10 avantaje ale cărților de vizită

Tehnologia digitală a transformat modul în care facem conexiuni de afaceri. Dar, în era LinkedIn, sunt Cărți de vizită mai este încă eficientă?

Absolut. Iată 10 beneficii ale cărților de vizită care nu trebuie uitate...

1. Modalitate accesibilă de promovare a mărcii dvs.

Cărți de vizită ieftine pot fi comandate în vrac la un cost relativ scăzut. Numărul de exemplare pe care le imprimați este flexibil - variați cantitatea în funcție de câte veți folosi zilnic. Să zicem că într-o lună mergeți la o expoziție comercială și puteți mări comanda cu puțin timp înainte.

De asemenea, este rentabil să imprimați pentru mai multe persoane, dar cu nume diferite - de exemplu, pentru echipa de vânzări.

2. Fantastic pentru evenimente și expoziții

Expozițiile și târgurile comerciale oferă ocazia perfectă de a vă promova marca și de a vă construi o bază de contacte. Astfel de evenimente sunt perfecte pentru a întâlni noi contacte și pentru a realiza vânzări.

Dar, de multe ori, potențialii clienți pleacă pentru a se gândi dacă să cumpere sau să meargă mai departe - în acest caz, schimbul de cărți de vizită este de neprețuit, asigurându-vă că au datele dvs. de contact în cazul în care doresc să vă contacteze.

În plus, dacă sunteți expozant la o expoziție, nu ocupă niciun spațiu pe standul dvs. și le oferă oamenilor o amintire a mărcii dvs. pe care să o ia cu ei.

3. Ceva tangibil - echivalentul comercial al discurilor de vinil

Oamenii preferă din ce în ce mai mult copiile pe hârtie. Ceva ce pot ține în mână și simți. Uitați-vă la creșterea vânzărilor de cărți și la renașterea continuă a vinilului. Cărțile de vizită fac parte din această renaștere analogică.

Sunt o mică parte din brandul dumneavoastră pe care oamenii o pot lua acasă - pentru a le fixa pe frigider sau pentru a le pune în suportul de scrisori. Faceți în așa fel încât să fie mai greu pentru oameni să le arunce cu un design puternic și un conținut care să arate cum serviciul dvs. le poate rezolva problemele.

4. Ușor de distribuit și de afișat

Cărțile de vizită tipărite pot fi folosite și ca afișaj static, unde oamenii le pot lua în timp ce trec pe lângă ele.

Expuneți-le oriunde, inclusiv:

 • Magazin de blat
 • Afișat pe un avizier de birou
 • Ținut într-un suport de prezentare

Asigură-te că numele și compania ta sunt vizibile atunci când sunt afișate - gândește-te dacă informația corectă se află deasupra pliului? Gândiți-vă cu atenție la ce trebuie inclus pe o carte de vizită înainte de a fi tipărită este timp bine cheltuit.

5. Perfect pentru anumite industrii și locuri de muncă

Ne trăim viața pe laptopuri și smartphone-uri. Dar, de multe ori, doar o carte de vizită tangibilă este suficientă - de exemplu, dacă lucrați pe teren sau la un centru expozițional cu Wi-Fi slab.

Gândiți-vă la următoarele întreprinderi mici:

 • Constructorii și peisagiștii folosesc cărțile de vizită pentru a transmite detalii atunci când semnalul telefonului mobil este slab
 • Instalatori iar electricienii le folosesc pentru a-și pune numele în fața unor potențiali clienți cu o problemă urgentă
 • Peisagii utilizați cărți de vizită de grădinărit pentru a câștiga afaceri repetate și recomandări către noi clienți
 • Mâncare stradală tarabele le folosesc ca un instrument de marketing accesibil pentru a-și promova marca la fața locului

6. Reține adresele de e-mail pentru dumneavoastră

Numerele de telefon, adresele de e-mail și numele sunt toate ușor de uitat. Cărțile de vizită captează aceste informații într-un singur loc, astfel încât să vi le puteți reaminti mult timp după ce ați întâlnit persoana respectivă.

Este posibil ca aceștia să fi folosit cardul dvs. pentru a crea un contact în telefon sau în e-mailul de la serviciu. Acesta este un exemplu excelent de cum se completează reciproc cărțile de vizită și marketingul digital.

7. Mai vizibil decât un e-mail

Trimiți cuiva un e-mail despre marca ta. Arată foarte bine și detaliază informațiile cheie. Dar își face treaba doar atunci când oamenii îl deschid.

O carte de vizită este un memento fizic și constant al mărcii dumneavoastră. Oamenii nu se vor uita la ele tot timpul, dar dacă le au pe avizier, pe birou sau pe frigiderul de acasă - sunteți în vizorul lor mai mult decât cu un e-mail.

8. Lasă o impresie profesională de durată

Nimic nu implică mai mult profesionalism decât o carte de vizită care însoțește o strângere de mână după o întâlnire cu un client, un eveniment de networking sau un loc de muncă finalizat.

O carte de vizită spune multe despre dumneavoastră și despre afacerea dumneavoastră, dar cu o notă personală. Atunci când înmânați una unui client, aceasta demonstrează că sunteți un reprezentant de încredere al companiei dumneavoastră, ceea ce poate lăsa o impresie de durată.

9. Dimensiuni de buzunar pentru a putea fi purtat în orice moment

Păstrați cărțile de vizită în buzunar atunci când lucrați și chiar și atunci când nu lucrați - nu se știe niciodată când se va ivi o oportunitate. Mici și concise, aceste instrumente promoționale de dimensiuni reduse ocupă foarte puțin spațiu, dar vă pot ajuta să valorificați oportunități neașteptate.

Petreceți timp pentru design și conținut. Acest lucru le va oferi oamenilor:

 • O idee clară a identității mărcii dvs.
 • Mesajele dvs. cheie prezentate ca beneficii
 • Toate informațiile de care au nevoie pentru a vă contacta

Natura compactă a Dimensiunile cărții de vizită asigură faptul că acestea sunt convenabile pentru a fi păstrate asupra dumneavoastră în orice situație.

10. Ajută la memorarea vizuală a mărcii dvs.

Cărțile de vizită vă permit să fiți îndrăzneț în ceea ce privește brandingul. Acestea reprezintă o oportunitate de a folosi elemente vizuale și grafice puternice pentru a vă face publicitate dumneavoastră și companiei dumneavoastră.

Fiți creativi atunci când vă gândiți la Idei de design pentru cărți de vizită și să le folosiți pentru a vă crea propriile lucrări de artă. Încorporează logo-uri, imagini și culori care să atragă atenția pentru a crea o imagine a mărcii tale. O carte de vizită bine concepută este o fereastră către ceea ce oferă afacerea dvs. și vă poate ajuta să vă memorați afacerea.

3 COMENTARII

 1. Este minunat că menționați că existența cărților de vizită poate contribui la îmbunătățirea vizibilității companiei dumneavoastră. Vreau să înființez o companie anul acesta, așa că mă gândesc să angajez un serviciu de tipărire care să-mi facă niște cărți de vizită. Voi căuta un serviciu de tipărire de renume care să facă cărți de vizită.

 2. Este grozav că ai menționat că a avea propriile cărți de vizită făcute este o modalitate excelentă de a crea o conștientizare a brandului pentru compania ta. Mă gândesc să-mi deschid propria afacere, așa că probabil voi dori să angajez un serviciu de tipărire care să creeze niște cărți de vizită pentru mine. Am de gând să caut un serviciu de tipărire de renume în zona mea care face cărți de vizită.

 3. Sunt de acord că o carte de vizită bună este o reflectare a identității mărcii dvs. și toată lumea se va uita la cartea dvs. de vizită dacă cartea dvs. de vizită este remarcabilă și arată bine. acesta este un lucru pe care vărul meu ar trebui să îl ia în considerare, deoarece vorbea despre deschiderea propriei companii de curățare a covoarelor de anul viitor. Acestea fiind spuse, îl voi ajuta să găsească o firmă de tipărire bună în zonă, astfel încât să poată obține niște șabloane și să tipărească câteva cărți de vizită.

Comentariile sunt închise.