11 gode anvendelsesmuligheder for swing-tags

featured image-banner til 11 anvendelser af swing-tags

Med lidt eftertanke, Svingmærker kan være mere end, øh, bare lidt Etiketter af pap på en snor...

featured image-banner til 11 anvendelser af swing-tags

A Svingmærke er en enkel, men iøjnefaldende og effektiv måde at give dine varer og produkter "lidt mere"; den øjeblikkelige, uimodståelige appel "kom og tag mig nu", som ofte kan være den afgørende forskel på at gøre en browser til en køber.

Et swing-tag kan også redde dagen, når en Selvklæbende etiket er bare ikke nok; det gør swing tags til den ideelle mærkningsløsning. Og selvfølgelig er de også dobbeltsidede, hvilket giver brugeren mulighed for at kommunikere mere information. Og hvad mere er, swing tag design er stort set uendelig, hvilket betyder, at deres anvendelse i din virksomhed eller organisation også kan være det.

Her er 11 snedige måder at bruge swing-tags på:

1. Vedhæft produkter for at promovere dit overordnede brand, dvs. din hjemmeside, andre forretninger og kontaktoplysninger.
2. Vedhæft produkter for at give potentielle købere mere information såsom pris, størrelse, ingredienser, sidste anvendelsesdato osv.
3. Krydssælg dine varer ved at oprette "kollektioner" af dine produkter, så matchende varer kan identificeres med det samme.
4. Gør reklame for et udsalg: Brug swing-tags på dine sædvanlige bæreposer forud for en begivenhed for at gøre reklame for den, uden at du behøver at genoptrykke poser.
5. Gør opmærksom på et bestemt produkt, som måske er blevet anbefalet af en berømthed eller er blevet omtalt i et magasin eller en avis: "Som omtalt i The Times". "Som brugt af XXXX."
6. Brug et swing-tag til en konkurrence, og bed kunderne om at vise tagsene for dig på passende steder.
7. Vis en række farver eller farveprøver - tænk på flere swing-tags, der er bundet sammen og spredt ud som et kortspil.
8. Til gaveindpakning for at hjælpe med at promovere din virksomhed over for et nyt publikum - hvor du måske ved, at et produkt bliver købt som gave.
9. Restauranter kan bruge dem til at vedhæfte til den almindelige menu for at promovere sæsonbestemte tilbud.
10. Brug dem til dekoration - lav uroer og vimpler af mærkevaretags til at pryde en butiksfacade eller et vindue.
11. Brug den til at indsamle kundedata ved at tilføje en kundefeedbackformular/kontaktformular på bagsiden.

Glem ikke at lave en plan for, hvordan du sætter dem fast. Snore giver en vintage-følelse, og det samme gør smukke bånd. Tynd ledning (tænk på den type blomsterhandlere bruger) er mere urban og edgy, og hessian eller lignende siger miljøvenlig.

Jeg håber, det er nok for dig! Vi synes, de er de skjulte perler i den grafiske verden.

1 KOMMENTAR

  1. Gode idéer. Jeg brugte en til en konkurrence, jeg engang udskrev for at vinde en bamse signeret af Jules Hudson (fra Escape To The Country) - jeg leder hans fangruppe. Bamsen var for fin og havde ikke rigtig noget godt sted at signere, så jeg fik en af disse til ham, som han kunne sætte rundt om bamsen.

    Jeg synes, det er en god idé med konkurrencen, hvor folk skal tage billeder af brandets tag forskellige steder.

    Man kan sætte dem på balloner og sende dem af sted for at se, hvor de bliver af, og have præmier til dem, der finder dem. Jeg sendte en heliumfyldt ballon af sted, da jeg var 14 ... det var bare en normal ballon, og jeg skrev min adresse på den. Jeg sendte den af sted uden for mit gamle hus i Bath, og tre måneder senere fik jeg et brev fra en person i Sydtyskland, som havde fundet den i nærheden af deres hjem, og de sendte ballonen tilbage til mig. Det var så sejt.

Der er lukket for kommentarer.