Cum să găzduiți o petrecere de cină Rocky Horror

petrecere rocky horror la cină

A Rocky Horror Dinner Party este o modalitate excelentă de a sărbători cea mai înfricoșătoare perioadă a anului! 

Halloween-ul este chiar după colț, iar dacă vrei să petreci într-un mod diferit, invită-ți prietenii la tine și fă Time Warp - după ce ai lăsat masa să se așeze, desigur. Să vă întâlniți și să vizionați filmul clasic de serie B The Rocky Horror Picture Show la miezul nopții este un eveniment popular în întreaga lume de Halloween; unii oameni merg la cinema, în timp ce alții se uită acasă. Dar, dacă vă începeți seara puțin mai devreme, ați putea avea parte de un Rocky Horror Dinner Party înainte de a viziona filmul.

pregătește-te să găzduiești propria ta cină de groază rocky
Rocky Horror Picture Show concept art de Rocio Urtecho.

Unul din bolți

Scotocește-ți prin garderoba ta și vezi ce poți scoate pentru a crea un costum grozav, căci ai putea fi surprins de ce poți face să funcționeze! Papioanele, pălăriile cu fundiță, vestele strălucitoare, vestele din denim și chiar halatele chirurgicale (pentru orice îngrijitori sau profesioniști din domeniul medical care participă!), toate acestea vor fi utile. Dacă invitați la petrecere prieteni care nu au văzut niciodată The Rocky Horror Picture Show, s-ar putea să aibă nevoie de câteva îndemnuri pentru a se pregăti.

Printre personajele obligatorii se numără:

  • Rocky
  • Dr. Frank-n-Furter
  • Brad
  • Janet
  • Columbia
  • Riff Raff
  • Magenta
  • Dr. Scott
  • Eddie
idei de costume de petrecere de cină rocky horror
Dacă ați văzut deja filmul, veți găsi "răspunsul" lui Rocky din acest meme destul de amuzant.

Nu e ușor să te simți bine

Pentru a evita confuzia cu oaspeții sau pentru a ajuta la încurajarea începătorilor Rocky Horror, petrecerea invitații ar putea include o listă a personajelor principale, a costumelor și a rolurilor acestora. Calea mai directă de atribuire a personajelor este, de asemenea, o modalitate eficientă de a preveni existența a 5 Dr. Franks și niciun Riff Raff, de exemplu. Dacă vreți să fiți foarte elaborați, ați putea chiar să strecurați și cărți de dans în care să explicați cum se face Time Warp, astfel încât toată lumea să fie pregătită să danseze pentru a elimina caloriile după ce mâncați.

rocky horror dinner party time warp carduri de dans
Să facem din nou Time Warp!

La Frankenstein Place

Decorațiuni pentru tematica ta Rocky Horror Dinner Party poate varia foarte mult, în funcție de scenele tale preferate din film. Cu siguranță, orice lucru care face aluzie la un castel vechi, decrepit și misterios, cum ar fi gărgărițe și chiar sicrie, ar fi potrivit. Acoperirea mobilei cu cearșafuri (pentru a da impresia că te muți) ar funcționa, de asemenea, mai ales dacă accentuezi camerele cu pânze de păianjen decorative și lumină slabă.

O altă idee este să vă concentrați asupra laboratorului doctorului Frank-n-Furter ca temă pentru aranjarea cinei, cu eprubete și decorațiuni în stil "echipament de laborator". Acest lucru poate necesita însă o planificare și o imaginație reală! În cele din urmă, nici un eveniment Rocky Horror nu ar fi complet fără un semn "Intrați pe propriul risc"; din fericire, utilizând tipărirea de afișe pentru a crea o versiune proprie, la fel ca în film, este ușor.

rocky horror dinner party intrați pe propriul risc
Vă putem imprima propria versiune a acestui semn celebru pentru a decora petrecerea Rocky Horror Dinner Party.

Vino la laborator

Și vezi ce e pe lespede! Puteți merge în mai multe direcții diferite cu planificarea mesei și s-ar putea să fie nevoie să luați în considerare restricțiile dietetice. Cocteilurile foarte colorate și decorative sunt un acompaniament strălucit pentru masă, care ar putea include supă "hot patootie" la început și chiftele ca parte a mesei principale. O supă de iarnă cu dovleac ar fi potrivită pentru această perioadă a anului, iar chifteluța ar putea prezenta o "mică răsturnare de situație", fiind umplută cu roșii, ierburi și brânză. În cele din urmă, de ce să nu împărțiți prăjiturele Rocky Horror ca desert?

Indiferent de meniul pe care îl vei concepe, nu există nicio îndoială că masa ta va fi mai reușită decât cina șocantă din film!

rocky horror cina petrecere desert cupcakes
Nu-i așa că aceste cupcakes gustoase te fac să tremuri de nerăbdare?

Prea frumos un loc de muncă pentru a Rush

După ce ați terminat de mâncat și v-ați liniștit stomacul, este timpul să puneți filmul. Dacă le permiteți invitaților dvs. să includă obiecte de recuzită, cum ar fi ziare și cărți de joc, este la latitudinea dvs., deși nu vă sugerăm să cumpărați orez și pistoale cu apă în casă! Găzduiți un Rocky Horror Dinner Party vor face din acest Halloween unul memorabil.

rocky horror cina de petrecere a partidului de invitație ieftină de imprimare
Este timpul pentru petrecere în acest Halloween!

1 COMENTARIU

  1. The Rocky Horror Show este unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile, defo va lua câteva sfaturi de la acest lucru, vă mulțumesc!

Comentariile sunt închise.