Tips til at skabe enestående rullebannere

I sommervarmen er det svært at tænke på, at efteråret er lige om hjørnet - og dermed også messesæsonen. Hvis man forbereder sig i god tid, bliver man mindre stresset, når begivenhederne nærmer sig, og et aspekt, der kan planlægges på forhånd, er design og bestilling af et rullebanner. Her er et par ideer til, hvordan du får mest muligt for pengene, når det gælder dine displays.

Rullebannere

Fastlæg dit budget

Før du beslutter dig for at få designet og trykt dine rullebannere, er det vigtigt at overveje, hvor meget du har råd til at bruge. Ofte er det et spørgsmål om at finde en balance mellem ikke at bruge for mange penge og stadig investere i et produkt af højeste kvalitet inden for din prisklasse.

En værdifuld overvejelse i forhold til prisen er, hvor længe billige rullebannere holder i forhold til deres mere luksuriøse modstykker. Hvis du har råd til at investere mere i starten, vil du opdage, at et produkt af højere kvalitet vil holde længe og dermed koste mindre over tid. En budgetvare har måske en mere spiselig pris, men hvis den skal udskiftes dobbelt så hurtigt, ender den med at blive dyrere i det lange løb.

En yderligere bemærkning er, at messer kan være hårde ved produkter som Rullebannere. De bliver smidt ind bag i biler eller på fly, slæbt rundt fra by til by, åbnet og lukket gentagne gange og kan potentielt blive rykket i, væltet eller rørt ved under hver begivenhed. Med dette i tankerne er det aldrig en dårlig idé at købe den bedst mulige.

Dæk det grundlæggende

Før du begynder at bekymre dig om designet, og hvad der skal stå på dine rullebannere, skal du overveje disse punkter, som er vigtige for enhver messestand:

  • Du har kun én chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk med dine rullebannere og andre udstillingsmaterialer.
  • Udstillingsgenstande til messer skal gøre de besøgende på din stand opmærksomme på dit brand med det samme.
  • Alt, hvad du viser frem, skal informere forbrugerne om dine produkter eller tjenester.

Gå efter fortrolighed

Det tager tid at etablere brandbevidsthed, og det kan være en udfordring at skifte, hvis din virksomhed nogensinde overvejer at gå igennem en periode med redesign. Hvis din virksomhed har et etableret sæt af farver, skrifttyper og stilarter, der bruges til dine materialer - fra emballage og hjemmeside til brochurer og visitkort - så bør rullebannere ikke afvige fra denne branding. Før du bestiller, bør du overveje, hvordan du får din virksomheds stilformatering til at fungere i dette tilfælde. Hvis du synes, det er overvældende, kan du overveje at arbejde med en designer som kan give dig velinformerede råd og ideer.

Tiltræk opmærksomhed

Ud over at holde sig til dit brands eksisterende farver og stil bør det iøjnefaldende design af dit rullebanner sandsynligvis omfatte virksomhedens logo og markante billeder. Et mindeværdigt display, der stadig er i tråd med dine eksisterende materialer, vil hjælpe med at øge kendskabet til dit brand.

Solopress quick roll banner rullebannere

Lav et statement

Selv om det er en god idé at gøre levende billeder til omdrejningspunktet for dine rullebannere, må du ikke glemme den gode tekst. Det skrevne indhold på hvert banner skal formidle din virksomheds etos og inkorporere virksomhedens eksisterende strapline eller motto. Derudover skal det også være vittigt, engagerende og lægge op til samtale med de besøgende på din udstilling. Når du skriver din tekst, skal du overveje målene og formålet med både din virksomhed og din tilstedeværelse på messen.

Rul det op

Når du har planlagt både stilen og indholdet af selve rullebannerne og det overordnede udseende af din udstilling, er du klar til at overveje de andre aspekter af din messeoplevelse, nemlig konkurrencer, opsøgende arbejde, holdplanlægning og så videre, i tillid til, at din stand er en professionel og præcis repræsentation af din virksomhed.