11 geweldige toepassingen voor schommellabels

Uitgelichte afbeelding banner voor 11 toepassingen voor swing tags

Met een beetje nadenken, schommel tags kan meer zijn dan, eh, gewoon weinig kartonnen labels op een touwtje...

Uitgelichte afbeelding banner voor 11 toepassingen voor swing tags

A schommeltag is een eenvoudige maar opvallende en effectieve manier om je koopwaar en producten dat 'beetje meer' te geven; die onmiddellijke, onweerstaanbare aantrekkingskracht die vaak het verschil maakt tussen een bezoeker en een koper.

Een schommeltag kan ook redding brengen als een kleefetiket is gewoon niet genoeg, waardoor swing tags de ideale labeloplossing zijn. En natuurlijk zijn ze ook dubbelzijdig, zodat de gebruiker meer informatie kan communiceren. En dat is nog niet alles, ontwerp schommeltag is vrijwel oneindig, wat betekent dat ze ook voor jouw bedrijf of organisatie gebruikt kunnen worden.

Hier zijn 11 slimme manieren om swingtags te gebruiken:

1. Bevestig aan producten om je algemene merk te promoten, d.w.z. je website, andere verkooppunten en contactgegevens.
2. Bevestig aan producten om potentiële kopers meer informatie te geven, zoals prijs, grootte, ingrediënten, houdbaarheidsdatum enz.
3. Cross-sell je goederen door 'collecties' van je producten te maken om bijpassende items direct herkenbaar te maken.
4. Maak reclame voor een uitverkoop: gebruik zwaailabels die voorafgaand aan een evenement aan je gebruikelijke draagtassen worden bevestigd om het evenement te promoten, zonder dat je tassen opnieuw hoeft te bedrukken.
5. De aandacht vestigen op een bepaald product dat misschien is aangeprezen door een beroemdheid of waarover is geschreven in een tijdschrift of krant: "Zoals beschreven in The Times". "Zoals gebruikt door XXXX".
6. Gebruik een slingertag voor een wedstrijd en vraag klanten om de tags voor je op te hangen op geschikte plaatsen.
7. Laat een reeks kleuren of stalen zien - denk aan verschillende swatches die allemaal aan elkaar vastzitten en uitwaaieren als een pak kaarten.
8. Voor cadeauverpakkingen om je bedrijf te promoten bij een nieuw publiek - waarbij je misschien weet dat een product als cadeau wordt gekocht.
9. Restaurants kunnen ze gebruiken als bijlage bij het gewone menu om seizoensspecialiteiten te promoten.
10. Gebruik ze als decoratie - maak mobiles en slingers met merklabels om een winkelpui of etalage te versieren.
11. Gebruik om klantgegevens te verzamelen door een feedbackformulier/contactformulier voor klanten aan de achterkant toe te voegen.

Vergeet niet een plan te maken om ze te bevestigen. Koord geeft een vintage gevoel, net als mooie linten. Dunne draad (denk het type dat bloemisten gebruiken) is meer urban en edgy, en hessian of iets dergelijks, zegt milieuvriendelijk.

Ik hoop dat dit het voor je doet! Wij denken dat dit de verborgen juweeltjes van de drukwereld zijn.

1 REACTIE

  1. Geweldige ideeën. Ik heb er een gebruikt voor een wedstrijd waarmee ik een teddybeer kon winnen die was gesigneerd door Jules Hudson (van Escape To The Country) - ik leid zijn fanclub. De teddybeer was te mooi en had niet echt een goede plek om te signeren, dus heb ik een van deze voor hem gekocht om rond de beer te zetten.

    Ik vind het een geweldig idee om een wedstrijd te houden waarbij mensen foto's moeten maken van de tag van het merk op verschillende plaatsen.

    Je zou ze aan ballonnen kunnen vastmaken en ze kunnen opsturen om te zien waar ze terechtkomen en prijzen uitloven voor mensen die ze vinden. Ik liet een met helium gevulde ballon op toen ik 14 was... het was een gewone ballon met mijn adres erop. Drie maanden later kreeg ik een brief van iemand in Zuid-Duitsland die de ballon in de buurt van hun huis had gevonden en ze stuurden de ballon naar me terug. Was zo cool.

Reacties zijn gesloten.