Невероятна оптична илюзия за динозавър от хартия - трябва да гледате това видео!

Илюзорна изработка на хартия - оптичен динозавър

Оптичният илюзионист Brusspup се завръща в YouTube с още един невероятен визуален трик. Този път ще се закълнете, че този динозавър от хартия гледа директно към ВАС!

Зяпнал о-саурус Papercraft

Какво мислите за закачливото произведение на Brusspup изработка на изделия от хартия? Това е като тази сладка хартия Динозавър T-Rex всъщност е обладан и може да следи всяко ваше движение в стаята. Това е малко умопомрачително, дори когато откриете тайната на видеото на 1:33 мин.

Затова не е чудно, че за по-малко от 5 дни този гениален и забавен видеоклип в YouTube вече е гледан от над 2,3 милиона души.

Ето какво казват само малка част от зрителите за най-новата оптична илюзия на Brusspup в YouTube:

"Нарича се илюзия на кухото лице." -Cardinal8910

"Искам една за бюрото си в работата!" -djflatline86

"Това е адски страшно." -Holeson36

"Винаги имам чувството, че някой ме наблюдава. И нямам никакво лично пространство, оооооооооооо." -Jxudo

"Очите ви могат да ви излъжат, не винаги им се доверявайте." -Майкъл Уилсън

"Това е супер страхотно! Мозъкът ми се взривява сега." -Мишел Тейлър

"Брилянтна илюзия и наистина проста. Много много готино." -Майк Парсънс

"Мислех, че е CG. Картон - умопомрачително." -Шон Дрискол

Как се прави

Оптична илюзия за динозавър от хартия Brusspup

"Този видеоклип се основава на известната илюзия за дракон, която е вдъхновена от Джери Андрус", казва Бруспуп. "Друго нещо, което винаги съм искал да опитам, е да имам голяма версия. Оригиналният файл беше с размери около 9 фута на 9 фута. Трябваше да разделя изображението на четири файла, за да може принтерът в местната ми печатница да го отпечата. Проследих всички части върху картон, който използвах за изграждане на носеща конструкция за отпечатъците. Използвах малки парчета картон и горещо лепило, за да направя структурата наистина солидна."

"Един от проблемите, с които се сблъсках, беше, че хартията за големия динозавър беше много лъскава", добавя Брусспуп. "Така че, ако се вгледате внимателно, можете да видите отражението на очите върху "горния" и страничните панели. Купих матов спрей, за да се опитам да намаля отраженията. Получи се малко. Като цяло бях доволен от резултатите."

Opticalmus Prime

Брусуп е създал и много други невероятни оптични илюзии в популярната си YouTube канал, включително:

Удивителни анаморфни илюзии

Pac-Man илюзия

Илюзия за плувен басейн

18 КОМЕНТАРИ

  1. Спомням си кубчето му на Рубикс отпреди известно време - чудесен урок за всички търговци, не е нужно да изграждате света, за да окажете въздействие, просто направете така, че това, което имате, да се брои!

  2. Невероятни са, приятелят ми ми показа това видео онзи ден и никой от нас нямаше представа как е направено 🙂

  3. Мисля, че това е просто брилянтно. Толкова проста илюзия, но дори когато виждате как е направена, това изобщо не отнема удоволствието от нея.

  4. Обичам този динозавър от хартия, наистина добро качество, обичам цвета и блестящо, че изглежда, че се движи. Работя като бавачка и децата биха се зарадвали на това, би изглеждало чудесно и в офиса!

  5. Те са страхотни, динозавърът е толкова сладък, а обувката е просто уау. Харесва ми как са показани от различни ъгли, невероятна работа.

  6. Много умно! Отначало беше трудно да се разбере какво всъщност се случва. Изключително добри са и анаморфните илюзии.

  7. Динозавърът е толкова умен, че изглежда невероятно. Харесва ми и илюзията на предметите върху бюрото, те изглеждат толкова истински, че не можеш да си представиш, че очите ти са измамени.

Коментарите са затворени.