Sådan promoverer du en neglesalon

Markedsfør din neglesalon med flotte billeder og tilbud

At drive en neglesalon er forbundet med stor konkurrence. Der åbner hele tiden nye forretninger, og mange kurbade inkorporerer neglebehandlinger i en større menu af ydelser.

Lær, hvordan du markedsfører din neglesalon for at skille dig ud fra dine konkurrenter med disse gode markedsføringstips - fra Solopress-teamet og ejeren af salonen Hartes Beauty i Essex.

Få din virksomhed til at skille sig ud

Uanset om du er gemt bag en frisør eller væk fra de største shoppinggader, kan det være en udfordring at gøre opmærksom på din neglesalon.

Et velplaceret rullebanner, der viser din placering, dine tjenester og eventuelle særlige tilbud, kan være forskellen mellem at tiltrække en håndfuld lokale eller en hel... Rigdom af kunder fra et større område.

Danielle, ejer af Hartes Beauty, har bemærket en forskel i antallet af kunder, siden hun brugte et banner.

"Før jeg fik mit banner op, var der ikke mange medlemmer, der vidste, at min salon var her - for mit lokale ligger ude af syne," forklarer hun.

"Siden vi fik et banner ved hovedindgangen, har det virkelig hjulpet med at få nye kunder."

Mange mennesker læser stadig deres lokale avis for at blive opdateret på nyheder og begivenheder. En velplaceret annonce med en kupon eller specialtilbud kan virkelig skille sig ud og tiltrække nye kunder.

Det vigtigste at tage med: Tiltræk nye kunder med en velplaceret bannerreklame. Inkluder et incitament til at besøge stedet, f.eks. en rabat eller en liste over de tjenester, du tilbyder.

Del foldere ud

En veldesignet folder skal gøre det klart, hvad du laver, hvor du er baseret, og hvordan man kan komme i kontakt med dig. Brug Kortfattet, fordelagtig tekst og invester i design, der afspejler dit brand, så du kan fange folks opmærksomhed.

Sørg for at få din Uddelte foldere i lokalsamfundet og tæt på dine lokaler for at få den bedste chance for at få mere trafik gennem din dør.

Gør dine brochurer ekstra attraktive ved at reklamere for noget specifikt, der kan få folk til at besøge din salon, f.eks. en rabatkode eller oplysninger om en kommende kampagne.

Det vigtigste at tage med: Øg din virksomheds tilstedeværelse ved at uddele foldere i lokalområdet med alle dine vigtigste oplysninger og kampagner.

For at maksimere effekten af din indsats kan du tjekke vores Sådan deler du foldere og flyers ud guide.

Gå i gang med at netværke

Visitkort til neglesalon

Interaktioner ansigt til ansigt er en del af hverdagen i enhver skønhedssalon. Brug disse færdigheder til din fordel, og få dit navn ud ved at netværke.

På den måde får potentielle kunder mulighed for at høre din passion og ekspertise på første hånd. Og til gengæld skabe tillid og begejstring for din virksomhed.

Tag et par veldesignede visitkort med dig, og del dem ud til andre lokale virksomheder, restauranter og fritidscentre, som sandsynligvis vil tiltrække din målgruppe.

Samarbejd med et nærliggende solcenter eller en massageklinik om en Krydspromoveringsaftale for at åbne din virksomhed for et nyt publikum. I kan dele udgifterne til eventuel relateret markedsføring, f.eks. Facebook-annoncer eller flyers.

Det vigtigste at tage med: Netværk hjælper dig ikke kun med at reklamere for din salon, men også med at komme i kontakt med og arbejde sammen med andre lokale virksomheder.

På vej til en konference? Tjek vores Den ultimative guide til messer som indeholder en masse vigtig information.

Udnyt de sociale medier til at promovere din neglesalon

De sociale medier tilbyder et omfattende udvalg af reklame- og marketingmuligheder - den perfekte platform til at sprede budskabet om din neglesalon.

Facebook kan hjælpe dig med at opbygge forbindelser på tværs af aldersspektret. Instagram er en fantastisk måde at Del dine seneste tilbud og selvfølgelig dit fremragende arbejde.

Det vigtigste at tage med: Brug dine sociale mediekanaler til at opbygge relationer til dine kunder gennem tips og kundehistorier.

Tilbyd et lynudsalg

At bruge et tidsfølsomt tilbud på kuponhjemmesider som Groupon eller sociale kanaler som Instagram er en effektiv strategi til at tiltrække nye kunder.

Prøv at lancere et hurtigt tilbud på din Instagram-story, f.eks. at de første fem personer, der svarer, får 20% i rabat på deres næste behandling.

Da det kun er tilgængeligt i 24 timer, kræver tilbuddet en hurtig reaktion fra kunderne, og der er potentiale for ekstra fodgængere gennem dine døre. Det kan føre til en stigning i antallet af faste kunder.

Det vigtigste at tage med: Brug sociale medier og tilbudssider til at reklamere for et tidsbegrænset tilbud til et begrænset antal personer.

Beløn loyale kunder

Loyalitetskort til neglesalon

Når du er begyndt at generere nye kunder, er det tid til at sige tak. Beløn dem for deres skik og brug og inspirer dem til at komme tilbage med loyalitetskort.

Brug et simpelt incitament, f.eks. køb ni neglebehandlinger og få 10th Gratis.

Det kan være til en hel manicure eller mindre tillægsbehandlinger til basispakker - den type ting, som kunderne måske ikke normalt bruger penge på.

Det vigtigste at tage med: Hold dine kunder loyale over for din salon ved at tilbyde rabatter eller gratis behandlinger gennem et loyalitetskort. Læs mere om fordelene ved loyalitetskort her..

Støt lokale velgørenhedsorganisationer

At hjælpe sit lokalsamfund er en fantastisk måde at opbygge et positivt forhold til mulige kunder på.

Uanset om du er blevet kontaktet af en lokal velgørenhedsorganisation, eller du aktivt søger at hjælpe en bestemt sag, kan du overveje at donere en manicure eller pedicure som en... præmie til en auktion eller lodtrækning.

Det er en enkel gestus, som også kan give omtale på de sociale medier og i den lokale avis.

Det vigtigste at tage med: Giv tilbage til dit lokalsamfund ved at donere dine negleydelser som præmie ved et velgørenhedsarrangement.

Hvilken af disse ideer til markedsføring af neglesaloner vil fungere bedst for din virksomhed, afhænger af dit reklamebudget, dine sociale følgere og den tid, du har til rådighed.

Læs mere om, hvordan Danielle hos Hartes Beauty øgede sin synlighed og kundebase i vores Casestudie.