandacht brengen
  • Vestig de aandacht op minder bekende producten
  • Blijf op de hoogte van seizoensgebonden trends
  • Uw merk promoten

 

Laat je deals schitteren

Of je nu een eenmalige special hebt of een terugkerende aanbieding, tafelpraters helpen klanten met hun unieke ontwerp op de hoogte te blijven van je huidige aanbiedingen.

Met drie panelen waarop je kunt adverteren, kun je verschillende aanbiedingen doen om verschillende soorten klanten aan te spreken.

Dit kan een promotie zijn voor een specifieke dag of tijd, zoals 2-4-1 donderdag, of gebruikt worden om een specifiek product onder de aandacht te brengen, zoals koop twee koffie en krijg een gratis muffin.

 

Nieuwe producten of aanbiedingen onder de aandacht brengen

gaaf voorbeeld van bartafelgespreksleiders

Wanneer een nieuw product wordt geïntroduceerd, aarzelen klanten vaak om het te kopen en begrijpen ze niet snel waarom ze het nodig hebben.

Het afdrukken van een tafelprikker met foto's en details over je nieuwe aanbod zal mensen verleiden om het uit te proberen.

Zelfs als je geen reclame maakt voor iets dat je zelf maakt, kun je tafelpraters laten drukken om iedereen te laten weten dat je een nieuw biermerk op voorraad hebt of om je nieuwste koffiesiropen aan te prijzen.

 

Vestig de aandacht op minder bekende producten

Het hoofdmenu van je café of restaurant is misschien gericht op eten, maar hoe zit het met je andere extra aanbod, zoals drankjes en desserts?

Tafelpraters zijn een uitstekende en goedkope manier om aparte, aanvullende menu's te maken.

Waarom alles in een gigantisch menu proppen waarbij sommige items over het hoofd worden gezien, als je ze ook hun eigen spotlight kunt geven?

 

Blijf op de hoogte van seizoensgebonden trends

een gaaf voorbeeld van tafelpraters van een Oekraïense ontwerper

In plaats van overtollig geld uit te geven aan het herdrukken van een menu dat klaar is voor Kerstmis of een ander seizoensgebonden evenement, kun je een tafelprikker gebruiken.

Tafeltalkers zijn een geweldige manier om klanten kennis te laten maken met tijdelijke aanbiedingen, zoals een dessert of drankje met paasthema. Ze kunnen ook worden gebruikt om lokaal ingekochte ingrediënten van het seizoen onder de aandacht te brengen.

 

Uw merk promoten

Een tafelprater hoeft niet altijd gebruikt te worden om de verkoop te stimuleren. In plaats daarvan kun je de jouwe gebruiken om de bekendheid van je merk te vergroten.

Dit kan een speciaal evenement in je zaak zijn, zoals een open mic avond.

Het kan ook een geweldige manier zijn om de persoonlijkheid van je merk te laten zien, door middel van een wekelijkse grap of recent nieuws over nieuw personeel of een verandering in het bedrijf.

 

Elke sector kan ervan profiteren

Tafelpraters kunnen bijvoorbeeld voor meer dan alleen bars, koffietentjes en restaurants worden gebruikt:

  • Spa's en nagelsalons - verkopen, productlijsten en menu's van diensten afdrukken, of reclame maken voor lessen of persoonlijke trainingssessies in sportscholen. tips om een nagelsalon te promoten.
  • Winkels - Plaats een tafelprater op een strategische plek, zoals op schappen naast kleding, om reclame te maken voor een aanbieding of een artikel onder de aandacht te brengen.
  • Kantoren - Druk herinneringen voor klanten en personeel af op een tafelprikker en plaats deze bij de receptie of in vergaderruimten.

 

Wat u ook wilt promoten, de tafelprikkers van Solopress kunnen de aandacht van uw klanten trekken - met gratis bezorging in Groot-Brittannië en een snelle doorlooptijd. Shop vandaag nog tafelpraters.