Povești ale clienților: Rosemary și Time

Poveștile clienților Rosemary și Time Imagine de antet

Rosemary and Time CIC a fost înființată de Donna Rowe-Green în 2018 și a început să funcționeze în primăvara anului 2019. Donna lucrase ca terapeut horticol alături de persoanele care trăiesc cu demență în cadrul unui alt proiect pe care îl conducea. După ce a înființat anterior o altă întreprindere socială care a funcționat timp de 6 ani, ea a simțit că mai sunt multe de făcut pentru a aduce beneficiile grădinăritului la acest grup.

"Îmi place întreprinderea socială pentru că are acel echilibru minunat de a sprijini oamenii. încercând în același timp să câștige venituri pentru a furniza acest serviciu. Am fost binecuvântat să studiez la Școala de antreprenori sociali din Liverpool și am învățat foarte mult de la ei și de la colegii mei de curs." Donna Rowe-Green

Ateliere minunate

Înainte de Covid, Donna ducea materiale de grădinărit în centre de îngrijire, cafenele pentru demență, centre de zi și alte grupuri sociale. Ea oferea un atelier prietenos și relaxat, în cadrul căruia grupuri de persoane în vârstă puteau să creeze un coș suspendat, un ghiveci de plante aromatice sau un hrănitor pentru păsări și să ia acasă ceea ce au creat. A fost o șansă excelentă pentru îngrijitorii care îi sprijineau pe cei care trăiesc cu demență să se implice alături de persoana iubită și să devină din nou soț, soție, fiică sau fiu, mai degrabă decât îngrijitor.

Confruntarea cu Covid

Pandemia a forțat-o pe Donna să gândească lateral în ceea ce privește găsirea de alternative la activitățile față în față. Astfel, cu ajutorul Solopress, Donna a produs un pachet de amintiri despre grădinărit, cu un album de amintiri și cărți poștale A5 - o fotografie de grădină pe o parte și o întrebare despre grădinărit pe verso, cum ar fi "Cum ați ajutat în grădină când erați copil?" sau "Cum s-a schimbat grădinăritul de-a lungul anilor?".

Aceasta a fost trimisă atât la centrele de îngrijire, cât și persoanelor și îngrijitorilor acestora izolați la domiciliu, astfel încât aceștia să aibă ceva la care să se poată implica de la distanță. Pachetele sunt ideale pentru implicarea altor membri ai familiei și oferă o distracție binevenită de la Covid.

Noțiuni de bază kitted afară

Înainte de Covid, Rosemary și Time aveau planificate un program plin de cursuri de formare care ar fi adus venituri semnificative, precum și evenimente în agenda cărora plănuiau să vândă plante prietenoase cu polenizatorii. În schimb, Donna s-a ramificat în livrarea de plante și materiale de grădinărit în timpul închiderii.

Ca urmare a succesului pachetelor de amintiri, Donna a obținut finanțare pentru a crea câteva kituri gratuite pentru a-i ajuta pe oameni să continue să grădinărească în timp ce îmbătrânesc puțin sau trăiesc cu demență. Trusele includ unelte adaptate, câțiva bulbi și semințe mari, împreună cu o broșură tipărită care prezintă sfaturi de grădinărit într-un stil informal, de vorbă.

Furnizarea de sprijin

Partea bună a perturbării cauzate de Covid a fost că acest nou flux de venituri a ajutat Rosemary și Time să își extindă serviciile. În plus față de kiturile gratuite pentru persoanele afectate de demență, Donna a putut înființa un serviciu profitabil de livrare de plante pentru public, folosind răsadurile și plantele de priză care erau deja disponibile. Veniturile obținute din vânzări se întorc la Rosemary and Time. Este un serviciu pe care Donna intenționează să îl continue și anul viitor și în continuare.

Înainte de a introduce serviciul de livrare a plantelor, finanțarea nerambursabilă existentă a ajutat întreprinderea să ajungă la 120 de persoane cu proiectul de reamintire. Cu veniturile suplimentare obținute din livrări, Donna a ajuns să trimită peste 350 de pachete, ajungând la peste 500 de persoane!

Imprimare perfectă

Donna a folosit Solopress pentru diversele sale proiecte în ultimii 7 ani. Pentru că nu se consideră o expertă în design grafic, trecerea lucrărilor sale prin Solopress îi oferă Donna siguranța de care are nevoie.

"Pur și simplu îmi compun documentele pe Publisher, le salvez în format pdf, iar apoi le pot tipări fără probleme la Solopress. Acest lucru îmi dă încrederea de a produce totul eu însumi, știind că Solopress va imprima un document profesional pentru mine."  Donna Rowe-Green

Conținut accesibil

Solopress a fost implicată în tipărirea de informații Pliante și Cărți poștale pentru proiectul de reminiscență, precum și pentru proiectul "Grădinăritul cu demență". Broșuri. Materialele tipărite îi permit lui Donna să comunice cu o generație care nu se simte neapărat confortabil cu mediul digital. Colaborarea cu Solopress a adus câteva beneficii cheie în ceea ce privește imprimarea:

"Solopress oferă un raport calitate-preț imens, ceea ce este vital pentru noi. Ei livrează în mod fiabil și rapid și au tot ce am nevoie în gamă. Îmi place că pot să intru online în afara orelor de program, să mă joc cu mărimea, cantitatea și produsul, iar prețul este afișat pe ecran - nu este nevoie de "solicită o ofertă". Îmi ușurează foarte mult această parte a muncii." Donna Rowe-Green

Continuarea imprimării

Următorul pas pentru Donna este de a lucra cu Solopress pentru a crea un buletin informativ regulat care să includă contribuții din partea celor pe care Rosemary și Time i-au ajutat în ultimele luni. Buletinul va permite cititorilor să se simtă parte a unui grup de grădinărit alături de persoane care se confruntă cu provocări similare. De asemenea, analizăm posibilitatea de a crea plicuri personalizate pentru trimiterile poștale ale Rosemary and Time, care vor fi tipărite cu informații despre semințele pe care le conțin.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Rosemary și Time, sau dacă credeți că ați putea contribui, fie prin voluntariat, fie prin donații, vizitați pagina de internet Site-ul Rosemary and Time sau căutați Rosemary and Time pe Facebook, pentru modalități excelente de a urmări și susține această întreprindere valoroasă..