Start-up Britain - de beste Britse steden om een bedrijf te starten

Groot-Brittannië opstarten

Loopt Londen voorop als het gaat om succesvolle start-ups? Hoe krijgt het Northern Powerhouse vorm? Welke Britse stad is de beste plek om een bedrijf te starten?

Ons nieuwste rapport Start-Up Britain heeft de antwoorden. We hebben de cijfers gekraakt en de topsteden in het Verenigd Koninkrijk gevonden waar beginnende ondernemers hun stempel kunnen drukken en waar u op moet letten als u een nieuw bedrijf wilt starten.

Nu downloaden

Het volgende grote ding

Elk jaar worden er meer dan een half miljoen nieuwe bedrijven gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Of ze nu de lokale gemeenschap bedienen of online nieuwe wegen inslaan, nieuwe bedrijven combineren marktonderzoek met een flinke dosis promotie om een zo groot mogelijk bereik te garanderen.

Om nieuwe investeringen - en dus nieuwe bedrijven - aan te trekken, bieden steden in het Verenigd Koninkrijk onderdak aan ondernemers die op zoek zijn naar het volgende grote idee. Terwijl nieuwe bedrijven in Londen, Leeds en Edinburgh het advies en de begeleiding kunnen krijgen die ze nodig hebben op ondernemingsniveau, zijn er een aantal meer praktische zaken om rekening mee te houden die een start-up kunnen maken of breken.

Wat kan een bedrijf maken of breken?

We hebben de Start-Up Britain samengesteld - een rapport met een overzicht van de essentiële elementen waarmee u rekening moet houden bij het opzetten van een nieuw bedrijf. Als u naar een grotere stad wilt verhuizen om een nieuw bedrijfsidee op te zetten, dan helpt het om te weten dat de eerste ondersteuning aanwezig is.

Onze top vijf van Britse steden in het rapport profiteert van een of meer van deze positieve bedrijfskenmerken:

  • Betaalbaar commercieel vastgoed: Huur betalen is een enorme last voor elk startend bedrijf. Hoewel de gebruikelijke locaties zoals Londen en Manchester steeds meer gevraagd worden als uitvalsbasis voor startende ondernemers, zijn er voor kleinere budgetten wellicht betere opties.
  • Lokaal beschikbaar talent: Steden die kunnen putten uit een gevarieerde basis van gespecialiseerde vaardigheden - via lokale afgestudeerden - vinden het vaak gemakkelijker om het juiste talent voor hun bedrijf aan te trekken.
  • Concurrerend weekloon: Als je je vestigt in een gebied dat goed scoort voor de vooruitzichten van werknemers, is je bedrijf in een betere positie om de beste mensen voor je bedrijf aan te trekken.

Download nu ons rapport Start-Up Britain om de top vijf te ontdekken van steden in het Verenigd Koninkrijk om een bedrijf te vestigen. Ontdek hoe deze bestemmingen profiteren van een mix van lokale en nationale economische factoren om de beste vooruitzichten te bieden voor een gloednieuw bedrijf.