Dimensiunile plicurilor - un ghid complet al dimensiunilor

Femeie care umple plicul

Plicuri sunt un element esențial în dulapul de papetărie de la birou. Aceste elemente esențiale de zi cu zi ajută la păstrarea confidențialității documentelor și la transportul informațiilor importante dintr-un loc în altul.

Dar îți deosebești C5 de DL+? Am creat un ghid complet la îndemână despre plicuri și dimensiuni plicuri pentru a vă ajuta să le găsiți pe cele potrivite pentru sertarul biroului dumneavoastră.

Diferite tipuri de plicuri

Poate părea că un plic este un plic, dar documentele pe care le trimiteți pot determina ce tip ar trebui să cumpărați.

Iată care sunt diferitele tipuri de plicuri disponibile în mod obișnuit și la ce sunt folosite, ceea ce vă va fi de folos atunci când vă gândiți de ce fel de plic aveți nevoie.

C4

Cel mai mare plic pe care îl furnizăm la Solopress. Este puțin mai mare decât o foaie de hârtie A4 și este perfect pentru a trimite documente fără a le plia. De obicei, Plicuri C4 sunt utilizate pentru expedierea certificatelor, a documentelor importante, a broșurilor sau a revistelor. Asigurați-vă că biroul dumneavoastră este bine aprovizionat cu acest format.

C5

Plicul de dimensiuni tradiționale. Mai mare decât o foaie de hârtie A5 sau, pentru o referință mai ușoară, o foaie de hârtie A4 pliată în două. Plicuri C5 sunt utilizate în mod obișnuit la trimiterea felicitărilor și a invitațiilor de nuntă. În lumea afacerilor, sunt adesea folosite pentru a trimite scrisori mai lungi. Acest lucru se datorează faptului că puteți introduce mai multe pagini într-un plic prin plierea foilor A4 în două.

C6

Cel mai mic plic pe care îl furnizăm la Solopress. Nu sunt văzute la fel de mult în cutia poștală ca alte plicuri, dar tot merită să aveți o rezervă la îndemână. În mod normal, Plicuri format C6 sunt utilizate pentru a trimite obiecte mai mici, cum ar fi carduri de memorie pentru aparate foto și telefoane sau stick-uri USB.

DL

Veți primi probabil Plicuri de dimensiuni DL în poștă tot timpul. Acestea sunt folosite atunci când companiile trimit corespondență oficială prin poștă. De obicei, au o fereastră mică, transparentă, astfel încât destinatarul să își poată vedea numele și adresa. Paginile sunt pliate în trei cu plicuri DL și sunt potrivite pentru scrisori de una până la trei pagini.

Pătrat

Un popular dimensiunea plicului în stoc la Solopress. Este făcută special pentru a trimite documente de formă pătrată (după cum sugerează și numele), cum ar fi felicitări și invitații de nuntă. Nu sunt foarte obișnuite în cutiile poștale, dar sunt la îndemână la birou, dacă aveți evenimente speciale care se apropie.

Un ghid pentru dimensiunile plicurilor

Atunci când cunoașteți dimensiunea documentului pe care îl trimiteți, aveți nevoie de plicul potrivit. Folosiți acest ghid simplu de mai jos pentru a alege plicul potrivit pentru ceea ce trimiteți.

Dimensiunea plicului ghid
Dimensiune Dimensiunea potrivită a hârtiei Lățime (mm) x Înălțime (mm) Lățime (cm) x Înălțime (cm) Lățime (inci) x Înălțime (inci)
C4 A4 dimensiune 324 x 229 32.4 x 22.9 12.76 x 9.02
C5 Format A5 (A4 pliat în două) 229 x 162 22.9 x 16.2 9.02 x 6.38
C6 Dimensiune A6 162 x 114 16.2 x 11.4 6.38 x 4.49
DL A4 împăturit în treimi 220 x 110 22.0 x 11.0 8.67 x 4.33
DL+ A4 împăturit în treimi 229 x 114 22.9 x 11.4 9.02 x 4.49
Pătrat Document pătrat 220 x 220 22.0 x 22.0 8.67 x 8.67

Întrebări frecvente despre plicuri

Primim tot timpul întrebări despre tipărirea plicurilor, modele, șabloane și scopuri. Folosindu-ne de experiența noastră, încercăm întotdeauna să răspundem chiar și la cele mai tehnice întrebări. Descoperiți o serie de întrebări la care primim adesea un răspuns folosind înțelepciunea noastră din lumea plicurilor.

Aveți șabloane pre-existente pentru modele de plicuri?

Da, avem. Există o selecție utilă de șabloane care pot fi găsite aici. Acestea pot fi descărcate gratuit în mai multe formate, inclusiv:

    • Photoshop
    • Illustrator
    • InDesign
    • PDF

Pur și simplu descărcați, adăugați desenele și trimiteți-le la noi.

Sunt disponibile cantități mari de plicuri personalizate de la Solopress?

Răspunsul este da - noi vindem plicuri în vrac. Puteți comanda între 250 și 200.000 de plicuri de la Solopress.

Ce tip de hârtie se folosește pentru a crea plicuri?

Plicurile noastre sunt fabricate din hârtie bond, un tip de hârtie durabilă, care este frecvent utilizată pentru papetărie. La Solopress sunt disponibile două gramaje de hârtie - 80gsm și 100gsm.

Unde va apărea lucrarea mea pe plicurile personalizate?

Atunci când comandați plicuri personalizate prin Solopress, aveți posibilitatea de a alege între imprimarea pe o singură față sau pe două fețe.

Sperăm că acum înțelegeți mai bine ce tip de plic este potrivit pentru documentele pe care doriți să le trimiteți. Dar, sunteți în căutarea a ceva mai extravagant? Plicuri care să spună ceva mai mult despre compania sau evenimentul dumneavoastră? La Solopress, vă putem ajuta să vă exprimați. Personalizați-vă plicurile cu propria ilustrație descărcând unul dintre modelele noastre de plicuri. modele de plicuri. Alegeți dimensiunea potrivită pentru dvs., adăugați desenele dvs. și noi vă putem aduce creațiile la viață.