Tips voor het maken van uitstekende rolbanners

In de hitte van de zomer is het moeilijk te bedenken dat de herfst voor de deur staat - en daarmee het beursseizoen. Als je je van tevoren goed voorbereidt, verlicht dat de stress als de evenementen naderen, en één aspect dat van tevoren gepland kan worden, is het ontwerpen en bestellen van een rolbanner. Hier zijn een paar ideeën om de meeste "bang for your buck" te krijgen als het gaat om je displays.

Rolbanners

Bepaal uw budget

Voordat u besluit om uw rolbanners te laten ontwerpen en printen, is het essentieel om na te gaan hoeveel u zich kunt veroorloven om uit te geven. Vaak is het een kwestie van een balans vinden tussen niet te veel uitgeven en toch investeren in een product van de hoogste kwaliteit dat beschikbaar is binnen uw prijsklasse.

Een overweging die de moeite waard is om te maken met betrekking tot de kosten is hoe lang goedkope rolbanners meegaan in vergelijking met hun luxere tegenhangers. Als u het zich kunt veroorloven om aanvankelijk meer te investeren, zult u ontdekken dat een product van hogere kwaliteit lang meegaat en dus na verloop van tijd minder kost. Een budgetartikel kan een smakelijker prijskaartje hebben, maar als het twee keer zo snel vervangen moet worden, zal het op de lange termijn duurder uitvallen.

Een andere opmerking is dat beurzen en zakenbeurzen ruw kunnen zijn voor producten zoals Rolbanners. Ze worden achterin auto's of in vliegtuigen gegooid, van stad naar stad gesjouwd, herhaaldelijk geopend en gesloten en kunnen tijdens elke gebeurtenis worden aangetrokken, omgestoten of aangeraakt. Met dit in gedachten is het nooit een slecht idee om de best mogelijke te kopen.

De basis

Voordat je je zorgen begint te maken over het ontwerp en wat je op je rolbanners moet zetten, moet je deze punten in overweging nemen die essentieel zijn voor elke beursstand:

  • Je hebt maar één kans om een geweldige eerste indruk te maken met je rolbanners en andere displaymaterialen.
  • Displays op beurzen moeten bezoekers van je stand direct bewust maken van je merk.
  • Alles wat je laat zien moet consumenten informeren over je producten of diensten.

Ga voor vertrouwdheid

Het kost tijd om merkbekendheid te creëren en het kan een uitdaging zijn om over te stappen als uw bedrijf ooit overweegt om een periode van redesign in te gaan. Als uw bedrijf een vaste set kleuren, lettertypen en stijlen heeft voor uw materialen - van verpakking en website tot brochures en visitekaartjes - dan moeten rolbanners niet afwijken van die branding. Bedenk voordat u een bestelling plaatst hoe u de opmaak van de huisstijl van uw bedrijf in dit geval kunt laten werken. Als u het overweldigend vindt, overweeg dan werken met een ontwerper die je goed geïnformeerd advies en ideeën kunnen geven.

Aandacht trekken

Naast het vasthouden aan de bestaande kleuren en stijl van je merk, moet het opvallende ontwerp van je rolbanner waarschijnlijk het bedrijfslogo en opvallende afbeeldingen bevatten. Een gedenkwaardige display die nog steeds in lijn is met je bestaande materialen zal helpen om de bekendheid van je merk te vergroten.

Solopress snelrolbanner rolbanners

Maak een statement

Hoewel het een goed idee is om levendige afbeeldingen het middelpunt van uw rolbanners te maken, mag een goede tekst niet over het hoofd worden gezien. De geschreven inhoud op elke banner moet de ethos van uw bedrijf uitdragen en een bestaande strapline of motto van het bedrijf bevatten. Daarnaast moet het ook geestig en boeiend zijn en een gesprek op gang brengen met bezoekers van uw display. Denk bij het schrijven aan de doelen en doelstellingen van je bedrijf en je aanwezigheid op de beurs.

Oprollen

Zodra u zowel de stijl en inhoud van de rolbanners zelf als de algemene look van uw display hebt gepland, bent u klaar om de andere aspecten van uw beurservaring te overwegen, namelijk wedstrijden, outreach, teamplanning enzovoort, in het vertrouwen dat uw stand een professionele en accurate weergave van uw bedrijf is.