Povești ale clienților: Galeria de păr

Galeria de păr

Când a lovit închiderea, lansarea salonului de înflorit Galeria de păr a fost doborât la spate - dar nu a fost eliminat. Fără să se descurajeze și cu ajutorul Visors de la Solopress, salonul a fost în curând funcțional și s-a adaptat la noua normalitate.

Parteneri de imprimare

Robyn Moore era deja client Solopress de câțiva ani înainte de a deschide The Hair Gallery în acest an. Tânăra antreprenoare fusese anterior proprietara unei publicații locale de modă numită The Shropshire Socialite. Robyn a conceput și a scris revista, folosind Solopress pentru imprimare.

Următoarea aventură a lui Robyn a fost The Hair Gallery, un salon de coafură și înfrumusețare de lux situat pe strada pitorească Much Wenlock, în inima comitatului Shropshire. Experiențele pozitive pe care Robyn le-a avut cu Solopress au fost cele care au determinat-o să ne folosească din nou pentru a pregăti lansarea noului său proiect.

"Întotdeauna am găsit calitatea imprimării perfectă și este foarte ușor să încărcați pdf-urile. Viteza de livrare este super-rapidă și bate alte companii de tipărire online." - Robyn Moore.

Circumstanțe imprevizibile

Cu toate acestea, în timpul pregătirilor pentru lansare, evenimentele mondiale începuseră să transforme strada principală într-un loc mai puțin primitor...

Din nefericire, visul lui Robyn de a porni la drum cu dreptul nu s-a împlinit. După ce a deschis pe 3rd din martie 2020, salonul a fost deschis doar trei săptămâni înainte ca un blocaj să o oblige să închidă ușile pe care le deschisese atât de recent pentru public.

A urmat o perioadă dificilă și frustrantă, în timp ce Robyn a urmărit evoluția situației și a căutat modalități de a crea un mediu de coafură sigur în care să poată primi din nou clienții.

Vitrina Galeriei Hair

Speranță și pregătire

Când guvernul a anunțat că saloanele de coafură și înfrumusețare vor putea redeschide sâmbătă, 4th din iulie, Robyn a făcut tot posibilul pentru a planifica o redeschidere responsabilă, care să fie conformă cu orientările guvernamentale:

"Trebuia să mă asigur că avem echipamentul individual de protecție pentru clienți și personal, pentru a respecta liniile directoare ale guvernului. Atunci am căutat viziere personalizate și am văzut că Solopress le furniza. " Robyn Moore

Visele vs. virusul

Gama Solopress de ecrane faciale și viziere cuprinde unități cu sau fără marcaj și sunt disponibile atât în format plat, cât și preasamblate, pentru confortul dumneavoastră.

În afară de toate recomandările lor importante în materie de siguranță, măștile oferă o oportunitate de branding prin panoul imprimat care se întinde de-a lungul frunții.

Siguranță și succes

De la redeschidere, The Hair Gallery a fost inundată de rezervări, iar Robyn, împreună cu stilistele Kate și Jessie, au fost luate cu asalt. În primele săptămâni de activitate, cele trei colege au constatat că vizoarele lor le permit să-și desfășoare activitatea nestingherite. În plus, acestea au oferit clienților care au intrat în salon pentru prima dată după luni de zile siguranța de care aveau nevoie.

"Personalul și clienții mei adoră vizierele personalizate și mulți proprietari de saloane m-au întrebat de unde provin." - Robyn Moore

Tunsoare

Ia-o înainte, tunde-te

După o introducere provocatoare în industrie, The Hair Gallery este acum cu adevărat deschisă pentru afaceri, datorită determinării și creativității de care au dat dovadă Robyn, Kate și Jessie. Așadar, pentru oricine se află la o distanță frapantă de Much Wenlock, Shropshire - recomandăm cu tărie să vă tratați șuvițele blocate cu o tunsoare atât de necesară la Galeria de păr.

La fel ca Robyn și echipa ei de încredere, Solopress a trebuit să se adapteze la condiții cu ingeniozitate și gândire proaspătă.