Mums Gone Mobile - Markedsføring af din mobile skønhedsvirksomhed

En kvindes professionelt manicurerede negle er en af de mange mobile skønhedsservices, der findes.

Uanset om det er af nødvendighed eller et valg, er der sket en betydelig stigning i antallet af proaktive, hjemmegående mødre. Mange har fundet succes i den mobile skønhedsbranche.

Der er ingen tvivl om, at det at være mor er et fuldtidsjob i sig selv. Med krævende økonomiske forpligtelser og ønsket om ikke at falde ud af arbejdslivet bygger mange mødre en mobil virksomhed op omkring deres familieliv. Sundheds- og skønhedsbranchen har et stort antal "mobile mødre".

En tegneserieillustration, der viser den mobile, travle mor

De største fordele ved at arbejde på denne måde er de frie valg, der tilbydes, når det gælder tid og penge. Med omhyggelig overvejelse og planlægning kan du virkelig få det hele.

Byg et stærkt fundament

At gøre dine ideer til virkelighed involverer mange faser. Det er let at blive overvældet af den indledende skabelsesproces. At tage noter og omsætte dem til en struktureret plan hjælper dig med at finde vej.

Et fantastisk og farverigt billede, der viser design af øjenmakeup til den mobile skønhedsbranche

Hvad er dine færdigheder? Kunne du udvide dem ved at deltage i kurser for at forbedre dine eksisterende talenter?

Hvad tilbyder dine konkurrenter? Prøv at identificere tjenester, som de ikke tilbyder, da tilføjelse af en nichetjeneste kan hjælpe dig med at skille dig yderligere ud.

Hvad vil du gerne opnå? Hav en klar idé om dine mål, da de vil drive dig og holde dig fokuseret.

Identificer dit målmarked

Overvej dit publikum. Hvor vil dine ydelser være bedst, og hvilken type kundekreds vil du tiltrække? At identificere din målgruppe kan kun ske gennem research. Du kan deltage i lokale arrangementer, hvor virksomheder af samme type præsenterer deres ydelser. Måske kan du besøge en bryllupsmesse eller et modeshow for at lave kundeundersøgelser. Læsning af skønhedsspalter, onlineblogs og fora vil ikke kun forbedre din viden om markedsføring, de vil også holde dig opdateret med kommende produkter og tjenester.

En dristig udstilling af farverigt negledesign til den mobile skønhedsbranche

Beskyt dig selv

Glem ikke din ansvarsforsikring! Det skaber en følelse af tillid og viser respekt og ansvar. Saml dine certifikater og kvalifikationer, så de er lette at fremvise for dine kunder. Det vil vise, at du er professionel.

Fra dette punkt kan du nu skabe formen og visionen for din virksomhed.

Det handler om udseendet

Nu hvor du har lagt dit fundament, er det tid til at fokusere på dit udseende. Hvordan ønsker du, at din virksomhed skal se ud? Logodesign og branding er vigtige elementer i enhver virksomhed, uanset dens størrelse. Synlighed er altafgørende.

Et blidt lilla billede, der viser kanten af en makeuppudderpensel til den mobile skønhedsbranche

Promovering af din virksomhed via trykte medier er den "skriftlige stemme", der introducerer dine ydelser. Det er helt sikkert et område, hvor du bør kontakte professionelle, hvor det er muligt, eller i det mindste sætte det på din "to do"-liste, når du har taget højde for en vis geninvestering. Når din branding-stil er fastlagt, er du klar til at beslutte dig for din visitkort. Hvis du starter op med et lille budget, er YouTube en god måde at lære det grundlæggende i visitkortdesign på med en række tutorials. Det er helt sikkert en velkommen støtte, når man starter med lidt eller ingen kapital.

Mums Go Social - Bliv set, bliv bemærket, kom ud af busken!

De sociale mediers verden er enorm og praktisk talt uundgåelig på daglig basis. Selv med begrænset viden er det muligt at oprette virksomhedsprofiler ved hjælp af hjælpefiler og 'how-to posts'. Et andet værdifuldt forslag er at bede om hjælp. Mange af os har en ven eller et familiemedlem, som med glæde vil bruge lidt tid på at demonstrere nogle tips om sociale medier. Du kan altid tilbyde en behandling fra dit sortiment til gengæld for, at de deler deres ekspertise med dig.

En samling af populære ikoner til sociale medier vist i relation til markedsføring af en mobil skønhedsvirksomhed

Brug tid på research, før du tager springet. Start med det grundlæggende: Facebook og Twitter - og gå så videre til Google+. Få dine venner og familie involveret; bed dem om at hjælpe med at sprede ordet. Annoncer dig selv på en modig og positiv måde, og opbyg dit publikum gradvist. Vær ikke bange, omfavn teknologien, den kan være din ven!

Gå efter det

Når man puster liv i en forretningsidé, er research nøglen. Fra idé til skabelse skal du være konsekvent og samle en forståelse af den verden, du træder ind i. Efterhånden som din viden udvides, vil din selvtillid vokse; du ved trods alt mere i dag, end du gjorde i går!