Mums Gone Mobile - Marketingul afacerii dvs. de frumusețe mobilă

Unghiile profesionale ale unei femei sunt unul dintre numeroasele servicii de înfrumusețare mobilă disponibile.

Fie din necesitate, fie din alegere, s-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de mame proactive, care lucrează de acasă. Multe dintre ele și-au găsit succesul în domeniul frumuseții mobile.

Nu se poate contesta faptul că a fi mamă este o muncă cu normă întreagă. Cu angajamente financiare solicitante și cu dorința de a nu abandona societatea activă, multe mame își construiesc o afacere mobilă în jurul vieții de familie. Industria sănătății și a frumuseții are un număr mare de "mame care au devenit mobile".

O ilustrație de desen animat care ilustrează o mamă mobilă și ocupată

Principalele atracții ale acestui mod de lucru sunt libertatea de alegere oferită în ceea ce privește timpul și banii. Cu o analiză și o planificare atentă, puteți avea cu adevărat totul.

Construiți fundații puternice

Transformarea ideilor dumneavoastră în realitate implică mai multe etape. Este ușor să te simți copleșit de procesul inițial de creație. Luarea de notițe și transformarea acestora într-un plan structurat vă va ajuta să vă găsiți drumul.

O imagine uimitoare și plină de culoare care prezintă designul machiajului ochilor pentru industria de afaceri de frumusețe mobilă

Care sunt abilitățile tale? Ați putea să vi le îmbunătățiți prin participarea la cursuri pentru a vă spori talentele existente?

Ce oferă concurenții dumneavoastră? Încercați să identificați serviciile pe care aceștia nu le oferă, deoarece adăugarea unui serviciu de nișă v-ar putea ajuta să vă evidențiați și mai mult.

Ce doriți să obțineți? Aveți o idee clară a obiectivelor dumneavoastră, deoarece acestea vă vor conduce și vă vor menține concentrarea.

Identificați piața țintă

Luați în considerare publicul dumneavoastră. Unde vor fi direcționate cel mai bine serviciile dumneavoastră și ce tip de clientelă veți atrage? Identificarea pieței dvs. țintă poate fi realizată numai prin cercetare. Ați putea participa la evenimente locale în cadrul cărora întreprinderi de un tip similar își vor prezenta serviciile. Poate vizitați un târg de nunți sau o prezentare de modă pentru a aduna informații despre clienți. Citirea rubricilor de frumusețe, a blogurilor online și a forumurilor nu numai că vă vor îmbunătăți cunoștințele de marketing, dar vă vor ține la curent cu produsele și serviciile viitoare.

O afișare îndrăzneață de design de unghii colorate pentru afacerea de frumusețe mobilă

Protejați-vă

Nu uitați de asigurarea de răspundere civilă! Aceasta creează un sentiment de încredere, demonstrând respect și responsabilitate. Adunați-vă certificatele și calificările, astfel încât să fie ușor de prezentat clienților dumneavoastră. Acest lucru va demonstra că sunteți un profesionist.

Din acest punct puteți acum să vă formați forma și viziunea întreprinderii dumneavoastră.

Totul este despre aspect

Acum că v-ați pus bazele, este timpul să vă concentrați asupra aspectului dumneavoastră. Cum doriți să arate afacerea dumneavoastră? Designul logo-ului și brandingul sunt elemente vitale pentru orice afacere, indiferent de mărimea acesteia. Vizibilitatea este totul.

O imagine liliachie blândă care arată marginea unei pensule aplicatoare de pudră de machiaj pentru afacerea de frumusețe mobilă

Promovarea afacerii dvs. prin intermediul presei scrise este "vocea scrisă", care vă prezintă serviciile. Acesta este cu siguranță un domeniu în care ar trebui să apelați la profesioniști, dacă este posibil, sau cel puțin să îl puneți pe lista de "de făcut", odată ce ați permis o anumită reinvestiție. Odată stabilit stilul de branding, sunteți gata să vă decideți asupra stilului dvs. cărți de vizită. Dacă aveți un buget limitat, YouTube este o modalitate excelentă de a învăța elementele de bază ale designului de cărți de vizită, cu ajutorul unei serii de tutoriale. Este cu siguranță un sprijin binevenit atunci când începeți cu un capital mic sau deloc.

Mums Go Social - Fiți văzute, fiți observate, ieșiți în lume!

Lumea social media este vastă și practic inevitabilă în fiecare zi. Chiar și cu cunoștințe limitate, este posibil să se creeze profiluri de afaceri folosind fișiere de ajutor și postări de tip "how-to". O altă sugestie utilă este aceea de a cere ajutor. Mulți dintre noi au un prieten sau un membru al familiei care va fi foarte fericit să petreacă ceva timp pentru a demonstra câteva sfaturi privind social media. Puteți oferi întotdeauna un tratament din gama dumneavoastră în schimbul împărtășirii expertizei lor cu dumneavoastră.

O colecție de pictograme populare de social media prezentate în relație pentru comercializarea unei afaceri de frumusețe mobilă

Petreceți timp pentru a cerceta înainte de a face pasul cel mare. Începeți cu elementele de bază: Facebook și Twitter - apoi treceți la Google+. Implicați-vă prietenii și familia; rugați-i să vă ajute să răspândească vestea. Anunțați-vă într-un mod îndrăzneț și pozitiv și construiți-vă audiența treptat. Nu vă speriați, îmbrățișați tehnologia, aceasta vă poate fi prietenă!

Du-te pentru ea

Atunci când dai viață oricărei idei de afaceri, cercetarea este esențială. De la idee până la creație, fiți consecvent și adunați cunoștințe despre lumea în care intrați. Pe măsură ce vă extindeți cunoștințele, încrederea va crește; la urma urmei, astăzi știți mai multe decât știați ieri!