Start-up Britain - cele mai bune orașe din Marea Britanie pentru a începe o afacere

Start-up Marea Britanie

Este Londra lider în ceea ce privește start-up-urile de succes? Cum se conturează Northern Powerhouse? Care este cel mai bun oraș din Marea Britanie pentru a începe o afacere?

Cel mai recent raport al nostru, Start-Up Britain, are răspunsurile. Am analizat cifrele și am găsit cele mai bune orașe din Marea Britanie în care antreprenorii în devenire își pot lăsa amprenta și la ce ar trebui să fiți atenți atunci când începeți o nouă afacere.

Descarcă acum

Următorul mare lucru

În fiecare an, în Regatul Unit sunt lansate peste o jumătate de milion de noi întreprinderi. Fie că deservesc comunitatea locală sau deschid noi drumuri online, noile companii combină cercetarea de piață cu o doză mare de promovare pentru a asigura o acoperire cât mai largă.

Pentru a atrage noi investiții - și, prin urmare, noi întreprinderi - orașele din Regatul Unit depun oferte pentru a găzdui antreprenori în căutarea următoarei mari idei. În timp ce noile companii din Londra, Leeds și Edinburgh pot obține sfaturile și îndrumările de care au nevoie la nivel de întreprindere, există câteva aspecte mai practice de luat în considerare, care pot face ca un start-up să fie un succes sau un eșec.

Ce ar putea face sau distruge o afacere?

Am întocmit raportul "Start-Up Britain" - un raport care detaliază elementele vitale de care trebuie să țineți cont atunci când înființați o nouă afacere. Dacă doriți să vă mutați într-un oraș mai mare pentru a vă lansa o nouă idee de afaceri, este util să știți că există sprijin inițial.

Primele cinci orașe britanice clasate în raportul nostru beneficiază de una sau mai multe dintre aceste caracteristici pozitive pentru mediul de afaceri:

  • Proprietate comercială la prețuri accesibile: Plata chiriei este o povară uriașă pentru orice companie aflată la început de drum. În timp ce suspecții obișnuiți, cum ar fi Londra și Manchester, se bucură de o cerere în creștere ca bază de pornire, ar putea exista opțiuni mai bune pentru bugete mai mici.
  • Talente disponibile la nivel local: Orașele și localitățile care pot apela la o bază diversă de competențe specializate - prin intermediul absolvenților locali - găsesc adesea mai ușor să recruteze talentele potrivite pentru afacerea lor.
  • Salariu săptămânal competitiv: Instalarea într-o zonă care are o medie bună pentru perspectivele de angajare a angajaților vă pune afacerea într-o poziție mai bună pentru a atrage cei mai buni oameni pentru compania dumneavoastră.

Descărcați acum raportul nostru Start-Up Britain pentru a descoperi cele mai bune cinci orașe britanice în care se poate înființa o companie. Aflați cum aceste destinații profită de o combinație de factori economici locali și naționali pentru a oferi cele mai bune perspective pentru o afacere nouă.