Tipărirea broșurilor - răspuns la întrebările dumneavoastră

Broșuri tipărite

Iată un ghid util pentru tipărirea broșurilor, care răspunde la câteva dintre cele mai frecvente întrebări.

De ce nu pot avea 10 pagini?

Este posibil să observați că opțiunile de pe site-ul nostru și din broșurile noastre funcționează în multipli de patru.

Imprimarea broșurilor

Acest lucru se datorează modului în care sunt asamblate. O singură foaie pliată în două vă va oferi o broșură de 4 pagini (pagini tipărite), cu două pagini pe fiecare parte. Acest proces va fi apoi repetat și foile vor fi cusute împreună. Două foi vor fi împăturite și capsate împreună pentru a obține o broșură de 8 pagini și procesul continuă în acest fel.

Imprimarea broșurilor

Această paginare include coperta și paginile, adesea uitate, din interiorul copertei.

Ce sunt cusute cu șaua și perfect legate?

Saddle stitched este pur și simplu un alt mod de a descrie un Broșură capsată. Incluzând coperta, cea mai mare paginare pe care o recomandăm pentru acest tip de broșură ar fi de 56 de pagini (în funcție de dimensiunea broșurii și de tipurile de hârtie și gramajele selectate).

Broșuri cu legare perfectă sunt comparabile cu cele ale unei cărți broșate. Paginile sunt legate cu ajutorul lipiciului PUR (poliuretan reactiv) și oferă un finisaj mult mai robust, fiind ideale pentru crearea unui produs de lungă durată și a unei broșuri cu paginare mult mai mare.

Imprimarea broșurilor

Pot avea o acoperire mai groasă?

Cu siguranță puteți. Pentru toate broșurile noastre este disponibilă opțiunea de a alege un alt tip de hârtie și un alt finisaj pentru coperțile din față și din spate. Pur și simplu selectați opțiunile preferate pe măsură ce vă construiți comanda pe pagina noastră de internet Broșuri pagina. Puteți alege chiar și un amestec de stocuri de hârtie de la o pagină la alta a broșurii.

Dacă aveți întrebări despre cum să faceți acest lucru sau despre orice aspect al tipăririi broșurilor, nu ezitați să trimiteți un e-mail echipei noastre de vânzări la adresa [email protected] sau sunați-ne la 01702 460047. Vom fi bucuroși să discutăm cu dvs. cerințele pentru a ne asigura că veți obține broșura perfectă pentru dvs.!