11 utilizări excelente pentru etichetele de leagăn

banner de imagini recomandate pentru 11 utilizări pentru etichete swing

Cu puțină gândire, etichete de leagăn poate fi mai mult decât, err, doar puțin etichete din carton pe un șir...

banner de imagini recomandate pentru 11 utilizări pentru etichete swing

A etichetă swing este un mod simplu, dar atrăgător și eficient de a oferi mărfurilor și produselor dvs. acel "puțin mai mult"; acel "vino și ia-mă acum" instantaneu, irezistibil, care poate fi adesea diferența cheie între a transforma un navigator într-un cumpărător.

O etichetă de leagăn poate, de asemenea, să salveze ziua atunci când un etichetă autocolantă pur și simplu nu sunt suficiente; astfel, etichetele swing reprezintă soluția ideală de etichetare. Și, bineînțeles, acestea sunt, de asemenea, cu două fețe, oferind utilizatorului posibilitatea de a comunica mai multe informații. În plus, design de etichetă de leagăn este practic infinită, ceea ce înseamnă că și utilizarea lor pentru afacerea sau organizația dvs. ar putea fi la fel.

Iată 11 moduri ingenioase de a folosi etichetele swing:

1. Atașați la produse pentru a vă promova brandul general, adică site-ul dvs. web, alte puncte de vânzare și datele de contact.
2. Atașați la produse pentru a oferi potențialilor cumpărători mai multe informații, cum ar fi prețul, mărimea, ingredientele, data limită de consum etc.
3. Vânzarea încrucișată a produselor dvs. prin crearea de "colecții" de produse pentru a ajuta la identificarea imediată a articolelor corespunzătoare.
4. Anunțați o vânzare: folosiți etichete swing atașate la pungile dvs. obișnuite înainte de un eveniment pentru a-l promova, fără a fi nevoie să retipăriți pungile.
5. Atrageți atenția asupra unui anumit produs care a fost, poate, susținut de o celebritate sau despre care s-a scris într-o revistă sau într-un ziar: "Așa cum a apărut în The Times". "Așa cum este folosit de XXXX".
6. Folosiți o etichetă de leagăn pentru un concurs și rugați clienții să afișeze etichetele pentru dvs. în locuri adecvate.
7. Expuneți o serie de culori sau de eșantioane - gândiți-vă la mai multe etichete de leagăn legate între ele, care se desfășoară în evantai ca un pachet de cărți.
8. Pentru împachetarea cadourilor, pentru a vă promova compania în fața unui public nou - în cazul în care este posibil să știți că un produs este cumpărat ca un cadou.
9. Restaurantele le-ar putea folosi pentru a le atașa la meniul obișnuit pentru a promova promoțiile sezoniere.
10. Folosiți-le pentru decorare - confecționați mobilă și banderolă folosind etichete de marcă pentru a împodobi fațada unui magazin sau o vitrină.
11. Utilizați pentru a colecta date despre clienți prin adăugarea unui formular de feedback al clientului/formular de contact pe verso.

Nu uitați să faceți un plan pentru a le atașa. Șnurul creează un aer vintage, la fel ca și panglicile frumoase. Fir subțire (gândiți-vă la tipul pe care îl folosesc florarii) este mai urban și mai modern, iar hessian sau similar, spune că este prietenos cu mediul.

Sper că asta te ajută! Credem că acestea sunt bijuteriile ascunse ale lumii tiparului.

1 COMENTARIU

  1. Idei grozave. Am folosit una pentru un concurs pe care l-am organizat odată pentru a câștiga un ursuleț de pluș semnat de Jules Hudson (din Escape To The Country) - conduc grupul de fani al acestuia. Ursulețul era prea drăguț și nu prea avea un loc bun pentru a semna, așa că i-am luat una din astea ca să semneze și să o pună în jurul ursulețului.

    Cred că este o idee grozavă ideea concursului în care oamenii trebuie să facă poze cu tag-ul mărcilor în diverse locuri.

    Puteți să le atașați la baloane și să le trimiteți să vedeți unde ajung și să oferiți premii pentru cei care le găsesc. Am lansat un balon umplut cu heliu când aveam 14 ani... era doar un balon normal și am pus adresa mea pe el. L-am lansat din fața fostei mele case din Bath, iar trei luni mai târziu am primit o scrisoare de la cineva din Germania de Sud care l-a găsit lângă casa lui și care mi-a trimis balonul înapoi. A fost atât de mișto.

Comentariile sunt închise.