Povești ale clienților: Comedia Nodding Dog

Nodding Dog Comedy este un promotor de spectacole și evenimente live de stand-up în nord-vestul Angliei. În mod oficial, este o afacere care funcționează de doar doi ani, dar Nodding Dog Comedy există, sub o formă sau alta, de aproximativ 15 ani, de când fondatorul Kev Rook era el însuși în circuitul de stand-up comedy.

După ce Kev a avut ocazia să promoveze câteva spectacole la nivel local, și-a dat seama că exista un gol pe piață pentru un promotor specializat în comedie. În acel moment a luat decizia de a se dedica cu normă întreagă transformării Nodding Dog Comedy într-o companie de evenimente de comedie live de bună credință care operează în Manchester, Cheshire, Lancashire și Cumbria.

O rasă rară

Nefiind unul dintre cei care urmează calea convențională, Kev a decis că vrea să facă lucrurile un pic diferit. După cum vă așteptați, Nodding Dog Comedy lucrează cu localuri pentru a organiza seri de comedie unice, cluburi obișnuite, evenimente corporative și chiar festivaluri de comedie. Nodding Dog Comedy își pune propria amprentă jucăușă asupra procedurilor în formatele serilor pe care le organizează.

Multe dintre spectacolele lor obișnuite sunt construite în jurul unor teme experimentale și nepotrivite. O nouă seară de varietăți pe care o lansează într-un bar de gin va avea o formație de jazz live care se va implica pe măsură ce spectacolul avansează. O altă seară obișnuită interzice artiștilor să joace în genul lor obișnuit de comedie, ceea ce produce spectacole rare, unice, din partea comedianților implicați!

Un alt punct de diferență pentru Nodding Dog este dragostea lor pentru un loc de desfășurare excentric. În timp ce Kev are o mare afecțiune pentru ceea ce el descrie ca fiind "localurile cu scuipat și rumeguș", care sunt pilonii circuitului de comedie, el crede, de asemenea, în oferirea de comedie de clasă mondială în locuri unde nu te-ai aștepta să o găsești.

Comedie acolo unde te aștepți mai puțin

Kev are o predilecție deosebită pentru spațiile care, în mod tradițional, nu ar putea găzdui comedii. Întotdeauna este atent la locurile care aduc ceva special la petrecere. Ar putea fi o fabrică de bere, un club de noapte din centrul orașului, o sală de sport, o sală de bowling sau chiar o proprietate de țară întinse!

Atunci când organizează o seară mai tradițională de stand-up, Kev se asigură că rezervă cele mai bune trupe de calitate. Numai în ultimul an, nume de profil înalt, așa cum au fost văzute la televizor, precum Russell Kane, Hal Cruttenden și Jo Caulfield au urcat pe scenă la evenimentele promovate de Nodding Dog Comedy.

Compania susține și noi artiști, cu o seară obișnuită în care sunt prezentate vedete în ascensiune din circuitul de stand-up. Nodding Dog Comedy nu este străină de domeniul digital, Nodding Dog Comedy găzduiește, de asemenea, un podcast și transmite evenimente de comedie în direct, pe care le puteți urmări urmărind @noddogcomedy pe Twitter.

"Lucrul grozav la această meserie este că este distractivă. Știi, aranjezi și promovezi concerte de comedie cu unii dintre cei mai buni comedianți din țară - este imediat mai interesant decât să fii contabil!" Kev Rook, Nodding Dog Comedy.

Determinare perseverentă

Fără îndoială, pandemia a îngreunat lucrurile. La fel ca mulți oameni creativi, Kev a acceptat provocarea de a găsi noi modalități de a merge mai departe. Anul trecut, a reușit totuși să organizeze 40 de spectacole conforme cu COVID, făcând din Nodding Dog Comedy unul dintre cei mai activi promotori din Marea Britanie.

Pe lângă găsirea de soluții creative pentru a menține activitatea live, Kev a fost bine plasat pentru a exploata oportunitățile online. Pe lângă faptul că este pasionat de comedie, Kev se descrie ca fiind un "tocilar în materie de design, marketing digital și social media". Acest lucru i-a fost de mare ajutor atunci când a găsit modalități de a transfera operațiunile în lumea online.

Promovarea cu ajutorul tiparului

Prima experiență a Nodding Dog Comedy folosind Solopress a fost o ocazie dulce-amară. Am tipărit 5.000 de broșuri și o mulțime de afișe pentru a promova Festivalul de comedie West Didsbury, dar, din păcate, festivalul nu a putut avea loc.

Într-o notă mai bună, Festivalul de comedie West Didsbury a fost reprogramat pentru octombrie 2021, iar Kev a fost încântat de serviciile și calitatea pe care le primește de la Solopress:

"Ceea ce mi-a plăcut a fost siguranța că imprimarea și designul au fost așa cum trebuiau să fie încă de la începutul procesului. Deschiderea cutiilor este cel mai interesant și totodată cel mai înfricoșător lucru din lume, în timp ce te rogi ca calitatea imprimării să fie la înălțimea așteptărilor. Am avut coșmaruri cu alte companii în trecut, cu printuri care nu se potriveau cu mostrele sau pur și simplu de calitate slabă. Nu trebuia să ne facem griji cu Solopress - putem spune că îi vom folosi pentru tot ceea ce vom face în continuare." Kev Rook, Nodding Dog Comedy

Ca urmare a Postere, Flyers și Broșuri, avem planuri de a lucra cu Kev la un întreg kit de materiale promoționale, inclusiv Covorașe de bere, Bannere și Tricouri. Suntem, de asemenea, încântați să căutăm să folosim unul dintre Standuri de expoziție ca fundal pe scenă!

Un semn către viitor

În ceea ce privește viitorul, planul lui Kev este de a continua să se extindă. Obiectivul pentru 2022 este de a lansa 15 noi localuri și de a organiza un al doilea festival de comedie. De fapt, festivalurile sunt un domeniu în care Kev are o ambiție serioasă. Viziunea sa este pentru un eveniment de weekend la fața locului, cu camping și corturi cu bere și mâncare, pe care speră să îl organizeze undeva în Marea Britanie în 2023.

Pe termen lung, lui Kev i-ar plăcea să deschidă un club de comedie Nodding Dog:

"Într-o zi, în viitor, ne-ar plăcea să-i luăm câinelui o casă și să avem propriul nostru local. Ne imaginăm o fabrică de bere artizanală și o bucătărie de burgeri la fața locului - hei, trebuie să visezi măreț!" Kev Rook, Nodding Dog Comedy

Nodding Dog Comedy este o companie energică și plină de resurse, care are în față câțiva ani interesanți. Suntem încântați să facem parte din povestea lor și le urăm mult succes în viitor. Vă recomandăm cu tărie să îi urmăriți și voi, vizitând TheNoddingDogComedy.com și urmărindu-i pe Facebook, Twitter și Instagram.