Livrări divizate și un nou aspect de checkout pentru Solopress

Noul Checkout

Solopress caută mereu modalități de a îmbunătăți experiențele clienților și de a ușura drumul de la o idee grozavă până la livrarea unei tipărituri fantastice.

Cu acest obiectiv în minte, tocmai am finalizat o revizuire majoră a procesului de plată.

Îmbunătățirile pe care ne-am concentrat se bazează pe feedback-ul clienților, precum și pe dorința de a găzdui noi caracteristici interesante.

Din față în spate, am remodelat sistemul pentru a-l face mai rapid, mai simplu și pentru a implementa noul nostru serviciu de livrare divizată.

Livrări divizate

Știrea principală pentru multe întreprinderi va fi capacitatea de a diviza livrările online, astfel încât acestea să fie trimise la mai multe adrese. Acest lucru va fi un beneficiu uriaș pentru revânzătorii de tipărituri, lanțurile de magazine și hoteluri și pentru orice întreprindere care are nevoie să distribuie tipărituri în mai multe locații diferite.

Imaginează-ți Broșuri sau pliante sosind în loturi la adresele de domiciliu ale distribuitorilor locali. Meniuri ajungând direct la fiecare restaurant din lanțul dumneavoastră, fără a fi colaționate și reambalate.

Consilierii noștri de la Serviciul Clienți au fost întotdeauna bucuroși să organizeze livrări divizate prin aranjament special. Cu toate acestea, noua noastră soluție de plată vă permite să finalizați procesul online, fără a mai fi nevoie să sunați. Introducerea mai multor adrese este simplă, iar ecranul nostru reproiectat de plată vă permite să vedeți clar ce cantități se îndreaptă către fiecare locație.

Livrarea divizată de la Solopress vă permite acum să:

  • Introduceți un număr nelimitat de adrese de expediere multiple la checkout
  • Precizați cantitățile pentru fiecare adresă
  • Selectați date de livrare separate pentru fiecare adresă.
  • Spuneți-ne ce adrese necesită livrare Standard, pre-10.30am sau pre-12pm

Pe baza informațiilor pe care le furnizați la finalizarea comenzii, împachetăm și colectăm fiecare colet și îl expediem conform specificațiilor dumneavoastră. Dar îmbunătățirile nu se termină aici. Există o serie de alte avantaje aduse de cea mai recentă actualizare a sistemului de plată.

Livrări divizate

Design curat, simplu

Noul nostru aspect direct face ca procesul de plată să fie mai ușor de utilizat în fiecare etapă. Pagina reproiectată face ca toate acele detalii referitoare la ce aveți în coș și ce veți plăti să fie mai clare ca niciodată.

Previzualizare imprimare

Atunci când produsele dvs. au trecut prin proofing online veți vedea o previzualizare a lucrării dvs. chiar pe ecran. Acest lucru vă oferă o mai mare liniște sufletească atunci când apăsați pe tipar pentru o comandă mare, văzând dimensiunea, cantitatea și detaliile de livrare lângă fiecare ilustrație verificată.

Verificare mai rapidă

Am accelerat procesul, reducând numărul de etape pe care trebuie să le parcurgeți. Fie că vă creați un cont, vă conectați sau vă înregistrați ca utilizator invitat, am eliminat pașii inutili și am îmbunătățit viteza site-ului, făcând călătoria dvs. mai rapidă și mai ușoară.

Claritate în ceea ce privește datele

Noul nostru sistem ne permite să afișăm datele de livrare reale pentru fiecare articol, mai degrabă decât o generalizare la nivelul întregului coș. Acest lucru înseamnă că veți avea o indicație exactă a datei la care fiecare produs va ajunge la destinație. De asemenea, am eliminat datele de livrare cu caracter de rezervă în cazul în care ilustrațiile nu sunt încă aprobate. Astfel, se elimină riscul ca clienții să aștepte livrarea la o anumită dată, în condițiile în care imprimarea nici măcar nu a fost verificată.

Deci, verificați...

Suntem încrezători că aceste îmbunătățiri au dus la o experiență de plată mai ușoară și mai plăcută pentru toată lumea. Iar pentru toți cei care jonglează cu mai multe adrese de livrare, sperăm că am eliminat durerea de cap a diverselor căi de distribuție - reducând timpul și volumul de muncă, în timp ce vă duceți imprimarea acolo unde trebuie să ajungă.

Așa că data viitoare când veți plasa o comandă la solopress.com, așteptați-vă la un checkout mai proaspăt și mai clar la sfârșitul călătoriei dumneavoastră. Și de ce să nu explorați modul în care livrarea divizată vă poate ajuta să vă trimiteți imprimatul în mâinile potrivite printr-o singură tranzacție simplă?

1 COMENTARIU

  1. Este atât de bine să aud acest lucru. A trebuit să creez 6 comenzi pentru 6 restaurante londoneze cărora li se livrau aceleași produse a fost o adevărată muncă de durată.

Comentariile sunt închise.