Kundehistorier: Nodding Dog Comedy

Nodding Dog Comedy er en arrangør af live stand-up shows og events i det nordvestlige England. Officielt har virksomheden kun været i gang i to år, men Nodding Dog Comedy har eksisteret i en eller anden form i omkring 15 år, siden grundlæggeren Kev Rook selv optrådte som stand-up-komiker.

Da Kev fik mulighed for at promovere et par shows lokalt, indså han, at der var et hul i markedet for en specialiseret comedy-promotor. På det tidspunkt besluttede han sig for at dedikere sig selv på fuld tid til at forvandle Nikkende hund-komedie til et ægte live comedy-eventfirma, der opererer i hele Manchester, Cheshire, Lancashire og Cumbria.

En sjælden race

Kev er ikke meget for at gå den konventionelle vej og besluttede, at han ville gøre tingene lidt anderledes. Som man kunne forvente, samarbejder Nodding Dog Comedy med spillesteder om at arrangere enkeltstående comedyaftener, almindelige klubber, firmaarrangementer og endda comedyfestivaler. Der, hvor Nodding Dog Comedy sætter sit eget legende fingeraftryk på tingene, er i formaterne på de aftener, de afholder.

Mange af deres faste shows er bygget op omkring skæve og eksperimenterende temaer. En ny varietéaften, som de lancerer i en ginbar, vil byde på et live jazzband, som involverer sig med de optrædende, efterhånden som showet skrider frem. En anden af deres faste aftener forbyder de optrædende at optræde i deres sædvanlige comedy-genre, hvilket giver sjældne, unikke optrædener fra de involverede komikere!

En anden forskel for Nodding Dog er deres kærlighed til skæve spillesteder. Selv om Kev har en stor forkærlighed for det, han beskriver som "spyt og savsmuld-steder", der er grundpillerne i comedy-kredsen, tror han også på at levere comedy i verdensklasse på steder, hvor man ikke forventer at finde det.

Komik, hvor du mindst venter det

Kev har en særlig forkærlighed for steder, der måske ikke traditionelt huser comedy. Han holder altid øje med steder, der tilfører festen noget helt særligt. Det kan være et bryggeri, en natklub i bymidten, et sportssted, en bowlingbane eller endda en stor landejendom!

Når Kev arrangerer en mere traditionel aften med stand-up, er han sikker på at booke de allerbedste kunstnere. Alene i løbet af det sidste år har højt profilerede navne som Russell Kane, Hal Cruttenden og Jo Caulfield stået på scenen til arrangementer, som Nodding Dog Comedy har stået bag.

Virksomheden støtter også nye kunstnere med en regelmæssig aften, hvor de præsenterer nye stjerner inden for stand-up. Nodding Dog Comedy er ikke fremmed for den digitale verden og er også vært for en podcast og streamer live comedy events, som du kan holde dig opdateret med ved at følge @noddogcomedy på Twitter.

"Det fantastiske ved dette job er, at det er sjovt. Du ved, du arrangerer og promoverer comedy-koncerter med nogle af de bedste komikere i landet - det er straks mere spændende end at være revisor!" Kev Rook, Nodding Dog Comedy.

Ihærdig beslutsomhed

Pandemien gjorde det uden tvivl svært. Som mange andre kreative mennesker har Kev taget udfordringen op og fundet nye måder at komme videre på. Sidste år lykkedes det ham alligevel at arrangere 40 COVID-kompatible shows, hvilket gjorde Nodding Dog Comedy til en af de mest aktive arrangører i Storbritannien.

Ud over at finde kreative løsninger til at holde live-arbejdet i gang var Kev godt placeret til at udnytte online-muligheder. Ud over at være fanatisk med comedy beskriver Kev sig selv som en "design-, digital marketing- og social media-nørd". Det har været en fordel for ham, da han skulle finde måder at flytte aktiviteterne ind i onlineverdenen på.

Promovering med print

Nodding Dog Comedys første oplevelse med Solopress var en bittersød oplevelse. Vi trykte 5.000 brochurer og et stort antal plakater for at promovere West Didsbury Comedy Festival, men desværre kunne festivalen ikke gennemføres.

På den lyse side er West Didsbury Comedy Festival blevet flyttet til oktober 2021, og Kev har været meget tilfreds med den service og kvalitet, han får fra Solopress:

"Det, jeg godt kunne lide, var forsikringen om, at print og design var, som det skulle være, lige fra starten af processen. Det er både det mest spændende og det mest skræmmende i verden at åbne æsker og bede til, at trykkvaliteten lever op til forventningerne. Vi har tidligere haft mareridt med andre virksomheder, hvor trykket ikke matchede prøverne eller bare var af dårlig kvalitet. Med Solopress behøvede vi ikke at være bekymrede - vi kan roligt sige, at vi bruger dem til alt fremover." Kev Rook, Nodding Dog Comedy

I forlængelse af Plakater, Flyvere og BrochurerVi har planer om at arbejde sammen med Kev om et helt sæt reklamematerialer, herunder Ølmåtter, Bannere og T-shirts. Vi er også begejstrede for at undersøge muligheden for at bruge en af vores Udstillingsstande som baggrund på scenen!

Et nik til fremtiden

Hvad angår fremtiden, er Kevs plan at blive ved med at ekspandere. Målet for 2022 er at lancere 15 nye spillesteder og endnu en comedy-festival. Faktisk er festivaler et område, hvor Kev har nogle seriøse ambitioner. Hans vision er et weekendarrangement på stedet med camping og øl- og madtelte, som han håber at kunne afholde et sted i Storbritannien i 2023.

På længere sigt vil Kev gerne åbne en Nodding Dog Comedy Club:

"En dag i fremtiden vil vi gerne give hunden et hjem og have vores eget sted. Vi forestiller os et håndværksbryggeri og et burgerkøkken på stedet - hey, man skal drømme stort!" Kev Rook, Nodding Dog Comedy

Nodding Dog Comedy er en energisk og opfindsom virksomhed med et par spændende år foran sig. Vi er begejstrede for at være en del af deres historie og ønsker dem held og lykke i fremtiden. Vi anbefaler på det kraftigste, at du også holder øje med dem ved at tjekke TheNoddingDogComedy.com og følger dem på Facebook, Twitter og Instagram.