Verhalen van klanten: De Haargalerie

De Haargalerie

Toen de vergrendeling toesloeg, werd de lancering van de jonge salon De Haargalerie werd teruggeslagen - maar niet uitgeschakeld. De salon liet zich niet afschrikken en met de hulp van Visors van Solopress was het al snel weer operationeel en paste het zich aan de nieuwe norm aan.

Partners afdrukken

Robyn Moore was al enkele jaren klant bij Solopress voordat ze dit jaar The Hair Gallery opende. De jonge onderneemster was eerder eigenaar van een lokaal modetijdschrift genaamd The Shropshire Socialite. Robyn ontwierp en schreef het tijdschrift en gebruikte Solopress voor de druk.

Robyns volgende onderneming zou The Hair Gallery worden, een luxueuze haar- en schoonheidssalon in de pittoreske hoofdstraat van Much Wenlock, in het hart van Shropshire. Het waren Robyns positieve ervaringen met Solopress die haar ertoe aanzetten ons opnieuw in te schakelen ter voorbereiding van de lancering van haar nieuwe project.

"Ik heb de afdrukkwaliteit altijd perfect gevonden en het is heel gemakkelijk om je pdf's te uploaden. De snelheid van levering is supersnel en overtreft andere online printbedrijven." - Robyn Moore.

Onvoorziene omstandigheden

Maar tijdens de voorbereidingen voor de lancering begonnen wereldgebeurtenissen de winkelstraat te veranderen in een minder gastvrije plek...

Helaas mocht Robyns droom om van start te gaan niet uitkomen. Na de opening op de 3rd In maart 2020 was de salon slechts 3 weken open voordat de sluiting haar dwong om de deuren te sluiten die ze zo kort geleden voor het publiek had geopend.

Er volgde een moeilijke en frustrerende periode waarin Robyn de ontwikkelingen in de gaten hield en zocht naar manieren om een veilige kappersomgeving te creëren waarin ze weer klanten kon verwelkomen.

De winkelpui van de haargalerie

Hoop en voorbereiding

Toen de regering aankondigde dat kapsalons en schoonheidssalons weer open zouden mogen gaan op zaterdag 4 november, werd de heropening van de kapsalons aangekondigd.th van juli zette Robyn alles op alles om een verantwoorde heropening te plannen die zou voldoen aan de richtlijnen van de overheid:

"Ik moest ervoor zorgen dat we de juiste PBM's hadden voor klanten en personeel om de richtlijnen van de overheid te volgen. Toen zocht ik naar gepersonaliseerde gezichtsbeschermers en zag dat Solopress ze leverde. " Robyn Moore

Vizieren vs. het virus

Het Solopress assortiment gelaatsschermen en vizieren bestaat uit eenheden met of zonder merkopdruk en is verkrijgbaar in zowel platte als voorgemonteerde formaten voor jouw gemak.

Naast hun belangrijke veiligheidskenmerken bieden de maskers de mogelijkheid tot branding met het bedrukte paneel dat over het voorhoofd loopt.

Veiligheid en succes

Sinds de heropening is The Hair Gallery overspoeld met boekingen en Robyn, samen met stylisten Kate en Jessie, zijn overspoeld. Tijdens de eerste weken hebben de drie collega's gemerkt dat hun Visors hen in staat stellen hun werk ongehinderd uit te voeren. Bovendien hebben ze de klanten die voor het eerst in maanden een salon binnenstappen het broodnodige vertrouwen gegeven.

"Mijn personeel en klanten zijn dol op hun gepersonaliseerde Visors en ik heb al veel saloneigenaren gehad die vroegen waar ze vandaan kwamen." - Robyn Moore

Kapsel

Vooruit, ga naar de kapper

Na een uitdagende introductie in de branche is The Hair Gallery nu echt open voor business, dankzij de vastberadenheid en creativiteit van Robyn, Kate en Jessie. Dus voor iedereen die in de buurt is van Much Wenlock, Shropshire - we raden je aan om je sluizen te trakteren op een hoognodige trimbeurt bij De Haargalerie.

Net als Robyn en haar trouwe team heeft Solopress zich vindingrijk en met frisse blik moeten aanpassen aan de omstandigheden.