Gesplitste leveringen en een nieuwe look voor Solopress

Nieuwe kassa

Solopress is altijd op zoek naar manieren om de ervaringen van klanten te verbeteren en de reis van een geweldig idee naar de levering van fantastisch drukwerk soepeler te laten verlopen.

Met dit doel voor ogen hebben we zojuist ons afrekenproces grondig herzien.

De verbeteringen waar we ons op hebben gericht zijn gebaseerd op feedback van klanten en de wens om spannende nieuwe functies toe te voegen.

Van voor tot achter hebben we het systeem omgebouwd om het sneller en eenvoudiger te maken en om onze gloednieuwe split delivery service te implementeren.

Gesplitste leveringen

Het belangrijkste nieuws voor veel bedrijven zal de mogelijkheid zijn om online leveringen op te splitsen zodat ze naar meerdere adressen worden verstuurd. Dit zal een enorm voordeel zijn voor wederverkopers van drukwerk, winkel- en horecaketens - en voor alle bedrijven die hun drukwerk naar verschillende locaties moeten distribueren.

Stel je voor: Flyers of folders Ze arriveren in batches op de thuisadressen van lokale bezorgers. Menu's rechtstreeks naar elk restaurant in je keten zonder dat ze hoeven te worden verzameld en herverpakt.

Onze adviseurs van de klantenservice hebben altijd graag leveringen in gedeelten georganiseerd op speciale afspraak. Met onze nieuwe kassa-oplossing kun je het proces echter online voltooien, zonder dat je hoeft te bellen. Het invoeren van meerdere adressen is eenvoudig en op ons vernieuwde afrekenscherm kun je duidelijk zien welke hoeveelheden naar elke locatie gaan.

Met de gesplitste levering van Solopress kun je nu:

  • Onbeperkt meerdere verzendadressen invoeren bij het afrekenen
  • Geef hoeveelheden op voor elk adres
  • Selecteer afzonderlijke leveringsdata voor elk adres.
  • Vertel ons voor welke adressen standaardlevering, levering voor 10.30 uur of levering voor 12.00 uur nodig is.

Met de informatie die je bij het afrekenen opgeeft, verpakken en sorteren we elk pakket en verzenden we het volgens jouw specificaties. Maar daar houden de verbeteringen niet op. Er zijn nog een heleboel andere voordelen die onze nieuwste checkout-upgrade met zich meebrengt.

Gesplitste leveringen

Schoon, eenvoudig ontwerp

Onze nieuwe, eenvoudige lay-out maakt het afrekenproces in elke fase gebruiksvriendelijker. De opnieuw ontworpen pagina maakt alle details over wat er in je mandje zit en wat je moet betalen duidelijker dan ooit.

Voorbeeld afdrukken

Wanneer je producten de online proefdruk proces zie je een voorbeeld van je artwork op het scherm. Dit geeft je extra gemoedsrust wanneer je op drukken drukt bij een grote bestelling, omdat je het formaat, de hoeveelheid en de leveringsgegevens naast elke proefafdruk ziet.

Sneller afrekenen

We hebben het proces versneld, met minder hoepels waar je doorheen moet springen. Of je nu een account aanmaakt, je aanmeldt of uitcheckt als gastgebruiker, we hebben onnodige stappen geschrapt en de snelheid van de site verbeterd, zodat je reis sneller en gemakkelijker verloopt.

Duidelijkheid over data

Ons nieuwe systeem stelt ons in staat om echte leveringsdata te tonen voor elk artikel in plaats van een generalisatie voor het hele winkelmandje. Dat betekent dat je een nauwkeurige indicatie hebt van wanneer elk product zijn bestemming zal bereiken. We hebben ook de plaatsvervangende leverdatums verwijderd wanneer het artwork nog niet is goedgekeurd. Dit neemt het risico weg dat klanten levering op een bepaalde datum verwachten terwijl het drukwerk nog niet eens is goedgekeurd.

Dus kijk maar...

We zijn ervan overtuigd dat deze verbeteringen hebben geresulteerd in een soepele en prettige afrekenervaring voor iedereen. En voor iedereen die jongleert met meerdere afleveradressen, hopen we dat we de hoofdpijn van verschillende distributiepaden hebben weggenomen - waardoor je tijd en werkdruk bespaart terwijl je je drukwerk krijgt waar het moet zijn.

Dus de volgende keer dat je een bestelling plaatst bij solopress.comverwacht een frissere, duidelijkere kassa aan het einde van je reis. En waarom onderzoekt u niet hoe gesplitste levering kan helpen om uw drukwerk in één eenvoudige transactie in de juiste handen te krijgen?

1 REACTIE

  1. Dit is zo goed om te horen. Het was een heel karwei om 6 bestellingen te moeten maken voor 6 Londense eetgelegenheden die dezelfde artikelen geleverd kregen.

Reacties zijn gesloten.