Eksklusivt interview med Marvel-tegneren Kev F Sutherland

Tegneseriekunstner Kev F Sutherland

Få mennesker kender tegneserieverdenen så godt som Kev F Sutherland. Han har arbejdet med nogle af de mest bemærkelsesværdige franchiseserier, som Marvels Doctor Strange, The Beano og Viz. Vi var begejstrede og beærede over at få lov til at tale med Kev og diskutere tegneseriens mangefacetterede landskab.

Fra nostalgiske striber som Dennis the Menace og Bash Street Kids til klassiske titler som 2000AD og Ghost Rider og videre til hans selvudgivne Shakespeare- og bibelske tegneserieromaner, har hans karriere været rig og mangfoldig.

Mange talenter

Ud over sin glorværdige karriere som komiker har Kev også gjort sig bemærket inden for live performance. Som skaberen af The Sitcom Trials og medlem af The Scottish Falsetto Sock Puppet Theatre har han også vist sin flair for komik.

Vores omfattende diskussion genbesøger ikke kun tegneseriens historie, men dykker også ned i emner som f.eks:

  • Den måde, tegneseriekunsten har udviklet sig på gennem tiden.
  • Hvordan AI omformer fremtiden for tegneserietegnere.
  • Kevs fascinerende blanding af Shakespeare-litteratur og tegneseriekunst, især hans seneste grafiske roman, Richard den tredje, nu tilgængelig på Kickstarter.

Samtale om tegneserier

Hvorfor ikke bruge et øjeblik på at udforske denne fængslende samtale og endda abonnere på Solopress' YouTube-kanal for at få mere indhold om marketing, design og printrelaterede emner?

Abonner-knap

Dette interview giver et indsigtsfuldt kig på tegneserieverdenen fra en erfaren kunstners perspektiv. Fra hans grafiske debutroman Findlay Macbeth i 2020 til hans uddannelsesmæssige indsats i Comic Art Masterclasses, er Kevs passion og mesterskab tydelig.

Er du interesseret i at lære mere om tegneseriekunst? Besøg Kevs officielle hjemmeside for detaljer om hans Masterclasses i tegneseriekunst.