Brochure drukken - je vragen beantwoord

Gedrukte brochures

Hier is een handige gids voor het drukken van brochures om een paar van de meest gestelde vragen te beantwoorden.

Waarom mag ik geen 10 pagina's hebben?

Het is je misschien opgevallen dat de opties op onze website en onze brochures in veelvouden van vier werken.

Brochure afdrukken

Dit komt door de manier waarop ze zijn samengesteld. Als je één vel dubbelvouwt, krijg je een brochure van 4 pagina's (bedrukte pagina's), twee pagina's aan elke kant. Dit proces wordt herhaald en de vellen worden aan elkaar genaaid. Als je 2 vellen vouwt en aan elkaar niet, krijg je een brochure van 8 pagina's en zo gaat het proces verder.

Brochure afdrukken

Deze paginering omvat de omslag en de vaak vergeten pagina's aan de binnenkant van de omslag.

Wat zijn zadelgenaaid en perfect gebonden?

Zadelsteek is gewoon een andere manier om een Brochure geniet. Inclusief de omslag is de hoogste paginering die we zouden aanraden voor dit type brochure 56 pagina's (afhankelijk van het formaat van de brochure en de gekozen papiersoorten en -gewichten).

Perfect gebonden brochures zijn vergelijkbaar met een paperback boek. De pagina's zijn gebonden met PUR (Polyurethane Reactive) lijm en hebben een veel robuustere afwerking. Deze zijn ideaal voor het maken van een duurzaam product en brochure met veel hogere paginering.

Brochure afdrukken

Kan ik een dikkere hoes krijgen?

Dat kan zeker. De optie om een andere papiersoort en afwerking te kiezen voor je voor- en achterkant is beschikbaar voor al onze brochures. Selecteer gewoon de gewenste opties wanneer je je bestelling samenstelt op onze Brochures pagina. Je kunt zelfs kiezen voor een mix van papiersoorten van pagina tot pagina door de hele brochure heen.

Als je vragen hebt over hoe je dit moet doen, of over welk aspect van het drukken van brochures dan ook, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar ons verkoopteam op [email protected] of bel ons op 01702 460047. We bespreken graag je wensen om er zeker van te zijn dat je de perfecte brochure krijgt!