Brochureprint - svar på dine spørgsmål

Trykte brochurer

Her er en praktisk guide til brochuretryk, som besvarer nogle af de hyppigst stillede spørgsmål.

Hvorfor kan jeg ikke have 10 sider?

Du vil måske bemærke, at mulighederne på vores hjemmeside og i vores brochurer fungerer i multipla af fire.

Trykning af brochurer

Det skyldes den måde, de er sat sammen på. Et enkelt ark foldet på midten giver dig en brochure på 4 sider (trykte sider), to sider på hver side. Denne proces gentages derefter, og arkene sys sammen. 2 ark foldes og hæftes sammen, så du får en brochure på 8 sider, og sådan fortsætter processen.

Trykning af brochurer

Denne paginering omfatter omslaget og de ofte glemte sider på indersiden af omslaget.

Hvad er sadelhæftet og perfekt indbundet?

Sadelsyet er simpelthen en anden måde at beskrive en Hæftet brochure. Inklusive omslaget vil det højeste sidetal, vi anbefaler til denne type brochure, være 56 sider (afhængigt af brochurestørrelsen og de valgte papirtyper og -vægte).

Perfekt indbundne brochurer kan sammenlignes med en paperback-bog. Siderne er indbundet med PUR-lim (Polyurethan Reactive) og giver en langt mere robust finish, som er ideel til at skabe et langtidsholdbart produkt og en brochure med meget højere paginering.

Trykning af brochurer

Kan jeg få et tykkere cover?

Det kan du sagtens. Muligheden for at vælge et andet papirmateriale og en anden finish på for- og bagside gælder for alle vores brochurer. Du skal blot vælge dine foretrukne muligheder, når du opbygger din ordre på vores Brochurer side. Du kan endda vælge en blanding af papirtyper fra side til side i hele brochuren.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du gør dette, eller om andre aspekter af brochuretryk, så tøv ikke med at sende en e-mail til vores salgsteam på [email protected] eller ring til os på 01702 460047. Vi vil med glæde diskutere dine behov for at sikre, at du får den perfekte brochure til dig!