Verhalen van klanten: Reach Tutors

Reach Tutors - Streef hoog!

Reach Tutors is een educatieve startup die al een solide klantenkring van leergierige leerlingen heeft opgebouwd.

De broers Sanj en Akhil uit Harrow in Noord-Londen zijn het bedrijf eind vorig jaar begonnen met het aanbieden van revisielessen voor GCSE-wiskunde en natuurwetenschappen.

Onderwijs, onderwijs, onderwijs!

Nadat de broers allebei bevoegd leraar in het voortgezet onderwijs waren geworden, deden ze leservaring op in lokale scholen, voordat ze geïnteresseerd raakten in aanvullend onderwijs.

Toen ze zich bewust werden van de lokale markt voor bijlessen, maakten Sanj en Akhil zich steeds meer zorgen over het feit dat veel praktiserende bijlesgevers niet gekwalificeerd leken te zijn, geen DBS Check hadden en niet op de hoogte waren van de steeds veranderende eisen van het Nationaal Curriculum. Bovendien rekenden ze exorbitante prijzen voor hun diensten.

Een zakelijke kans...

De broers zagen een duidelijk gat in de markt voor aanvullend onderwijs van hoge kwaliteit door gekwalificeerde docenten tegen een betaalbare prijs, en zo werd Reach Tuition geboren.

Sanj en Akhil blijven fulltime schoolleerkrachten: ze verdiepen zich in de GCSE-syllabus en de behoeften en zorgen van leerlingen in jaar 9, 10 & 11. Cruciaal is dat ze dit inzicht kunnen gebruiken om GCSE-kandidaten voor te bereiden met aanvullende lessen die examentechniek en -oefening omvatten, evenals een begrip van beoordelingsschema's die leerlingen helpen hun resultaten te optimaliseren.

Promotie van Reach Tutors

Een van de manieren waarop Sanj en Akhil hun bedrijf aan de man hebben kunnen brengen is door middel van drukwerk. Door te beginnen met visitekaartjes hebben ze een manier gevonden om Reach Tutors onder de aandacht te brengen zonder al te hoge kosten:

"Solopress heeft ons echt geholpen om onze naamsbekendheid te vergroten met hun betaalbare producten van hoge kwaliteit. We kopen regelmatig visitekaartjes en bezorgen ze van deur tot deur"
Sanjay Gohil

Reach Tutors gebruikt nu folders en een rolbanner van Solopress om hun naamsbekendheid te vergroten:

"We hebben ook folders gekocht die we bezorgen bij lokale bedrijven die ons willen steunen. En we hebben een prachtige rolbanner gekocht die op zaterdag trots op Nower Hill High School staat!"
Sanjay Gohil

Reach Tutors Rolbanner

Dit jonge bedrijf heeft ambities om zijn werkgebied uit te breiden, evenals het gebruik van drukwerk. De docenten van Reach willen op maat gemaakte briefpapierproducten, mappen en examenpakketten introduceren, waarvoor ze opnieuw zullen samenwerken met Solopress.

"De klantenservice van Solopress is altijd geweldig geweest. Solopress heeft een zeer gebruiksvriendelijke website en het team aan de andere kant van de telefoon is altijd behulpzaam!"
Sanjay Gohil

Streven naar succes

Reach Tutors bieden momenteel ondersteuning voor leerlingen die zich voorbereiden op GCSE's voor wiskunde en natuurwetenschappen, met lessen op Nower Hill High School in Pinner. Ga voor meer informatie over hoe u uw kind de allerbeste ondersteuning kunt geven in de aanloop naar hun GCSE's naar de De website van Reach Tutors.

En als je wilt ontdekken hoe Solopress je kan helpen je bedrijf te ontwikkelen via drukwerk, kijk dan eens op visitekaartjes, flyers en folders en rolbanners of bel ons op 01702 460047.