Solopress se adaptează pentru a sprijini afacerile în noi moduri în timpul COVID-19

Scuturi de față

Având în vedere că pandemia COVID-19 continuă să aibă un impact devastator în Marea Britanie, nu va fi o surpriză pentru majoritatea că industria tipografică este una dintre multele care suferă în prezent. Anularea expozițiilor, a spectacolelor și a evenimentelor sportive, precum și închiderea unor întreprinderi din toată țara - unele temporar, altele, din păcate, definitiv - înseamnă că tipăriturile tradiționale nu mai au nici pe departe cererea de acum câteva luni.

Aici, la Solopress, am înregistrat cu siguranță o încetinire a volumului de comenzi, ceea ce era de așteptat. Cu toate acestea, acest lucru ne-a dat timp să ne gândim la modul în care ne putem folosi utilajele, furnizorii și expertiza pentru a sprijini mai bine întreprinderile în săptămânile și lunile dificile care vor urma, precum și la modul în care putem contribui la efortul național de a lupta împotriva coronavirusului.

Mulțumită unora dintre membrii echipei noastre harnice, am reușit să ne pregătim facilitățile de producție pentru a produce atât scuturi de protecție pentru întreaga față, cât și protecții pentru strănut de pe tejghea, ambele fiind concepute pentru a opri răspândirea picăturilor de aer și pentru a preveni răspândirea acestui virus. Le-am localizat pe acestea pe o pagină Coronavirus Essentials nou-creată, care include, de asemenea, linkuri către produse pe care am văzut că clienții le imprimă pentru a împărtăși informații importante sau pentru a încuraja distanțarea socială.

Ecranele noastre faciale au fost realizate folosind un material PET transparent, pe care îl tratăm cu un spray anti-ceață și are o bandă de spumă reglabilă pentru a le face confortabile și pentru a ne asigura că se potrivesc la cât mai multe persoane posibil. Acestea au fost aprobate de Institutul britanic de standardizare (BSI) care i-a certificat oficial ca fiind "ochelari de siguranță pentru a fi utilizați de către lucrătorii din domeniul sănătății, personalul de prim ajutor și alte categorii de personal implicate în eforturile de a limita virusul COVID-19 și de a evita răspândirea acestuia".

Între timp, dispozitivele noastre de protecție împotriva strănutului pentru tejghea sunt construite din plastic ondulat robust cu un ecran transparent din Perspex și sunt concepute în principal pentru magazine și afaceri cu amănuntul. Avem două dimensiuni standard online, dar acceptăm întotdeauna comenzi pentru articole personalizate, în cazul în care acestea sunt necesare.

Feedback-ul pe care l-am primit până acum a fost extrem de pozitiv și sunt cu adevărat încântat că am reușit să ajutăm atât de multe întreprinderi. Bineînțeles, am făcut și noi un efort pentru a ajuta acolo unde a fost posibil, donând gratuit aceste măști asistentelor medicale, lucrătorilor cheie, centrelor de îngrijire și centrelor stomatologice NHS.

Dacă aveam nevoie să ni se reamintească vreodată, această pandemie a arătat cât de extraordinari sunt oamenii care lucrează pentru NHS. În marea schemă a lucrurilor, donațiile noastre sunt picături în ocean. Cu toate acestea, având în vedere că atât de multe companii din Marea Britanie își îndreaptă atenția asupra modului în care pot contribui, sunt mândru că suntem capabili să ne alăturăm lor în aceste moduri.

Cu toate acestea, există o altă cerință foarte mare de EPI și de protecție împotriva germenilor, care nu va sări neapărat în fața minții oamenilor, și aceasta este pentru întreprinderile și magazinele din Marea Britanie. Pe măsură ce închiderea este relaxată și aceste întreprinderi încep să se redeschidă încet, prioritatea lor numărul unu va fi, fără îndoială, siguranța personalului și a clienților.

Foarte puține dintre aceste întreprinderi vor primi donațiile de EPI pe care le primește NHS și nici nu se așteaptă să primească așa ceva. În schimb, acestea vor căuta modalități prin care pot introduce măsuri care să ofere protecție, dar la un preț care să nu le afecteze resursele deja epuizate. Pentru aceste întreprinderi am lansat gama noastră de produse care încurajează distanțarea socială și curățarea mâinilor, cum ar fi vinilurile de podea, benzile de distanțare socială și stațiile de dezinfectare a mâinilor.

Ne-am menținut prețurile la un nivel cât se poate de scăzut, odată ce toate costurile de producție au fost luate în considerare, ceea ce este evident atunci când ne comparăm prețurile cu cele ale altor furnizori, și mă bucur că atât de mulți clienți au recunoscut acest lucru.

Aș dori să le urez tuturor întreprinderilor din întreaga țară mult noroc în lunile următoare, în special întreprinderilor mici și liber-profesioniștilor care reprezintă coloana vertebrală a economiei noastre. Vom fi produs lucrări pentru multe dintre ele în trecut și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să le sprijinim și în viitor.

Puțin mai aproape de casă, am o responsabilitate față de cei peste 250 de angajați care se bazează pe Solopress pentru a primi un salariu care să le asigure funcționarea afacerii noastre în timpul acestei crize fără precedent și dincolo de ea. Având în vedere că multe dintre "best-seller-urile" noastre obișnuite nu mai sunt comandate în număr apropiat de cel pe care l-ar fi avut altfel, diversificarea gamei noastre pentru a răspunde unei noi cereri va contribui la aceste eforturi.

Consider că această lansare este o mișcare care aduce beneficii tuturor părților. Întreprinderile britanice vor putea achiziționa produse de înaltă calitate, cu costuri reduse, care le vor permite să își completeze celelalte măsuri de siguranță și igienă, precum și să își mențină angajații și clienții în siguranță. De asemenea, ne vom folosi de capacitățile noastre de producție, ceea ce ne va permite să facem donații către NHS, să ne sprijinim clienții, atât cei existenți, cât și cei noi, asigurând în același timp că Solopress va continua să funcționeze până când vom putea să ne întoarcem la producția de produse tipărite mai tradiționale în volumele cu care suntem obișnuiți.

Aș fi bucuros să discutăm mai departe despre strategia noastră de gestionare a acestei crize, dacă doriți să mă contactați, adresa mea de e-mail este  [email protected].