Informații despre imprimarea cu hârtie reciclată

solopress se implică pentru Woodland Carbon Trust

La Solopress, suntem mândri că participăm la mai multe inițiative ecologice, în special la tipărirea pe hârtie reciclată.

Dar ce înseamnă asta cu adevărat? TCF, ECF, silvicultură durabilă... este ușor să folosim acești termeni fără să ne gândim la ceea ce reprezintă sau la ceea ce se face pentru a face ca tipăriturile noastre să fie ecologice. Haideți să facem puțină lumină asupra a ceea ce vrem să spunem atunci când afirmăm că Solopress este imprimanta dumneavoastră "ecologică".

100% Hârtie reciclată

Cea mai mare parte a hârtiei pe care o folosim pentru imprimare este 100% reciclată pentru offset, o tehnică litografică obișnuită în care imaginile cu cerneală sunt transferate de pe plăci pe suprafața de imprimare.

Toate cărțile de vizită și pliantele noastre din pastă de hârtie sunt reciclate 100%, 380mic și tipărite în procesul TCF (totally chlorine free), albite fără clor elementar, ceea ce le face cele mai ecologice tipărituri pe care le oferim.

tipărirea cu hârtie reciclată

Alegeri inteligente pentru mătase și luciu

Din nefericire, nu există hârtie reciclată 100% rentabilă disponibilă pentru finisaje satinate și lucioase. cărți de vizită, pliante și afișe în acest moment. Cu toate acestea, cu puțină dedicare atât pentru a oferi o imprimare responsabilă din punct de vedere ecologic, cât și prețuri corecte pentru clienții noștri, avem plăcerea de a oferi 50% mătase reciclată și lucioasă pentru produsele acoperite. Aceste produse sunt, de asemenea, tipărite într-un proces care este ECF (fără clor elementar), ceea ce înseamnă că nu sunt utilizați derivați de clor în acest proces.

De ce fără clor?

ECF sau TCF tipărirea cu hârtie reciclată sunt cele mai bune alegeri pentru planetă și pentru cei care lucrează în industria de imprimare. Deoarece sunt mai sigure pentru toți cei implicați, credem că este absolut esențial să imprimați folosind una dintre aceste metode. Tipărirea fără clor elementar Imprimarea fără clor elementar nu utilizează clor elementar gazos în timpul procesării, optând în schimb pentru un derivat, cunoscut sub numele de dioxid de clor. Acesta previne formarea de compuși chimici dăunători care pot fi cancerigeni.

Cel mai bun lucru este că imprimarea fără clor prelucrează hârtia fără niciun fel de clor elementar sau derivați de clor, ceea ce o face cea mai bună opțiune, ori de câte ori este posibil.

păduri britanice

 Carbon echilibrat, de asemenea

În plus față de tipărirea cu hârtie reciclatăDe asemenea, vă putem oferi hârtie echilibrată din punct de vedere al emisiilor de carbon, pentru a reduce impactul de carbon al comunicărilor dumneavoastră de marketing. Susținem această inițiativă importantă a World Land Trust pentru a ne asigura că clienții noștri au la dispoziție o gamă largă de opțiuni de hârtie ecologică atunci când tipăresc cu noi.

solopress co-fondator aron priest solopress cofondator aron priest woodland trust

The Woodland Trust

Începând cu iunie 2013 am încheiat un parteneriat cu Woodland Trust's Woodland Carbon Programme, ceea ce reprezintă o continuare a angajamentului nostru față de tipărirea cu hârtie reciclată. Pe lângă plantarea de copaci și crearea unei noi păduri aici, în Marea Britanie, ne-am angajat să ne reducem amprenta de carbon și să achiziționăm în fiecare an cel puțin 60 de tone de hârtie cu carbon capturat.

Cu puțin efort și atenție, noi, cei din industria de imprimare comercială, putem contribui la protejarea planetei pentru generațiile viitoare și ne putem asigura că profesia noastră este "verde" - indiferent de culorile cu care imprimăm!

2 COMENTARII

  1. Mi-a plăcut acest articol despre reciclare! Întotdeauna încerc să găsesc hârtie de tipar reciclată pe care să o folosesc, dar, ca să fiu sinceră, nu aveam nicio idee despre ce înseamnă TCF, ECF, pădure durabilă. Atâta timp cât scria reciclat eram mulțumită. A fost minunat să văd că ați încheiat un parteneriat cu Woodland Trust. Foarte bine! S-a dovedit a fi un articol foarte interesant și informativ.

Comentariile sunt închise.