Interviu exclusiv cu artistul de benzi desenate Marvel Kev F Sutherland

Desenator de benzi desenate Kev F Sutherland

Puțini oameni cunosc atât de bine lumea artiștilor de benzi desenate ca Kev F Sutherland. A lucrat cu unele dintre cele mai importante francize de serii, precum Marvel's Doctor Strange, The Beano și Viz. Am fost încântați și onorați să putem vorbi cu Kev și să discutăm despre peisajul multifațetat al benzilor desenate.

De la benzile nostalgice precum Dennis the Menace și Bash Street Kids, la titluri clasice precum 2000AD și Ghost Rider și până la adaptările de romane grafice shakespeariene și biblice publicate de el însuși, cariera sa a fost bogată și diversă.

Multe talente

Dincolo de cariera sa ilustră în domeniul benzilor desenate, Kev și-a lăsat amprenta și în spectacolele live. În calitate de creator al The Sitcom Trials și membru al Teatrului scoțian de păpuși Falsetto Sock Puppet Theatre, el și-a demonstrat, de asemenea, flerul pentru comedie.

Discuția noastră amplă nu numai că revizuiește istoria benzilor desenate, dar abordează și subiecte precum:

  • Modul în care a evoluat arta benzilor desenate de-a lungul timpului.
  • Cum schimbă inteligența artificială viitorul artiștilor de benzi desenate.
  • Amestecul fascinant al lui Kev între literatura shakespeariană și arta benzii desenate, în special cel mai recent roman grafic al său, Richard al treilea, disponibil acum pe Kickstarter.

Conversație comică

De ce să nu vă luați un moment pentru a explora această conversație captivantă și chiar să vă abonați la canalul YouTube al Solopress pentru mai mult conținut despre marketing, design și subiecte legate de imprimare?

butonul de abonare

Acest interviu oferă o privire pătrunzătoare asupra lumii benzilor desenate din perspectiva unui artist experimentat. De la romanul său grafic de debut Findlay Macbeth în 2020, la eforturile sale educaționale în cadrul Masterclass-urilor de Comic Art, pasiunea și măiestria lui Kev sunt evidente.

Ești interesat să înveți mai multe despre arta benzii desenate? Vizitați Site-ul oficial al lui Kev pentru detalii despre cursurile sale de masterclass de benzi desenate.