Povești ale clienților: Reach Tutors

Reach Tutori - Țintește sus!

Reach Tutors este un startup educațional care și-a construit deja o clientelă solidă de elevi dornici de a învăța.

Frații Sanj și Akhil, din Harrow, în nordul Londrei, au înființat afacerea la sfârșitul anului trecut, oferind cursuri de recapitulare la matematică și științe GCSE.

Educație, educație, educație, educație!

După ce au devenit amândoi profesori calificați în învățământul secundar, frații au acumulat experiență la clasă în școlile locale, înainte de a deveni interesați de învățământul suplimentar.

Pe măsură ce au devenit mai conștienți de piața locală a meditațiilor, Sanj și Akhil au devenit din ce în ce mai îngrijorați de faptul că mulți dintre profesorii practicanți păreau a fi necalificați, lipsiți de verificarea DBS și nepotriviți cu cerințele în continuă schimbare ale Curriculumului Național. Mai mult, aceștia percepeau taxe exorbitante pentru serviciile lor.

O oportunitate de afaceri...

Frații au observat un gol clar pe piață pentru o educație suplimentară de înaltă calitate, oferită de profesori calificați la un preț accesibil, și așa s-a născut Reach Tuition.

Sanj și Akhil au rămas profesori cu normă întreagă: sunt implicați în programa GCSE și în nevoile și preocupările elevilor din anii 9, 10 și 11. În mod esențial, ei sunt capabili să folosească aceste cunoștințe pentru a pregăti candidații la GCSE cu lecții complementare care includ tehnici de examinare și practică, precum și o înțelegere a schemelor de notare care îi ajută pe elevi să își optimizeze rezultatele.

Promovarea tutorilor Reach

Una dintre modalitățile prin care Sanj și Akhil au reușit să își comercializeze afacerea este prin intermediul presei scrise. Începând cu cărți de vizită, au găsit o modalitate de a răspândi cuvântul despre Reach Tutors fără a face o cheltuială uriașă:

"Solopress ne-a ajutat cu adevărat să ne facem cunoscut cu produsele lor accesibile și de înaltă calitate. Cumpărăm în mod regulat cărți de vizită și le livrăm din ușă în ușă"
Sanjay Gohil

Reach Tutors folosește acum pliante și un banner cu role de la Solopress pentru a-și consolida imaginea de marcă:

"Am cumpărat, de asemenea, pliante pe care le livrăm întreprinderilor locale care au fost de acord să ne sprijine. Și am cumpărat un banner minunat care stă cu mândrie la Nower Hill High School în zilele de sâmbătă!".
Sanjay Gohil

Reach Tutori Reach Tutors Roller Banner

Această companie tânără are ambiția de a-și extinde domeniul de aplicare, precum și de a extinde utilizarea tipăriturilor. Tutorii Reach doresc să introducă produse de papetărie personalizate, dosare și pachete pentru examene, pentru care se vor asocia din nou cu Solopress.

"Serviciul pentru clienți oferit de Solopress a fost întotdeauna excelent. Solopress are un site foarte ușor de utilizat, iar echipa de la celălalt capăt al firului de telefon este întotdeauna de ajutor!"
Sanjay Gohil

Atingeți succesul

Reach Tutors oferă în prezent sprijin pentru elevii care se pregătesc pentru examenele GCSE de matematică și științe, cu lecții la Nower Hill High School din Pinner. Pentru mai multe detalii despre cum să-i oferiți copilului dvs. cel mai bun sprijin în perioada premergătoare examenelor GCSE, vizitați site-ul Site-ul Reach Tutors.

Și dacă doriți să explorați modul în care Solopress vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea prin intermediul tipăriturilor, consultați cărți de vizită, pliante și fluturași și bannere cu role sau sunați-ne la 01702 460047.